ברצינות עכשיו

1yuda1

New member
ברצינות עכשיו

מישו יודע/ מכיר הומו מעל גיל 30 שהוא נשוי לגבר? למה זה נראה שהומו זה להיות זקן לבד בלי אהבה ועם איידס . פליז תגידו שיש אפשרות אחרת!

likud1

New member
בוודאי שזה קיים

ויש לכך לפחות דוגמא אחת בפורום שלנו (לא אני
). איידס בא כי לא נזהרים במין, או במקרים חריגים אחרים, לא בגלל נטיה מינית. יש אפשרות אחרת והיא מציאותית, רק צריך לחפש, לא להתייאש ולהאמין בעצמך. אומרים שלכל סיר יש מכסה וכיוון שאנחנו הומואים, כנראה שהמכסה שלנו הוא גבר (או ללסביות- אישה)
שתהיה לך שנה טובה ומאושרת ואני מאחל לך מכל הלב, שתמצא בן זוג אוהב וטוב, כבר השנה.

1yuda1

New member
תאמת

חח קצת נסחפת, אני רק בן 15... שנה טובה גמלך!

likud1

New member
חחח... את זה לא ידעתי

אבל בכל מקרה שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת, הרבה הצלחה בלימודים

אני

חי עם בעלי ואנחנו מגדלים את בנינו יחד, ואני מזמן עברתי את גיל 30... באיידס נידבקים כשמקיימים מין לא מוגן. הוירוס לא מעדיף דווקא הומואים.

הרבה זמן לא שמענו ממך!

או שאני לא עוקב מספיק טוב... התגעגעתי לקול השונה אך המכבד שלך..

dkey

New member
אתה טועה לחלוטין

ראשית, כי הומואים שאינם בזוגיות אינם לבד. ברוב המקרים אלה אנשים עם מערכת קשרים וחברים עניפה וטובה. אם משום מה המשוואה אצלך שלא נשוי = בודד, אז יש בעיה בחינוך שקיבלנו. אנשים נשואים יכולים להיות מאוד בודדים תקועים במערכות יחסים לא טובות וללא חברים. רבים מהם אכן כך. אנשים חיים היום חיים ארוכים ויש להם יותר סיכויים לחוות יותר מקשר אחד ארוך בחייהם. איידס זאת מחלה ללא גבולות של מין או העדפה מינית. מין בטוח מונע איידס. בנוסף, אנשים עם איידס יכולים לחיות חיים ארוכים ופוריים. זה לא מה שהיה פעם ואין מקום לכל סטיגמה בנושא ובודאי שלא הומו = איידס. לגבי זוגיות הומוסקסואליות וגידול ילדים הרי שהיום אין זאת אגדה כלל. רק הוויקנד נתבשרתי שלזוג חברים ישראלים שלי שחי זמנית בטורונטו נולד ילד מאם פונדקאית. בן זוגי לשעבר מגדל עם בן זוגו הנוכחי (הם יחד כבר מעל 10 שנים) שני ילדים מדהימים שהם אימצו בלידתם. יש לי זוג חברים שהם יחד כבר 25 שנה וזוג אחר שהם יחד 16 שנה. וכך הלאה... אני אישית חושב שזוגיות פומבית עם סינרגיה משפחתית וחברתית מוחלטים חשובה ותורמת לטיב, לעומק ולאריכות הימים של הקשר. אבל כמו כל דבר בחיים, זוגיות סטרייטית או הומוסקסואלית יכולה להסתיים וגם זה, אמנם קשה, אך ממש לא סוף העולם. (הכותב חי בזוגיות ומאוהב עד כלות בבן זוגו)

זה לא שהוא טועה

הוא פשוט לא מכיר ולא יודע. הסביבה החברתית שלו דואגת לטפח מצג שוא שיקרי - והוא מאמין, זה הכל.

1yuda1

New member
נכון

זה מה שכולם אומרים! יש פה מישו שגם היה בחברה דתית כזו שלוחצת וזה?

למעלה