ברקים ורעמים!

ברקים ורעמים!

יש כאן סופת ברקים שהתחילה בסביבות 2 ונמשכת עד עכשיו. ואני היום נוסע ללשכת גיוס לוועדה הרפואית שתאשר לי את ה21. ואני מת לאכול משהו...

קורט....

עומר....21?!?!?!?! מה עובר עלייך.. ילד תתרום למדינה שלך..... מיכלי.

אויש, באמת, ואם הוא לא רוצה?

את לא יכולה להרים אותו עם רובה ברקטום, ולגרור אותו לשרת בצבא שיעשה מה שבראש שלו. ד``א, לפי מה שהבנתי גם אני לא אהיה חייבת לשרת בצבא, רק אם אני ארצה, כנראה יהיה לי פרופיל 24...

אני לא מדברת על בעייה נפשית.

אני מדברת על בעיות בריאותיות, אני חצי עיוורת.

בעיות בריאותיות?

העערון שלך לא ממש משחק להם... יש לי כל כך הרבה בעיות בריאותיות, שאני לא יודעת כבר לספור עד שם, ועדיין- אני יודעת שיגייסו אותי. אני בכלל לא אסתדר בצבא. אני לא טובה עם מסגרות, אני פצפיסטית (מאוד!) (ולחשוב שאבא שלי מורה לירייה...התפוח נםל רחוק מאוד מהעץ), ואני הבנאדם הכי לא עצמאי בעולם. חוץ מזה, אני יודעת שאני גם לא אתרום להם כלום. אז בקטע של לתרום למדינה אין מה להציע כאן- אני מסקימום יהורס, וזה יהיה חבל.. אבל, מה לעשות- שאני חייבת ללכת לצבא, וכן יגייסו אותי. אני אמנם ממש לא רוצה לעשות את זה, ואני ממש אשנא את זה- אני יודעת כבר עכשיו, אבל אם אני רוצה להסתדר בחיים אחר כך- אין לי כל כך ברירה. ואני כן רוצה לגור כאן כשאהיה גדולה. אני מעריכה מאוד את כל החיילים, אני פשוט לא טובה בלשמור על מדינות... עד העונג הבא, נעמה.

פציפיזם?

לכי ללשכת גיוס לבושה בסאן טרופז עם סמל פיס על הצוואר ומלאן סטיקרים של שלום עכשיו ותכריזי שאת פציפיסטית. הייתכן?

i`ll pass

אני לא יודעת מה איתך, אבל כל הדברים האלה של- פיס, לאב ושאר הססמאות זה שטויות במיץ עבגבניות. אני לא סובלת את זה..הרגל הזאת של היונה בתוך עיגול לא אומרת לי כלום. ``ילדי הירח- ילדים יפים...``

N0

New member
את בת

את בת

את לא צריכה פרופיל 21 את פשוט יכולה להיד שאת לא הולכת להתגייס ושאת פציפיסטית. משחררים אותך כמעט ישר על חוסר התאמה. ואם את כל כך רוצה 21 תראי להם פיל (טוב אז מה אם ) N0

למעלה