ברק 013- הביקורת

אורז

New member
ברק 013- הביקורת

למה להתפלצן? קודם כל מודה שצחקתי ונהניתי לראות שוב את שני הסטיריקנים החביבים עלי על המסך (אין לי יס ולא ראיתי אותם בערוץ האוסקר). הקופי משעשע למדי והביצוע חביב פלוס. נכון, לדעתי עם חומר הגלם הזה אפשר היה לעשות משהו הרבה יותר שנון וחדשני (הסרטים הקודמים של 013 הם קאלט בעיני), אבל אולי זה עוד יקרה עם הזמן. מה שכן, לא הבנתי את מטרת הסרט. מה החידוש כאן? מה רצו להגיד לי על ברק שאני לא יודע כבר? איפה היתרון היחסי שלהם על המתחרים? ככה סתם להגיד "אינטרנט שלא עוצר אותך"? טיעון חלש יחסית ולא ממש משכנע.

K_man

New member
המשך תמיכה באמירה של ברק

שכבר התחילו איתה בפרסום הקודם "אינטרנט מהיר אמיתי". מסכים איתך שהחלפת הקו והדמויות המובילות היא אולי לא צעד חכם. לפעמים יש תחושה של נסיון מיותר לחדש ולהחליף מצד משרדי הפרסום - גם אם משהו מצליח הם מרגישים שהם חייבים להחליף ולשנות למען הקריאייטיביות...

AbraCadabrA

New member
פאק קטן ומשמעותי

בסרט שדרור נמצא על ההליכון ושי מפריע לו {או ההפך}, בסוף הוא מפיל אותו ע"י זה שהוא מעלה לו את מהירות ההליכון,לאמור אם התכוונו בסרט שככל שמפריעים לך הגלישה יותר איטית {הפרעה בעולם האינטרנט} אזי למה מי שמפריע הוא זה שבזכותו אתה גולש יותר מהר.יותר הגיוני היה אם הוא היה מפסיק לו את ההליכון מכה אחת-התוצאה היתה זהה {נופל מההליכון} ויותר ברורה {באנלוגיה לאינטרנט: איטי=רע,מהר=טוב}. כן אני יודע יותר מידי סלבוי זיזק

מתאים לך לאהוב פרסומות של באומן

אתה ממש מושלם כמותם, תפסן, אוהב את עצמך וציניקן יותר מהרוחות שמנשבות במדבריןת אלסקה. אולי תלך לעבוד במפעל שלהם- העבודה משחררת.

אשת שמש

New member
צמד חמד

אין ספק שהצמד חמד הם גדולים. מה שמוכיח שגם עם קריאטיב בינוני אפשר לחיות מישהו זוכר את הקמפיין שהם עשו לוואלה? שם היו קטעים טובים

kulitz

New member
013 רק

אין ולא היה כמו הצמד שח הערסים - הג'ינג'י והשני. הם היו מקוריים, מצחיקים ושנונים (כפוף לתסריט שהם קיבלו)... היה טוב ועכשיו מה ?

gezercatom

New member
איפה הגי'נג'י והשני ?

ברק תמיד תיזכר בגלל הג'ינג'י והשני עם המרכאות והחיים. אבל ככה זה שמתחלף צוות קופי ופלנר (בהצלחה במשרדים החדשים)...

mf10

New member
האם באמת יש להם USP?

לא שבדקתי, אבל תחושתי שהמוצרים די דומים בסך הכל. נדמה לי שעד עכשיו בכלל הציעו "דילים" כדי למשוך לקוחות. אותה בעיה קיימת גם בשיחות לחו"ל...

danchen

New member
האמת היא...

שאולי הטקסט חביב (בהתחלה לפחות) אבל מהר מאד אתה שואל את עצמך - מה הם רוצים ממני? לא ממש מתחבר לי שם כל הענין...

צימט

New member
חשיבה מעניינת

החשיבה מעניינת ובהחלט קמפיין קריאיטיבי אבל יש הגזמה בהצגת הדברים - וירוסים וספאם יש אצל כולם, הפרעות ? מאז 98 לא היו לי הפרעות באינטרנט, כדאי לחפש USP אחר אולי....

למעלה