ברצוני...

d boy

New member
ברצוני...

בדמיוני נשמע צליל הודעת הדואר והיא יצרה את הפולס הראשוני ניגון צליליה באוזניי מתיקות דבריה מחו את כאב פרידתי עד שבאה ושיכר ריחה כאילו המשיך את מנגינת דיבורה בחושניות חתולית פסעה משליכה ניצוצות בהליכתה ניצוצות תאווה לעין השוזפת את חמוקיה הבשרניים במבט, בהבנה היא זורמת אל מחוץ לבגדיה היא מדלגת ובשילוב רגליה החלקות תדבר, תלטף, תקשיב עוד שאיפת עשן מסחררת וקולה נשמע מחדר השינה מתחנחן, מצווה, חפץ הרעב לבשרה אוכל את שארית מחשבתי וכאל זועם נכנס משתאה ממראה ריקודה האירוטי על המיטה לרגע היא כורעת מחזקת בי את האמונה ביצירות הבריאה נשאב אליה, טורף בבשרה ו... הלוואי

דני בוי.....מכיר את השיר???

ואני....מולך, מופיעה בחלומך, הליכתי כשל נמרה, גופי גמיש כחתלתולה, מקרינה אליך מיניות, גורמת לך לציפיות.... לזרם חשמלי בין כפות ידיך, לעליה תהומית בתשוקותייך. במבטך החושק, הפשטת ממני בגדיי, סוקר אתה בתיאבון את חמוקיי... עינייך מלטפות גופי... לאורכי, ולרוחבי, צמא אתה לנוזליי, חושק אתה בפטמותיי, רוצה לחוש את כולי, כַמֵהַ לבעול אותי.... ואני בלבוש חווה, אותך עוד מטריפה, מגרה אותך בהמון תאווה, בריקוד אירוטי מזמין....למעשה אהבה.

היי נימפומנית

היי נימפומנית,את אישה מגרה אותך,רק אותך ארצה למעשי אהבה אני כחשמלאי,הזרם זורם בעורקי מזרים את מיציי,לערבוב עם נוזלייך חושק בפיטמותייך ואת יתר אברייך התתני לי אפשרות איתך לעבור מעל שדייך,פיטמותייך,ולתוכך לחדור

לעומד של עודד

כפי שכתבתי בהקשר להסרטה מחכה לך במיטה נותנת לך אפשרות לעבור ואלי בזרם רב לחדור..... חשמל זורם באיברך.... חדור אלי חזק!!!!! בתדר צפוף ומשפשף, אותי ואת דפנותיי תטרף!!!!

לנימפומנית,שמך משגע

ובקשר לסרט הכנתי התפאורה בימוי ותאורה זרמים כבר מוכנים יפרצו לתוכך,חדור וחתור את זרמי תקבלי ואת תקפצי מעלי תרכבי,את עודד תקבלי

למעלה