ברק נתניה

Puskas

New member
שמח לראות שאני בכיוון הנכון איתם :)

ברור לכולנו שהריצה הזו שלהם תיעצר בקרוב אבל בפלייאוף הם בטוח יהיו והם בהחלט קבוצה טובה.

סלים וארזה

New member
מנהל
לדעתי הטבלה מרמה קצת היריבות של נתניה היו (על פי הסדר):
אשדוד בבית (12 הפרש)
בני הרצליה בחוץ (נצחון בנקודה)
ירושלים בבית (נצחון 3 נקודות)
אשקלון בחוץ (תבוסה לדרומים)
ראשל"צ בבית (8 הפרש)

שלא יהיה ספק, מה שנתניה השיגה הוא מדהים, ופרנקו מוציא מים מהשמש, אבל שני המפגשים בחוץ הן מול קבוצות תחתית והיא לא פגשה שום קבוצה ממקומות 2-6. המחזור הקרוב נתניה יוצאת לביקור קשה ברוממה חיפה, אבל שבוע אחרי כן צפוי לה טיול בבית מול גליל/גלבוע. אחר כך מתחיל הרצף של המשחקים הקשים: אילת, שתי התל אביביות וחולון. מאזן של 8-3 בסיום הסיבוב נראה הגיוני (כלומר 3-3 בששת המשחקים הבאים). כל דבר מעבר יהיה הצלחה.

סלים וארזה

New member
מנהל
אני לא מהמר על משחקים אפילו טוטו ו/או וינר לא שולח. מה גם שאני לא אוהד אף אחת מהקבוצות (התבלבלת עם טריסטן כנראה שאוהד נתניה), כך שאפילו לא ארגיש מעורב.

עכשיו כשאני חושב על זה אולי הגיע הזמן שמנהלת הליגה תארגן משחק פנטזי על הליגה הישראלית? יהיו פרסים שבועיים, יהיו שלושה מחזורים לפנטזי: סיבוב 1, סיבוב 2 ופלייאוף. משהו בסגנון של ספורטינג ניוז שבו לכל שחקן יש מחיר שמשתנה בהתאם לביצועים שלו על המגרש ואפשר למכור ולקנות שחקנים, נניח שניים כל שבוע.

tristan79

New member
יאללה נתניה!!! יאללה נתניה!!!

וכבר כמה שנים יש באתר מנהלת הליגה משחק פנטזי שנקרא ליגת החלומות, שאכן מתנהל פחות או יותר כמו שכתבת - עם פרסים שבועיים וסיבוביים (נדמה לי שיש 2).

למעלה