ברק,פרק את השעון * *

ברק,פרק את השעון * *

6.9.00 תאריך שגם אם תהפוך אותו לא ישתנה. ב``עצרת המילניום`` יתחיל שעון העצר להתקדם לקראת פיצוץ או הסדר.זה הזמן לדעת. פרק את המילה דעת : דע-עת. ברק דרך צלחה,אך קח איתך את המצפן והמצפון. היום ראש חודש אב,משה עלה לפסגת הר סיני,לאחר 40 יום ירד ליום כיפור (י` בתשרי). תכנס לאתר שבלינק ל``רב פורום`` הקלק על ``דעת הקהל`` שם תמצא את ``המצפן והמצפון``. כתובת האתר :www.ebarter-il.com פרטי:[email protected]

Tal_Ya

New member
היי, III

אכן, את צודקת. תמיד, כששואלים אותי אם יש `גלגול נשמות`, אני אומרת שאין וכששואלים אותי אם אין `גלגול נשמות`, אני אומרת שיש! למה?! ככה!!! כי יש לי איזשהו יצר התרסה! עכשיו בלבלתי אותך?? סססתתתאאאםםם. הכל נכון. שתי התשובות נכונות כאחת. לכן, כשאני מדברת על חיים אחרים, או ``גלגול נשמות`` (שזה אגב מושג שאיני אוהבת להשתמש בו, כי אנחנו לא באמת ``מתגלגלים``. הכל קורה בו זמנית.) אני מכניסה אותו למרכאות, בדיוק כפי שאני עושה כשאני מדברת על ``מציאות``. את שואלת איך אני יודעת?!… איך זה יתכן?!….מניין לי?! מניין לנו באמת?!?! ולמה אנחנו מדברים על כך בבטחון כל כך גדול? מפני שחווינו. או לפחות אני חוויתי. וכשאת חווה, אי אפשר לקחת ממך את החוויה או להתכחש אליה. אך אני מסכימה אתך לגבי הדמיון. הכל דמיון. גם ה``מציאות`` שלנו היא דמיון. כל העולם הזה, קיים בדמיון. החוויה של ``הגלגולים`` נובעת למעשה מנקודת הראות שלנו את היקום. ראייתנו מעוותת ועל כן, אנחנו מסתכלים על דברים כאילו הם נפרדים וזורמים בקו ישר, בכיוון מסוים. מה שלא באמת נכון. אך גם אם זה בדמיון, אז מה זה משנה? זה עדיין משהו הקיים בתת מודע שלנו. דפוס שמשפיע על חייך. כי השפה של תת המודע היא תמונות וסמלים. לכן, הדפוסים, מובעים כסיפורים, כתמונות סמליות או לעתים כחלומות. וכפי שיש מי שחווה חלומות בדרך עצמתית יותר ומי שחווה אותם בדרך עצמתית פחות, או לא זוכר אותם בכלל, כך גם בשחזור גלגולים. יש כאלה שחווים זאת בדרך מאד עצמתית ויש אחרים, שאינם בטוחים אם זהו דמיון או מציאות. ויתכן, שאותו אדם, יחווה פעם אחת את השחזור בצורה עמוקה יותר ובפעם השניה, לא יאמין ויחשוב שהוא דמיין זאת. אין חובה להאמין. הכל חוויה של אור, של קלילות, של אל, אלה וכל אשר קיים. L&L TALYA

Tal_Ya

New member
לניב הסקפטי

תחושת בטן או דמין פרוע, לא משנה את העובדה, שזה מצוי במיינד שלך. כך שאת ממשיכה ליצור דפוסים בחייך, שקשורים באותם רעיונות המצויים במיינד. כי החיים הם רצף. או יותר נכון קורים בו זמנית. כמו יד, שכל אצבעותיה ``מושחלות`` דרך חורים בתוך קרטון וכל אצבע חווה כביכול מציאות אחרת ועל כן, החויות של כולן קורות בו זמנית. אך בעצם, כולן יחד, מהוות יד אחת, החווה את כל החוויות, למרות שאין הן מודעות לכך. אך זה לא מה שרציתי לאמר לך. `עקרבים` אינם ``חוקרים`` דברים מתוך סקרנות. סימני האויר (מאזניים, דלי ותאומים) ``חוקרים מתוך סקרנות`` . `עקרבים` ``חוקרים`` מתוך צורך השרדותי, על מנת לדעת איך להתגונן ולשמר את עצמם. L&L TALYA

