ברקודה ענקית בסטיל

• פותח הנושא RMF
  • פורסם בתאריך

RMF

New member
ברקודה ענקית בסטיל

לפני יומיים שצללנו בסטיל ראינו להקת דגים דיי גדולה (כמה מאות דגים) קרוב לקרקעית, התקרבנו ללהקה והתחלנו לשחות בתוכה, פתאום ראינו במרכז הלהקה ברקודה _ענקית_ , לחבר שלי היא נראה משהו כמו 180 ס"מ , לי היא נראתה קצת יותר מ 150 ס"מ, לאן שהברקודה שחתה כל הלהקת דגים שחתה אחריה. בשלב מסוים הדג קיסר הגדול שהיה בסביבה הצטרף לחגיגה והתחיל גם לשחות לידה. אני בחיים לא ראיתי ברקודה באילת שמתקרבת לגודל שלה. מעבר לחוויה היפה מעניין אותי למה הברקודה שחתה בתוך הלהקת דגים? זה היה נראה כאילו הם ממש עוקבים אחריה.

הקיסר הזה ../images/Emo35.gif

טוב, אז רק תיקון קטן, זה אני. צלילה בטוחה קיסר הדור

שי רוט

New member
הלו , קיסר לא שכחת משהו ?

איפה התמונות מצלילת הלילה המשותפת והמדהימה לסטי"ל האם קיימת קונספירציה עם היפה להסתרת העובדות כמה אפשר להבליג , גם הצבה המדהימה התקשרה .... שי

שי רוט

New member
לא בדיוק כזאת

אבל התמונה מדהימה ויכולה להוות יופי של תמונה לכרטיס חבר . הקיסר פוצץ פילם שלם על צבת ים בצלילת לילה בסטי"ל , ונעלם עם הסחורה . שי

RMF

New member
לא...

לא זהיתי את הדגים,אבל ברקודות הם בטח לא היו...

שרקי..

New member
כי אנחנו ראינו ברקודה בוגרת גדולה

בתוך להקה גדולה של ברקודות צעירות במערות ביום שבת, אני זוכר זאת בברור משום שאשתי הסבה את תשומת ליבי למציאותה של הברקודה הגדולה והבוגרת בתוך הלהקה של הצעירים ושאלה אותי מה זה הדג הזה והם הסתובבו מסביבנו הרבה זמן כך שאין לי ספק במה שראינו

ilanbt

New member
ביום שבת ראיתי אותה בסטי"ל

זו היתה ברקודת ענק (Giant barracuda) שמתאפיינת בשני עיגולים כהים על הזנב היא שוחה בתוך להקה של סרדינים ברקודות מהסוג הזה לא מתלהקות כמובן שזו היתה הצלילה היחידה בה הייתי בלי מצלמה.

למעלה