ברצוני לשטף אתכם

בטי34

New member
ברצוני לשטף אתכם

להורים המנוסים שלום, רציתי לשתף אתכם במשהו, כולכם אומרים שהריטלין עוזר לשפר את הדימוי העצמי, האם יש לכם עיצה, מה עושים כשהילד אומר שהוא לא רוצה לקחת את הכדור רק בגלל שכשכולם אוכלים את הכריך בארוחת עשר, הוא לא אוכל כלום כי כמובן אין לו תיאבון בגלל הכדור, וכול הילדים שואלים אותו "למה אתה לא אוכל?" בגלל זה הוא כל הזמן מבקש ממני לא לקחת את הכדור, למרות שהוא רואה שיש תוצאות טובות איתו (עם הכדור), זה לדעתי גם נקרא דימוי עצמי, אז מה יש לכם להגיד?

b a r b a i m a

New member
אני בהחלט מבינה את הילד שלך

אבל!!!! אם הילד יבין עד כמה הכדור הזה יעזור/עוזר - אז יהיה לו קל יותר. גם הבן שלי לא אוכל את הכריך בביה"ס (ואני שולחת כל יום). אני מצרפת לו שקית עם ירקות חתוכים-ואותם הוא כן אוכל! תנסי.. וכששואלים את הבן שלי-למה אתה לא אוכל? הוא עונה - אני אוכל בבוקר בבית א.בוקר מלאה! (ואני אכן דואגת שיאכל בבוקר ארוחה מזינה:ביצה קשה, ירקות, פרוסה עם גבינה-וכל זה לפני נטילת הקונצרטה) בהצלחה

b a r b a i m a

New member
ובעצם לא עניתי לך לגבי הדימוי העצמי

ששאלת אני לא חושבת שהנושא של אכילת/אי אכילת הכריך זה מה שיגרום לירידה בדימוי העצמי. אולי זה עמוק יותר... וצריך לבדוק.

אנרגטית

New member
הדימוי העצמי שלנו נפגע אין ספור

פעמים בגלל הלקות הזו. תשובה פשוטה כמו - אני לא רעב, אכלתי בבית, לא צריכה להיות בעייתית לילד. תלמדי אותו את זה. ואולי לשים לו חטיף בתיק במקום כריך, אולי זה כן יתחשק לו לאכול.

למעלה