טוב נו... ../images/Emo9.gif
זו פעם שנייה שאני בהופעה של אביתר ואמיר בברקה. הייתה הופעה ממש טובה עם כמה רגעי שיא. אביתר כמו תמיד היה שקט ומדי פעם ניסה להתבדח בקולו הכל כך רגוע. כל פעם הוא אמר: "הייתי מספר לכם עכשיו דברים, אבל באמת שאין לי". הוא חזר על זה כמה פעמים וכולם בקהל צחקו. במהלך ההופעה מישהו צעק לו "מזל טוב" (על הולדת הבן) והוא התלהב ואמר תודה. כמו פעם שעברה, גם הפעם היה רגע שכולם צעקו לו מהקהל מה לשיר - "אקדח", "תאטרון רוסי", "שיר טיול" וכו'...(אני רציתי את "הדוב והנחש"

- בכל מקרה הוא הקשיב לכולם ואמר שמה שהוא מנגן "בא מלמעלה". בסה"כ ההופעה הייתה טובה, רק אמיר צורף המעולה על הגיטרות ואביתר פעם על קלידים ופעם על גיטרה אקוסטית. הוא שר (לא זוכר בדיוק את הסדר) את "תתחנני אליי", "יש לנו את כל הזמן", פקק תנועה", תחרות כלבים", "מיתר", "טיפה של אור", "מתנות", "את שקט", "מנגינה יקרה", "אבות ובנים", את השיר הכי יפה שלו כדבריו - "יש לי סיכוי" (הוא צריך להשתתף ב"חוליה החלשה"

, את ה"השיר הכי יפה בעולם במזרח-התיכון "ואיך שלא", ואת "השיר הכי יפה של קורין אלאל" - "מעיין" (ביצוע יפהפה). הפעם הוא לא ביצע שום שיר מתוך "שיר טיול"!!! בנוסף הוא שר עוד שני שירים חדשים (לא זוכר את שמם) ובהדרן היה ביצוע מהמם, אנרגטי, הומוריסטי ופשוט מעולה ל"כלום לא עצוב". ואז הוא סיים דווקא עם שיר שאבא שלו היה שר לו לפני שהוא הלך לביה"ס. שיר די מוזר, עם תופים מוקלטים באורגנית שלו וגם הקול של אבא שלו (נראה לי) מוקלט. קצת עצוב לי שהוא לא שירים כמו "הזאב והאיילה", "מתי נתנשק", "אקדח", "מחשבות", "שמתי לי פודרה"... אני יודע שהוא מתחבר היום פחות לשירים האלה אבל לדעתי אמן צריך להישאר נאמן לשירים ש"עשו אותו" כמו "מתי נתנשק" (הוא יכול להחליף את המילים ולא לשיר "אופס אני גומר"

. אני בטוח שהרבה מהפורום יחלקו עליי אבל לדעתי זה כמו שקורין אלאל לא תשיר בהופעות שלה את "זן נדיר" או מאיר בנאי את "גשם". בנוסף לכך, אביתר ואמיר בהחלט הצליחו להלהיב ולהוציא את המיטב מהשירים בהתחשב בעובדה שהיו רק שני כלי נגינה בכל רגע נתון, אך בכל זאת הייתי יותר שמח ונהנה אם היו גם תופים ולהקה לצידם. בכל מקרה, בשורה התחתונה אין על אביתר, זמר מדהים, האהוב עליי מכולם, וכל הופעה שלו זה תענוג צרוף גם אם היא לא בדיוק מה שציפיתי.