Tal_Ya

New member
לניב הסקפטי

תחושת בטן או דמין פרוע, לא משנה את העובדה, שזה מצוי במיינד שלך. כך שאת ממשיכה ליצור דפוסים בחייך, שקשורים באותם רעיונות המצויים במיינד. כי החיים הם רצף. או יותר נכון קורים בו זמנית. כמו יד, שכל אצבעותיה ``מושחלות`` דרך חורים בתוך קרטון וכל אצבע חווה כביכול מציאות אחרת ועל כן, החויות של כולן קורות בו זמנית. אך בעצם, כולן יחד, מהוות יד אחת, החווה את כל החוויות, למרות שאין הן מודעות לכך. אך זה לא מה שרציתי לאמר לך. `עקרבים` אינם ``חוקרים`` דברים מתוך סקרנות. סימני האויר (מאזניים, דלי ותאומים) ``חוקרים מתוך סקרנות`` . `עקרבים` ``חוקרים`` מתוך צורך השרדותי, על מנת לדעת איך להתגונן ולשמר את עצמם. L&L TALYA

טליה, סקפטית אכן..

כן, אני אכן אדם סקפטי. לגבי רעיון ההויה, אני בודקת אותו כרגע, כך שזה לפחות עשייה מסוימת, לכיוון הנכון או הלא נכון, תלוי.. לגבי הסקרנות של מזל עקרב, האמת אין לי מושג לגבי רעיון ההשרדות. אותי תמיד מניע רצון לדעת מיהו האדם מולי, רעיונות של אנשים אחרים. ייתכן כי זה אכן צורך הישרדותי. הוא נעשה באינסטינקטיות כך שאין לי יכולת להתווכח איתך בעניין זה. אבל אני כן יודעת שמעניין אותי דעות ורעיונות ושונות באנשים, סקרנות פרופר לפי התפיסה שלי. טוב זהו.

Tal_Ya

New member
מרקורי, במאזניים.

אכן, למרות שנולדת בסימן עקרב, אך בתחילתו, יתכן שיש לך כוכבים אישיים (כמו מרקורי, או ונוס) במאזניים. זה בהחלט יכול להצדיק את התעניינותך בדיעות ורעיונות של הזולת. אז, את ממש בנויה לראיין אנשים, של מנת להשוות דיעות. אך בסופו של דבר את מסקנותייך את. L&L TALYA

מרקורי ומאזניים - טליה

הי, אכן יש לי לא מעט כוכבים במאזניים. ושיטת ה``עבודה`` שלי לברור דעות הוא שאלה כוללת שאותה מפנה למספר אנשים. הסביבה שלי כבר התחילה להתרגל לשטויות שלי, כל כמה זמן יש לי מחקר חדש. אם כן, דיברת על רעיון של ראיונות, זה לדעתך יתאים לי? אני סטודנטית למשהו שלדעתי מהווה מקום להוציא את הסקרנות הטבעית שלי לאדם ולהיסטוריה בכלל. אשמח לשמוע רעיונות. ניב

Tal_Ya

New member
לניב הסקפטי

Tal_Ya

New member
לניב הסקפטי

Tal_Ya

New member
לניב הסקפטי

Tal_Ya

New member
כפי שהבטחתי עפריתי,

טוב, אז בקרתי באתר עפריתי, כפי שהבטחתי לך שאעשה. האתר באסטרולוגיה מצויין, במיוחד לאסטרולוגים. יש בו חומר רב על חירון ועל הפלנטות המינוריות, אסטרואידים, שביטם וכו` שמרבית האסטרולוגים לא מכירים ולא משתמשים. כך שבהחלט יש מה ללמוד מכך. מצא חן בעיני שהמאמרים משלבים תפישה רוחנית, שזהו הרעיון הבסיסי שעליו מושתת האסטרולוגיה, כפי שהכירו אותה בימי קדם, לפני חשכת ימי הביניים . לגבי האתר השני, הבינותי שנעשים בו כרגע שיפורים ועל כן, זמנית אי אפשר לראות אותו, פרט לפורום שלו. כך שאיני יכולה לחוות עליו דיעה. L&L TALYA

תחושות מגלגולים קודמים

יש לי תחושה לא מובנת עד לאחרונה , התחושה היא זאת ,אני לא סובל לענוד שרשרת או טליונים על הצוואר או חולצות עם צווארון גבוה וסגור , וכל הזמן לא הבנתי , עד ליפני יומיים , עד שקראתי את הספר מסע הנשמה , אז את הפרטים המדוייקים אני לא יודע : מתי זה קרה, באיזה גילגול , ומה הנסיבות המדוייקות , אבל עכשיו אני מבין למה .

נשמות

אם את רוצה מידע על הנושא , אפנה אותך לספר : מסע הנשמות , זהו ספר שיענה על כל השאלות

למעלה