ברצינות,

ברצינות,

מה דעתכם על ישיבת `מיר פרידמן`? השאלה מיועדת אך ורק לחבר`ה שמכירים באמת ולא לכאלה ששמעו מחברים,סטיגמות,ושאר מרעין בישין... דעתכם חשובה לי עד מאד!

קסמאישי

New member
אני מכיר כאלה שלומדים שם טוב

אבל אין להם מחוייבות אז לפעמים הם מבריזים

לא הבנתי מה תרוצה.

החוקים הם בערך כך. בשביל לקבל מקום אתה צריך לפחות חודש להוכיח את עצמך ולהגיע בזמן. אתה יושב במקומות של אלו שלא הגיעו או בחדר שיעורים. בדרך כלל בתחילת זמן אין שום מקום פנוי. אחר כך בחורים מתחתנים ומתפנים קצת מקומות שאפשר להתנחל בהם. אחרי חודש אתה אולי מקבל מקום. ואז אם לא הגעת בזמן יכולים לתפוס לך אותו. אם לא באת בערך שלושה ימים רצוף המקום נלקח ממך סופית! להזכירך שכל תחילת זמן צריך לבקש מחדש מקום וגם אז לא תמיד אלו שהיה להם מקום מקבלים מקום.

קסמאישי

New member
יכול להיות שיש לו פרוטקציה

אין לי מושג עם יש לו והוא גם לא הבריז 3 ימים רצוף בכל מקרה הוא לומד טוב

יש אגב גם הרבה שאומרים שהם בפרידמן

זה לא מחייב שזה נכון. תמיד תשאל את זה שאומר שהוא ממיר פרידמן, האם הוא יושב לפני הבימה או באיזור של העזרת נשים? התשובה היא שאין שם לא בימה ולא עזרת נשים.

אני לומד שם.

צריך להיות בנוי בשביל זה. מי שבאמת בנוי ורוצה ללמוד אז זה באמת המקום! עזוב מה אנשים אומרים, תכלס, זה המקום! שם אין משחקים! מי שרוצה מקום, חייב ללמוד, וחייב להגיע בזמן! מי שלא מגיע מפסיד את מקומו.

זמן הבא.

יש לשפיצר תיכנונים להפוך את לישיבה נפרדת. שזה אומר דירות רק לפרידמן. מי שרוצה מקום חייב להיות בדירה כזאת, ומי שרוצה דירה חייב להיות בסדר א` וב`. ואז חסל סדר משחקים. לא יהיה אפשר יותר לחגוג איזה סדר בדירה או בקסטנר.

למעלה