ברק בשינוי=

ריאליסט

New member
ברק בשינוי=

שינוי הרבה יותר מושחתת מאר לפיד בשינוי. כי ברק הרי נתן לחרדים יותר מאשר כל מנהיג בעבר (למעט ביבי ושמיר)... אתם כל כך במצב אנוש,שכל אחד שאף מפלגה לא רוצה בו הופך למנהיג פוטנציאלי של "שינוי"??

ETZ301

New member
ברק בשינוי זו באמת בעיתיות

במיוחד למצביע שינוי ימני (כמוני). אך אם זאת חייב להזכיר לך שמינויו של שריד למשרד החינוך הייתה סטירת לחי גדולה מאד למערכת החינוך החרדי.

ריאליסט

New member
כמה הערות:

1)לא קשור ל"ימין" או "שמאל",אלא לכך שברק מושחת (בהקשר ל"תפנית"),ושברק מעולם לא באמת נאבק בכפייה הדתית. 2)מר"ץ אכן אינה תחליף-אבל דווקא שריד כשר חינוך הסיט כספים מהחינוך החרדי לחינוך הממלכתי,ויעידו על כך טוב ממני אותם ראשי עיריות שרובם בכלל באו מהליכוד,ואשר התחננו לפני שריד שלא יתפטר,ומאידך ש"ס שלחצה על ברק (אותו ברק) לפטר את שריד או שהיא תפרוש מהקואליציה שלו.

ריאליסט

New member
שיקראו לזה איך שהם רוצים:

"תפנית","החילוניים"...כל מה שבא-ברק והם זה כמו מר"ץ והאיחוד הלאומי...

אשרת

New member
אבל ברק לא בשינוי.

הוא אמר זאת היום. הוא נשאר במפלגת העבודה. אתה מוזמן להמשיך להתווכח עם ברק ולשכנע אותו שהוא בכל זאת בשינוי. :)

ברק לא בשינוי ולא בתפנית

ברק נשאר במפלגת העבודה, וטוב שכך
.

אבל הנזק כבר נגרם לתפנית

עצם העובדה שדיין אפילו שקל לחבור לפורז, כפי שהוא אמר בראיון שנערך עימו בשעה האחרונה, כבר הופך אותו לפסול בעיני הרבה מאוד אזרחים במדינת ישראל. ולחשוב שאתה עוד ניסית לשכנע אותי להצביע עבור האיש הדו-פרצופי הזה, שמצד אחד פונה לשכבות החלשות ועורך עבורם את כנס שדרות, ומצד שני מנסה לחבור לאדם כמו פורז ואהוד ברק. אם זה עוזי דיין, לא פלא שהוא לא עובר את אחוז החסימה.

ניסיתי לשכנע אותך להצביע עבורו???

אותך אני לא מתיימר לשכנע אפילו איזה יום היום. הדבר היחיד שניסיתי אי פעם לשכנע אותך (וגם בכך לא ממש הצלחתי) הוא שמשיכת יתר (אוברדרפט) היא הלוואה. אני מחכה לקישור המראה שניסיתי לשכנע אותך אי פעם להצביע עבור מישהו... אבל, בינתיים, תתנחם בעובדה שאהוד ברק, נשאר במפלגתך המחודשת, כחלק בלתי נפרד ממנה. ואני גם לא אתפלא אם בסופו של דבר יצליח להתברג ברשימתה, וכמובן שאם זה יקרה, אשמח מאוד לראות אז את תגובתך. ובכלל מעניין מה דעתך על מפלגה שאהוד ברק ("אדם כמו", כדבריך...) חבר בה.
אם כבר מדברים על דו-פרצופיות... אני מסכים איתך - הנזק כבר נגרם. אבל לפחות בתוצאה - ברק נשאר אצלכם, ממתיק סוד, ועל כך אני באמת משתתף בצערך. אהוד ברק נשאר חבר במפלגת העבודה המחודשת - זו העובדה!

המקום היחיד שברק נשאר בו זה בחוץ

היו''ר החדש של מפלגת העבודה המחודשת הודיע חד משמעית הערב, שהוא לא מתכוון לצרף לרשימה שלו את אהוד ברק, ושלא יהיה שום שינוי ברשימה שנבחרה במסגרת הפריימריז. מה שאומר שברק בחוץ, ואתם או כל מפלגה אחרת מוזמנים לקחת אותו.

אני לא יודע מי זה אתם, אני לא שייך

לשום מפלגה. ברק דווקא כן - ברק חבר במפלגת העבודה המחודשת
, והוא כנראה לא מתכוון בקרוב לשנות מצב זה. לגבי הרשימה, אולי תבדוק עם ח"כ שלום שמחון. בינתיים רשימת ראשי הרשויות המקומיות של מפלגתך הולכת ומתדלדלת. אתה יודע, בשביל הקרב האמיתי צריך את השטח, אבל כנראה שהיו"ר החדש של מפלגתך המחודשת חושב ששלי יחימוביץ ויולי תמיר מספיקות. זו תטפל בעשירים וזו תטפל במשטרה. זה הקרב האמיתי שלכם?

