ברק, נתניהו ואבטחה

peter_pan

New member
ברק, נתניהו ואבטחה

בחרנו בהם, טעינו, שילמנו על כך מחיר כבד....אבל למה להמשיך ולשלם????? משכורותיהם...משולמות על ידי משלם המיסים, המאבטחים...מתקציב המדינה, מזכירה, לשכה, נהג....גם את זה שילמנו, משלמים, נשלם. אבל הנ"ל מסתובבים להם להאדרת כיסם ו"עושים לביתם", תוך תשלום מס הכנסה מופחת ברמה של 15%...ובמקביל מאובטחים ע"י מיטב הבחורים מבלי שהם משלמים על כך.... טענתם " הנושא באחריות השב"כ, לא אנחנו קובעים את רמת אבטחתנו..." הינו טיעון אפסי ביותר מאחר והנ"ל מנצלים את הילת המאבטחים בחגיגותיהם בעולם. יש לדרוש כי משכר בעבור הרצאותיהם יופרשו 25% (לפחות) לכיסוי הוצאות אבטחה או לחילופין לחייבם בתשלום מלא בעת נסיעות פרטיות. לא לדאוג, הכנסות נתמכי הסעד הללו לא תקטנה מאחר והם יגלמו את זה בשכרם ועלות האבטחה תיפול על מזמיני ההרצאה.

מהי ממלכתיות בעיניך?

האם אדם אשר שירת (במידה זו או אחרת את עמו צריך לשלם על כך מכספו?

peter_pan

New member
אבטחה בישראל!

הממלכתיות שלהם היא כאן, בישראל. נסיעותיהם בעולם, לרווחתם האישית צריכה להיות ממונת אבל תוך השתתפות שלהם במימון האבטחה. הרי הם לא יעזו לנסוע ללא אבטחה, אז או שיממנו חלק מהוצאות האבטחה בחו"ל לנסיעותיהם הפרטיות או שישארו בארץ, יקיימו שיחות ועידה מכאן ואת עסקיהם מכאן. כמון כן, אין להתיר לאנשי הלשכה לעבוד עבור ענינינהם הפרטיים ויש לדרוש מהם העסקת מזכירות ועוזרים אישיים מכספם לענינהם העיסקיים. למה אני צריך לממן מזכירה שתדפיס לו מכתבים עסקיים פרטיים?????

ממלכתיות אליבא דישראל

משמעה שאדם ששרת את מדינתו לא צריך לשלם על כך את המחיר. אם נדרשת אבטחה הרי היא בגלל התפקיד הממלכתי אותו מילא ומשום כך על המדינה לממן אותו.

peter_pan

New member
המשך החגיגה....

אז איפה נעצרת החגיגה ע"ח משלם המיסים? הרי מה שהם עשו הם לא עשו לשם שמיים. הם עשו קדנציה אחת שהם כשלו בה, לקחו את כולנו אל פי התהום, ברחו והפקירו...וממשיכים לחגוג. האם להמשיך ולתת להם לנצל את הקופה הציבורית ללא כל השתתפות, בשעה שכל הוצאות נעשות למען עצמם??...לדעתי לא. הם באו לפוליטיקה להאדרת שמם וניצול העם. יש לאבטח אותם ע"ח המדינה כל עוד הם לא יורקים בפני העם: ברק סירב להתראיין לכלי תקשורת ישראליים ומסרב להשיב לשאלות נוקבות על מדיניותו. גב´ נתניהו מדווחת לנו חגיגית כי היא רוצה לרדת, עם בעלה, ולהשתקע בחו"ל. אז על איזו ממלכתיות אתה מדבר? יש התנהגות ממלכתית שמזכה בנקודות, ויש בוז ויריקה בפנים שכבר מזמן אי אפשר לכנותה...גשם.נשיאי ישראל וראשי ממשלה אחרים שמרו על ממלכתיות גם לאחר לכתם מהפוליטיקה ומן הראוי היה כי כך ינהגו גם ברק את נתניהו. האם אנו חייבים להגן עליהם?...בוודאי. האם אנו צריכים לשאת בכל הנטל במצבם בנוכחי - לא, לא ולא!

הממלכתיות כסמל

אני מבין אותך וגם לי כואב על בזבוז כספי ציבור אבל שוב אדם שנבחר לתפקיד ציבורי לא צריך לשאת בעלויות הנובעות מתפקידו בהווה או בעבר אם הם נובעות מתפקידו. אם הללו היו כ"כ גרועים למה בחרו בהם. מותר או אסור לעות טעויות ע"ח אחרים זו שאלה בפני עצמה אבל מהות הסמל שבמקרה זה ,שים לב, הוא התפקיד ולא האיש שממלא אותו ואת הסמל יש לכבד ואם צריך גם לאבטח. קח לדוגמה את רצח רחבעם זאבי ז"ל. להבדיל ממאות אזרחים שנרצחו מה שכ"כ זיעזע אותנו היה הפגיעה בסמל הממלכתי"שר בממשלת ישראל" בלי קשר להאם הסכמנו עם דעתו" או שלדעתנו היה האיש ודעתו גזענות לשמה שפוגעת באינטרסים של המדינה. בעצם תפקידו הוא סמל ועבור סמלים צריך לשלם.

peter_pan

New member
שיח של חרשים.

הודעה אחרונה שלי בשיח חרשים זה!!! בחרו בהם, הם סמליחם-ממלכתיים....הכל סבבה. אני מדבר על אבטחה בזמן שהם מטילים בעולם לעסקיהם הפרטיים תוך תשחומי מס מופחת בשעיור 15% בלבד. אני מדבר על ניצול המעמד והאבטחה ונסיעות לחו"ל, בעניינים פרטיים, ללא כל הגבלה. אפשר לחייב אותם בתשלומי מס מלאים בנסיעותיהם הפרטיות, אפשר לדרוש כי המזמינים ישתתפו בהוצאות האבטחה .... יש הרבה מה לעשות. לרגע לא שללתי את אבטחתם, רק טענתי שיש לחייבם באבטחה שנובעת מפעילות פרטית-עסקית. ובא לציון גואל!! ביי, שלום, להתראות, אדיאוס אמיגו - קול במדבר.

שיח של חרשים זה במקרה

שאתה לא מקשיב. וחוץ מזה בפעם הבאה שאתה מצביע בבחירות אז תדע שתצטרך לממן להנ"ל אבטחה לכל ימי חיו גם אם יהיה חרא! וזה לא רק הוא זה גם השרים שלו. למה לפרס אין אבטחה בכל המסעות שלו ברחבי העולם בהפגשו עם טיפוסים מפוקפקים. ושאדון ברק אהרון לא אהוד נוסע לתת הרצאה פרטית הוא לא מקבל משלחת אבטחה. זה מה יש!

למעלה