ברצלונה...

דליה ב

New member
ברצלונה...

מועדים לשמחה!
לא הייתי פה הרבה לאחרונה, אבל כשיש שאלה(ולא דווקא לגבי אוכל)
יודעת שמכאן יגיעו התשובות הכי טובות

אז אשמח לקבל המלצות למקומות בהם אפשר לאכול ולבקר בברצלונה
ואם יש טיפים להתארגנות עם אוכל (מהבית, או מה שניתן לרכוש שם)
אשמח לשמוע.(מדובר על נסיעה קצרה,פחות משבוע, שהיה באזור הגותי)
תודה!

נסיעה טובה

הייתי בברצלונה לפני כמה שנים
ולצערי לא מצאתי שם שום מקום כשר לאכול בו.

למזלי הייתי מוכנה לזה מראש - ולקחתי איתי דברים יבשים מהארץ-קרקרים, פתית, תפוצ'יפס וכו', וכמה מנות-חמות, וקופסאות שימורים של תירס וכו'. לזה הוספתי בננות וירקות שקניתי שם בסופר. שתיה ומוצרים שהכרתי מהארץ-קניתי שם בסופר.
באמצע שדרות הראמבלס, ממש באיזור של הרובע הגותי, יש את שוק הבוקריה שזה שוק אוכל גדול ומעניין מאוד.
בשוק אפשר לקנות "ארוחות מוכנות" של פירות קלופים ושטופים וחתוכים - לא קניתי כי הצטיידתי טוב מהבית, אבל זה מחזה יפה.
הדוכן מאוד צבעוני ומזמין. יש שם דוכנים ייחודיים (ולפעמים מוזרים-במיוחד של הקצבים)
בכלל, האיזור שבו תשהו (הרובע הגותי) הוא מרכזי מאוד, ותוכלו להגיע בהליכה להרבה מקומות (לכו על הראמבלס לשני הכיוונים - בצד אחד תגיעו לפלאזה קטלוניה, שבה יש גם את מרכז המידע לתיירים וגם תחנת רכבת תחתית ובצד השני יש את המרינה עם קניון קטן לשופינג)
תהנו!

mmw2008

New member
עכשיו יש שם שני מקומות כשרים

אחי היה שם לפני שבועיים ואכל, האחד איזשהו פלאפל והשני מסעדה (מכבים נראה לי)

טוב לדעת

עכשיו יש לי תירוץ לסוע לשם שוב

לא היה בזמנו שום דבר כשר. כלום.
היה פלאפל (מעוז) בראמבלס, שהוא צמחוני, אבל ללא שום סימן לכשרוּת.

אגב, Corte Ingles, (שמופיע באתר של חב"ד שצירפת אליו קישור) זו רשת כל בו ענקית עם מספר סניפים, ובסניף הגדול שלהם שליד הראמבלס יש קומת סופר ענקית ומעניינת מאוד. יש לסניף הזה 7 או 8 קומות ואפשר "לבלות" רק שם יום שלם בשופינג...

mmw2008

New member
יכול להיות שעכשיו לפלאפל הזה יש כשרות מוצגת? כי נדמה לי

ששם אחי גם אכל.
במסעדה בטוח אכלו והיא כשרה, אמר שאכל שם צלחת גדולה של המבורגר עם צ'יפס.
אנחנו במשפחה יותר אנשים של טבע, אבל בהחלט בילוי כמו שציינת בכלבו ענקי הוא גם משהו שאנחנו אוהבים

&nbsp

yela

New member
ספרד בעייתית מאוד מבחינת מזון כשר. אפילו באגט לא ניתן לקנות

כי הם משתמשים בכל אפיה בשומן מן החי. חייבים לחם מהבית או מקום כשר.
כתבתי פעם שם רשימה ארוכה של שהיה של שבוע במקום נטול כשרות. חפשי שם.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לא מכירה את ברצלונה רציתי רק לאחל נסיעה טובה. הפריטים שלקחנו

איתנו לרומא היו שקית zip lock ענקית עם trail mix ביתי (קשיו, שקדים, חמוציות), ממנו לקחנו כל יום שקי ונשנשנו תוך כדי הליכה, granola bars, לחם מלא פרוס, טונה.

פירות וירקות קנינו שם ואכלנו ארוחה כשרה חמה ביום.

תהנו!

דליה ב

New member
תודה לכולן!

על המידע המועיל (והאיחולים)
...אם יש עוד מידע, אשמח.

אגב, יעלה איפה את מציעה לחפש את המידע שהעלת בעבר, ולפי איזו מילות חיפוש..תודה!

אמנית10

New member
כשר בברצלונה

היינו לפני שנה וקצת.
אכלנו במסעדה כשרה בשרית ( לא זוכרת את שמה ) במרכז שדרות הראמבלס. היה לא זול ולא "נפלנו" מהאיכות
בלשון המעטה.יש עוד מסעדה סמוכה שלא דגמנו.
שוק הבוקריה הוא מלכודת כייסים. לצדו יש חנות מזון כשר שלא פתוחה כל הזמן , ולא נראה לי ששוה המאמץ לחפש שם מוצרי מזון שניתן להביא מהארץ.
את הקניות הטובות עשינו בקניון גדול שנקרא דיאגונל מאר הוא נמצא צפונית לרובע הגותי . אפשר להגיע במונית או בתחתית.
הקורטו אינגלז שנזכר, יפה ומעניין אבל יקר.
השתמשנו בשרותי טיול של קבוצת ישראליים שיצאה מככר קטלוניה הסמוכה.
ברצלונה והסביבה יפה ובה מוזיאונים ואתרים מעניינים.
כדאי לצאת רגלית לשדרות הראמבלס ולהסתובב בסמטאות העיר וכמובן להגיע לנמל- כדי להכיר מעט את האיזור.
הרובע הגותי הוא איזור יפה כשלעצמו.

תהנו ומועדים לשמחה

tzivi1

New member
חג שמח ונסיעה טובה!

אם אתם טיפוסים קצת ספורטיביים (באמת לא צריך יותר מקצת ספורטיביות, כי זה ממש קל) - היום הכי מדליק שזכור לי מברצלונה, היה יום שהצטרפנו לטיול אופניים. היה פשוט מדהים, חווים את ברצלונה אחרת לחלוטין מאיך שחווים אותה ברגל או בנסיעה באוטובוס. שכרנו אופניים, ואת כל ברצלונה (עם התמקדות באתרים) עברנו באופניים (ברצלונה מישורית, ומאוד נוחה לאופניים).
&nbsp
ואם כבר, אני ממליצה שזה יהיה אחד הימים הראשונים בברצלונה. ככה עושים חתך גס על העיר, ובימים הבאים מתמקדים במה שרוצים.
&nbsp
הגענו לזה דרך החברה שעשתה העברות לבית המלון. באוטובוס חילקו פלאיירים, כך שכולם היו ישראלים בטיול אופניים (אני מאלו שאוהבים ישראלים סביבי בחו"ל). אבל אם לא בא לכם קבוצה, בכל מקום יש חנויות לשכירת אופניים. זה היה גם בפסח לפני שנתיים-שלוש, ומזג האויר היה מעולה לאופניים.
&nbsp
תהנו

למעלה