הרבה אנשים חברי מפלגת העבודה

אבל מה שחשוב זה מי ישתתף בהנהגה שהיא תקים במידה והיא תעלה לשלטון, וברק הוא לא חלק מזה, כך שהוא יכול להיות חבר באיזו מפלגה שהוא רוצה, כי זו זכותו הדמוקרטית של כל אזרח במדינה דמוקרטית, מה שהוא לא יכול להיות, זה חלק מההנהגה שלה. וזה ידידי כל ההבדל.

תפרש אתה בעצמך את מה שכתוב כאן:

יו"ר מפלגת העבודה, עמיר פרץ, הודיע בעבר כי לא ישריין מקום ברשימה לברק. "ברק לא יהיה חלק מהרשימה וגם לא יובטח לו תיק הביטחון, אלא שותפות בהנהגה ותיק מרכזי בממשלה" אמר פרץ לפני כשלושה שבועות. ממתיק סוד, מה זה "אלא שותפות בהנהגה ותיק מרכזי בממשלה"?

ריאליסט

New member
אני רחוק מלהיות אוהד ברק אבל

"יענו" ביבי,אולמרט,לפיד ואחרים יותר טובים... אותו הגרביג'!

אני התייחסתי לדברים שהצהיר פרץ אמש

ועל פי דבריו של יו''ר מפלגת העבודה המחודשת מאמש, אהוד ברק לא יהיה שותף לשום הנהגה חדשה במפלגה, ולא ייערך שום שינוי ברשימת העבודה לכנסת ה17. מה שכן אנשי ברק מנסים להפעיל לחץ על היו''ר החדש עמיר פרץ שיצרף את ברק לרשימת העבודה לכנסת, אך כפי שאני מכיר את פרץ, אין סיכוי שזה יקרה, וזאת מפני ששנאתו של פרץ לאהוד ברק, שבו הוא רואה את האשם העיקרי כמו רבים מאיתנו, להתרסקותה של מפלגת העבודה ועליית הליכוד לשלטון, לא נופלת כהוא זה משנאתו ליו''ר הליכוד ביבי נתניהו. לכן להערכתי אין סיכוי שפרץ יסכים לצרפו לרשימת העבודה לכנסת ה17.

בינתיים אהוד ברק הוא היחיד ממפלגת

העבודה שהצליח לנצח בבחירות מאז שנות השבעים. קצת צנעה לא תזיק לפרץ וגם לך. ואגב, טוב לדעת שפרץ "שונא". עד עתה הבנתי ממך שהמפלגה שלך זו מפלגת האוהבים ושאתם לא שונאים אף אחד. מה שכן, פרץ בינתיים מצליח בהצלחה מרובה להפוך את מפלגת העבודה למפלגת עם אחד גדולה. כבר אי אפשר לעקוב אחרי הנוטשים את מפלגתך (ודווקא ברק "השנוא" נשאר - שנינו יודעים מדוע. הוא מחכה לטרף הקל שינחת בדיוק מעל ראשו בבוקרו של ה 29 במרץ).

אל תדאג אין סיכוי שברק יקבל מבוקשו

ראשית בגלל שלא רק פרץ שונא אותו, אלא מרבית מצביעי מפלגת העבודה המחודשת לא סובלים את מר ברק, ושנית מפני שלא יהיה שום צורך בזה מכיוון שהעבודה תעלה לשלטון ותותיר את אהוד ברק בבית.

קדימה עושה את אותה הטעות שעשו ברש"פ

היא לא קוראת את הרחוב ומסתמכת יותר מדי על סקרים שכוללים בתוכם רק קולות של אנשים שידם משגת, ולא כוללים בתוכם את החלק הארי של הבוחרים במדינה, או יותר נכון, את החלק העני, שהם לפחות 2 מיליון במספר, והם אלה שבסופו של דבר יכריעו את הבחירות האלה. קדימה טועים לחשוב שהניצחון בבחירות נמצא בכיס שלהם, וטוב שהם חושבים כך, כי ב29 למרץ הם יתעוררו לבוקר חדש ולסדר יום חדש, שאותו תכתיב מפלג העבודה המחודשת בראשות היו''ר החדש שלה עמיר פרץ שהעם כולו יהיה מאחוריה.

צודק. עם 'ממתיק' אי אפשר לדבר אלא

צודק. עם 'ממתיק' אי אפשר לדבר אלא רק להתווכח. כאלה הם המרקסיסטים. הם אנשי דת פנטים לכל דבר. תורת הסוציליזם היא אופיום להמונים ממש כמו התורות שהיא מנסה לפסול.

למעלה