ברצוני לשאול שאלה...

מצב
הנושא נעול.

orquidea

New member
ברצוני לשאול שאלה...

ברצוני לשאול שאלה...
אני גרה עם הילדים בדירה המשותפת שלנו, אנחנו גרושים, ושנינו משלמים חצי-חצי את המשכנתא עד סיומה ואז נראה מה נעשה... שאלתי היא - האם תיקונים/שיפוצים/אינסטלציה ודברים כאלה (דברים הכרחיים בלבד), הוא אמור להשתתף איתי בתשלומים חצי-חצי?

תלוי מה נאמר בהסכם

ברצוני לשאול שאלה...
אני גרה עם הילדים בדירה המשותפת שלנו, אנחנו גרושים, ושנינו משלמים חצי-חצי את המשכנתא עד סיומה ואז נראה מה נעשה... שאלתי היא - האם תיקונים/שיפוצים/אינסטלציה ודברים כאלה (דברים הכרחיים בלבד), הוא אמור להשתתף איתי בתשלומים חצי-חצי?
תלוי מה נאמר בהסכם
אם אין הוראה אחרת יש לנהוג לפי המקובל ביניכם. חוק החוזים (חלק כללי), תשל"ג-1973 [תיקון אחרון 15/6/81] . . ======================================== 26. השלמת פרטים פרטים שלא נקבעו בחוזה או על פיו יהיו לפי הנוהג הקיים בין הצדדים, ובאין נוהג כזה - לפי הנוהג המקובל בחוזים מאותו סוג, ויראו גם פרטים אלה כמוסכמים.

נוסחא פשוטה

ברצוני לשאול שאלה...
נוסחא פשוטה
דברים שהם בגדר בלאי רגיל, ההוצאה מתחלקת חצי חצי. כל היתר הן הוצאות שחלות עליך כמחזיקה ומשתמשת בדירה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה