ברצלונה

מוטי3333

New member
ברצלונה

שלום לכל חברי וגולשי הפורום.

אקדים ואומר כי אני מפרסם בפורום זה מאחר והשאלה מתייחס לשהייה של תקופה בברצלונה והמידע המובקש הינו מאלו המתגוררים במקום.

ולעניין עצמו: בכוונתי להגיע במהחל חודש ינואר לברצלונה למשך מס' שבועות. שאלותי למכירים את העיר: 1) האם מישהו מכיר אפשרות לשכור דירת חדר/קונדו או מלון בו ניתן לקחת חדר שבועות במחיר סביר למס' שבועות - במחינתי אפשרי אפי' שכירת חדר בדירה . 2) האם למיטה ידיעתכם ברצלונה נחשבת לעיר זולה ביחס לערים מרכזיות אחרות באירופה כמו פריז או אמסטרדם ? 3) הייתי מעוניין לנצל את ההזדמנות לרכישת טאבלט חדש ואולי גם טל' נייד חדש - אשמח לקבל המלצות על מקומות משתלמים , והיכן יש מבצעים בחודש ינואר . 4)היכן ניתן לרכוש ביגוד במחירים סבירים ? 5) אגב- האם יש בברצלונה רשת הדומה לפריימרק הבריטית? בתודה מראש לכל העונים, מוטי.

shemesh7079

New member
הי מוטי

אני לא בטוחה שיש כאן גולשים מברצלונה, אולי לספרדים בחבורה יהיה משהו להוסיף...
בכל מקרה, למרות שאני מבינה מדוע שאלת כאן, הייתי מנסה לשאול גם בפורום טיולים וחופשות בחו"ל (אולי מישהו שם היה לאחרונה בספרד ויכול לעזור).
בכל מקרה נסיעה טובה ובהצלחה!

tch111

New member
הרבה תשובות לשאלותיך אין לי,מה שכן

איני יודע אם ברצלונה יקרה בהשוואה לפריז או אמסטרדם, אולם כן, ברצלונה נחשבת לעיר יקרה בספרד.

אתה מדבר על primark?

כשהייתי בדאבלין היא נקראה penny's ואילו כאן בספרד נתקלתי באותה הגברת בשינוי אדרת - היא אכן נקראת כאן פרימארק. אז מעניין לגלות שגם באנגליה היא נקראת ככה. בכל מקרה, הנה הקישור לאתר הספרדי שלה. יש להם שתי חנויות בברצלונה: http://www.primark.es/page.aspx?pointerid=feb563203a6848688b904e7007d1551f#

לא יצא לי להיות אף פעם לא בפריז ולא באמסטרדם, אבל משיחות שיצא לי לערוך, המחייה בפריז יקר בהרבה מבערים המרכזיות בספרד. לגבי אמסטרדם, אין לי מושג. אם אתה מגיע בסביבות ינואר, לא תהיה לך בעיה לרכוש בגדים במחירים סבירים. זו עונת הסיילים וכל השמעטס נמכרים פה על המשקל. כמובן, נכנס עניין האיכות. גם ברשתות "יוקרתיות" יחסית המחירים יהיו זולים לעומת הארץ, במיוחד עם הסיילים. אני ממליצה יותר לכוון אליהן מאשר לחנויות ה"זולות" כי אם כבר סיילים, אז עדיף לקנות משהו יותר שיקי ואיכותי
אבל זו שאלה של טעם וסגנון. בשביל מוצרי חשמל, יש פה רשתות גדולות כמו מדיה מרקט וסאטורן ויש בהם מבצעים תקופתיים. שווה גם לבדוק בקורטה אינגלס, יש להם מבצעים לא רעים פה ושם למרות שככלל הם נוטים להיות יחסית יקרים.

MayFebruar

New member
פרימארק במקור מאנגליה

הלוואי והיה כאן, יש להם דברים מצויינים (כן, זה זול, אבל יש פריטים שאני בחיים לא אבזבז עליהם כמו שאני מבזבזת על פרטי לבוש אחרים).

ויקיפדיה טוענת שדווקא מאירלנד

ושיש לה חנויות שממותגות תחת השם "פני'ס".יותר מזה, החנות המקורית נפתחה בדאבלין אבל למרבה הסקרנות נקראת פני'ס.

למעלה