ברק והמצב

shomer

New member
ברק והמצב

אני לא מבין למה אנשים מתעקשים להגיד על ברק שהוא חכם ! אחרי שהוא האכיל אותנו בשקרים על ימין ועל שמאל (ובמיוחד על ימין) הוא עוד מעיז לבוא ולאמר שהוא תומך בהפרדה חד צדדית. הרי ברור שאם הוא יבחר מחר לראשות הממשלה הוא יעשה הכל כדי להיחרט לצידם של רבין ובן-גוריון (על חשבוננו כמובן). כל השמאלנים ששונאים את ביבי, צריכים להסיר את כובעם לפניו, הבן-אדם צדק בכל מה שאמר ! הפלשתינים לא רוצים שלום כל עוד הם צריכים לשאת ולתת על התנאים עם יהודים. כשלא יהיו יהודים יהיה שלום (כמובן, שסוריה ומצרים יעשו שלום ביניהם על חשבון הפלשתינים). אז יאללה במקום לבכות צריך להתכונן למלחמה שתבוא, לא בגלל המצב, אלא בגלל שאנחנו פה !!!!!!!!!

אבו-דני

New member
ברק רץ ונבחר מבחינתו רק עבור דבר 1

לחשוף את פרצופו האמיתי של ערפאת..עוד בהיותו רמטכל ניסה בכל כוחו להניא את רבין להסכים לעניין אך נכשל.. לכן עלה והביא את כולם לראות שעם פשיסטים/ערפאת אין עושים עסקים בכלל...

שרוף

New member
אתה מדבר שטויות

אתה מזכיר לי בן אדם שנוסע מתל אביב לקרית שמונה דרך מצפה רמון. ברק אכן חשף את פרצופו של עראפת אבל רק לאחר שנכנע לשמאל וחיסל את מפלגת העבודה בכך שהפך אותה למפלגת חסות של מרץ. עוד בהיותו רמטכל הכיר ברק טוב טוב את עראפתץ הוא ברק לא היה צריך לגמור את מפלגת העבודה ולהתבזות בלקקנות לשס ולשקר לעם. לברק היו אלף דרכים אחרות להוכיח לעם ולעולם מי זה עראפתץ ובמקום זה הוא חבר לביילין יוסי שריד ושלמה בן עמי האידיוט והביא את מדינת ישראל אל מלחמת הטירור הגדולה ביותר שידעה אי פעם. ברק הוא אולי אדם חכם אבל מדינאי מחורבן ושקרן לא קטן. אוי לנו לעם ישראל אם מנהיגנו נבחרים רק למשימה אחת.

שרוף

New member
ברק הוא אדם חכם אבל גם שקרן

ומדינאי עלוב. אפשר שתהיינה באדם שלושת התכונות הללו גם יחד. גם ביבי הוא איש חכם אבל בין אמירותיו למעשיו תהום ענקית פעורה. גם שרון הוא איש חכם. בכלל את שלושתם מאפיינת העובדה שמה שהיה חשוב להם זה השליטה בשלטון. ובכלל אם יש פה בכל הסיפור הזה מישהו מטומטם זה דווקא עם ישראל שלא לומד לקח ואוכל אותה פעם אחר פעם מידיהם של שרלטנים תאבי כוח ושררה ושלטון.

אבו-דני

New member
שרוף אתה בטח חכם משלושתם יחדו

בוא ספר לי איך אתה מתמודד עם בעיה ששלושתם עמדו מולה כשבעורפם ארה´ב ואירופה..האו´ם מעל... והסכמי הסחר הבסיס לכל כלכלה מודרנית ברקע איך אתה מכריע את הטירור...איך אתה מתקן את שגיאותיו של רבין כאילו לא היו כאן מעולם... באמת בא לי לדעת... איך החכם מכל (כמעט אמרתי אדם) ראשי ממשלה הינו בעל הרעיון של התרופה המופלאה ... שלך בשקיקה עצומה... האבו...שלא יעצום עין עד שדבריו של השרוף יעלו על המסך

שרוף

New member
בוודאי וגם אתה הרבה יותר חכם

משלושתם. אף מדינה לא הכריחה את רבין להביא לכאן טירוריסט. נהפוך הוא אפילו מנהיגי מדינות ערב הרימו גבה ואמרו בינם לבין עצמם מה קרה ליאהוד האלה נפלו על הראש? הם לא מכירים את השקרן הפתלוגי הזה עד שהצליחו לסלק אותו לטוניס ועכשיו מחזירים אותו? במשך למעלה מעשר שנים שוגים מנהיגינו אחד אחד עד עצם היום הזה. ראה מקרה פרס שמטרת חייו היא להפגש עם עראפת בניגוד לדעת כל המומחים ובניגוד לדעת ארה"ב מצרים וירדן. אז במחילה מכבודך ידידי אבו ענתר הפסק לעשות רוח.

אבו-דני

New member
שרוף התואיל לקרוא את הכתוב?

את האבן הטיפשים כבר זרקו לבאר...איך!!!!? איך אתה מוציא את האבן מן הבאר? ואנא חסוך לי את ההרצאות על אוסלו ושות´ אני כבר יודע הכל בעל פה... מבטיח לך ידידי

למעלה