ברקס עם מצב רוח?

Kreamerfxp

New member
ברקס עם מצב רוח?

שלום לכולם, יש לי בעיה, ורציתי לפרסם אותה פה כי הבנתי שכל הסופראומואים משפרים על הברקסים וכנראה שיש פה אנשים שמבינים בעסק . האופנוע MZ 301 , מקדימה יש דיסק , מאחורה יש תוף. הבעיה: לפעמים שאני לוחץ על ידית הברקס, לא קורה כלום, הכוונה שהאופנוע פשוט לא מאט, ואפשר להגיע עם ידית הברקס על למצערת. ברגע שעוזבים את ידית הברקס ולוחצים עוד פעם, מייד האופנוע מתחיל להאט. (פעולת פמפום). עוד כמה פרטים: מצב הרפידות: נשאר עוד 4 חודש - חצי שנה. נוזל בלם: יש, לא יודע כמה אמור להיות. הבעיה לא בכל בלימה רק לפעמים, (ולא מצאתי מתי זה קורה בד"כ). דיסק: יש לו עוד זמן לפחות חצי שנה. מחר אני אסע למוסך, אבל אני מעדיף לדעת קצת לפני זה מה המצב. תודה רבה!

Kreamerfxp

New member
הייתי במוסך באותו יום

האופנוע דיי חדש אצלי (משהו כמו שבוע וחצי-שבועיים) לפני הקניה המוסכניק החליף משאבת שמן, (בגלל נזילה או משהו כזה- בדרישתי כמובן). וגם החליף את נוזל הבלם. למחרת היום של פרסום ההודעה קפצתי למוסכניק הוא הסתכל, אמר שהוא לא רואה בעיה, פתח את ה"כוס" של הנוזל בלם, סידר שם את הגומי שיוצר את הוואקום, ואמר לי שאם זה יקרה שוב, תחזור אלי. (הוא אמר שאין סיבה לפרק את כל המערכת בגלל פעם\ פעמיים שזה קרה). אני דיי שולל את העובדה שזה אוויר במערכת כי הידית מגיעה עד למצערת. חשבתי שאולי מישהו נתקל בזה אי פעם ויודע לסדר את העיניין. תודה רבה בכל אופן!

MexMex

New member
כמעט בוודאות אויר במערכת

ותחליף דחוף מוסכניק ששולח אותך לדרכך עם מערת בלמים לא תקינה.

45degrees

New member
../images/Emo45.gif מוסך ששולח אותך לסכנות בכביש

עם מערכת בלם במצב לא תקין הוא בגדר מוסכניק לשעבר. שום דבר שהוא יגיד/יסביר/יפרש/יבאר לא מצדיק אותך לסכן את חייך באופן יותר בגלל שהוא זלזל במקצועיות של עצמו ובערך חייך שלך.

למעלה