ברק היקר

ברק היקר

עוררת בי סקרנות עצומה!!!! אנא שרטט קווים לדמותך. אתי. שהייתה מציירת עליך שני קווים מוצלבים, זכר לאגף האיקסים הידוע.

שרון-ב-

New member
רגע רגע רגע

עד כמה שזכור לי (מאי שם למטה) הבעת היסוס לגביי גילו של האובייקט.. ועכשיו את מסוקרנת... נהדר אתי...זה שינוי מרענן.. שרון מציאה מציעה

אולי מדובר בנציג של ``כוח 17``

את יודעת בימינו צריך לבדוק כל חשוד. אתי. כח המחץ.

שרון-ב-

New member
לא יקירתי, מדובר ב 17

ס``מ ומעלה שרון מאחלת לך בדיקה נעימה, מה יש לך להפסיד ;-)

שלום לנימפה שעלתה מן הים...

בזמן שאני עשיתי כאן רוח וצלצולים כל הערב את בטח עשית גלים... דווחי לנו, מה היה גובה הגלים. אתי. רוח מזרחית קלה.

שרון-ב-

New member
אז ככה...

בדרכי לשם, על נעלי ספורט ובגד ים, פגשתי חבר ותיק והשאר ירשם בדפי ההסטוריה. שרון, מחפשת חוף אחר

אני מוחה!!!

התיאור לוקה בחסר. חסכת מאיתנו את כל הפרטים העסיסיים. לא יפה, אין סודות בחברה.

שרון-ב-

New member
אז זהו...שמעתי כמה מחאות

ומחיאות ולא ידעתי מהיכן זה מגיע, זו היית את ? העסיס היה טעים. הסודות הם לא בחברה הם בחדר מיטות. שרון על הדשא

moshe421

New member
אפשר לשאול משהו?

מה בדיוק עורר בך סקרנות עצומה אצלו? שהוא מחפש? מחפשים בפורום סקס, לא פה... פה זה רק דיבורים, כולם יודעים את זה... אחרת גם אני הייתי מחפש... משה שהתייאש מלחפש...

משק אוטרקי

התשובה בגוף השאלה. שאלת וענית לעצמך באותה הודעה. דיבורים אינם נפרדים מהעניין, אני דווקא מאוד אוהבת לדבר וללחוש תוך כדי... משה המשך לחפש בשטח, הנח לעבודת המטה (קמץ וסגול) ;-) אתי. קצינת מטה.

barak17

New member
אסתר מלכתי

את בטוחה שקוראים לך אתי ולא וויליאם שיקספיר?? מה לעזאלזל הפיוטים האלה דברי כמו אחת נורמלית ולא בלשון כ``כ ספרותית!! ואם בא לך לדעת המקום האחרון שאני אחפש בו סקס זה פה..... אם לא הבנת במשך החמש נקודות אז אני אגיד לך אני ממש ממש ממש מיואש -ברק שחושב שאתי היא שייקספיר- נ.ב: אז למה ככה קוראים לפורום הזה?

למעלה