ברקס קדמי סול

TZ2002

New member
ברקס קדמי סול

יש לי ברקס קדמי סול 8" הברקס לא עובד במשיכה ראשונה , אבל אם מפמפמים את הידית הברקס חוזר לעבוד וכך חוזר חלילה מה יכולה להיות הבעייה ? אמרו לי שהברקסים הנ"ל לא מוצלחים - האם החלפתם מצריכה החלפת כל המערכת רוטורים ידיות קליפר ומה שסביב או שניתן להחליף רק את הקליפר ומה שמסביב ? ההנחה שאני ישאר בהייס אבל יחליף להייס 9 HFX או משהו מתקדם יותר תודה

קלוזו

New member
בסול, כידוע, יש רק בוכנה אחת ולכן הפד השני..

(לא זה שעל הבוכנה) נייח וכשהוא נישחק אין למעשה בוכנה שיציאתה תפצה על השחיקה. כתוצאה מכך רמת הבלימה יורדת פלאים כי למעשה אין פד שיתחכך ברוטור ויעצור ובנוסף הדרך שהבוכנה צריכה לעשות עד אשר תצמיד את הרוטור לפד הנייח גדל ואז ניגרמת התופעה שציינת. הפתרון פשוט מאוד - על הצד הנייח של הקאליפר תיראה תיראה חלק עגול אשר במרכזו ראש למפתח אלן ( 6 אאל"ט) הכנס מפתח אלן וסובב קצת עד שתיראה את הפד יוצא קצת החוצה. זהוא, הבעיה נפתרה. כל זה כמובן בתנאי שיש עוד "בשר" בפדים ולא צריך להחליף אותם לגמרי. החלפה מצריכה החלפת כל המערכת - ידייות, קאליפרים, רוטורים וצינורות לכן גם אם תשאר בהייס 9 עדיין צריך להחליף הכל. לא מכיר את ההיס 9 אבל ההמלצה שלי היא מעצורים של שימנו ד'אור מעולים מגיעים עם רוטורים ובלידינג ומוכנים להרכבה. כל מה שצריך לעשות הוא לפרק את המערכת הקיימת, להחליף רוטורים (6 ברגים אם זה לא CL ) ולהרכיב את הידיות והמערכת מורכבת כמובן בתנאי שלא צריך לקצר את הצינורות כי אז צריך כבר לעשות בלידינג. בהצלחה

P a p i r

New member
מה שאתה מתאר כנראה הוא בועה במערכת

הבלמים שלך לך לחנות הקרובה ותבקש שיעשו לך בלידינד להוצעת הבועה/ות ובכך לפתור את הבעיה. באותה הזדמנות תן לו גם כיוון קל.

למעלה