ברצוני לעודד...

ברצוני לעודד...

שלום לרומיה,ולנשות הפורום.שמי הראלה,מכיוון שאני אדם רוחני,מאד לא מחוברת לטכניקה,אינני יודעת כיצד לשנות את השם,בו שמי משתתף בפורומים אחרים. ולעינייני,כיום אני בת 51.בהיותי בת 22 ילדתי את בתי הבכורה,ובזמן שהנקתי,לאחר חצי שנה,הרופא הפרטי שלי,מבית החולים רמב''ם,המליץ שאשים טבעת.ואז החל סיוט ארוך ונוראי,שהסתיים לאחר 3 שנים בכריתת שחלתי והחצוצרה,ובניקוי כל אזור הבטן המעיים והשלפוחית,מאנדו מטריאוזיס קשה,שנחשד בתחילה ,למצב סרטני.בעלי ואני,זוג צעיא ואוהב ילדים מאד,נמצא אובד עצות מול הצרה הגדולה שנפלה עלינו.בתקופה ההיא,הידע ברמב''ם היה דל מאד,לעומת הדסה עין כרם.הניתוח היה קשה מאד,השיקום היה קשה וארוך,והיווה בסיס להחלשות השרירים,ולהתפרצות דיסקוס קשה,בתחילת ההריון,המיוחל הבא... ברצוני רק לשתף אתכן,נשים יקרות,שנסעתי לטיפולים אצל פרו' שנקר בהדסה עין כרם,,בשר''פ,עברתי סיוטים,אבל האיש הזה,הצליח ,וילדתי את בני מתן,שה' נתן לי אותו במתנה, בניגוד לכל הסיכויים. כשהמחזור שב לאחר הלידה,המשיכו סיוטי האנדומטריוזיס,דימומים קשים,כאבי תופת,וכך עליתי ב-10 ק'ג,מהורמונים וקורטיזונים. קרה לי נס נוסף,התעברתי ללא התערבות רפואית!! היום,לאחר שנים של סבל,ממחלות וניתוחים שונים,אני יכולה לזקוף את החלמתי,....ל...התפתחות הרוחנית שלי. התחלתי ללמוד רייקי,הוספתי עוד ועוד שיטות ריפוי,שיניתי מודעות(קראו את ספריה של לואיז היי)וגרמתי לרופאים ליפול מהכסא...אין ציסטות,אין כאבים,ואין מיומות...בתהליך הזה,הרגשי והאנרגטי,נרפאתי מהעומק,משורש הבעיה. היום,אני מורה רוחנית,מתקשרת ומטפלת ,יכולה לומר,שהייתי נס,ושיש אלוהים בשמים. ואינני דתיה.שתבינו.הייתי במצב קשה מאד,ומודעות,חשיבה חיובית,ותהליכים של התמרה רוחנית,כמו ריפוי הילדה הפנימית שלי, הביאו אותי,לריפוי רחמי,והמערכות האחרות בגופי. אל תתיאשנה בנות,לא הכל נמצא ברפואה הקונבנציונלית,המון תלוי בגישה לחיים,בהתיחסות לגוף הנשי שלכן,והענקת אהבה לעצמכן.אם בעבר,חוויתן,התעללות מינית,או כאב עצום,ופגיעה בנשיות שלכן ,סביר להניח שזו הסיבה הרגשית למחלה. מאחלת לכולן,ריפוי מלא,ילדים נפלאים,והמון אהבה ואור-הראלה.

gui1

New member
אשרייך ../images/Emo189.gif

לגבי הסיבות הרגשיות על הרשימה שלך אני יכולה להוסיפ עוד ועוד כאלה שאמרו רוחניים ודוקטורים למינם שבזכוצם הגעתי לאנדו דרגה 4 עם הדבקויות קשות ורגשות כואבים מדי חודש בחודשו לגבי הטיפול הלא קונבנציונלי אכן הוא יכול לתמוך ולעודד אבל בבקשה בלי " אם בעבר,חוויתן,התעללות מינית,או כאב עצום,ופגיעה בנשיות שלכן ,סביר להניח שזו הסיבה הרגשית למחלה" - בסרט הזה עבר היינו !!

ממש מעודד ../images/Emo31.gif

מסכנה אני, לא עברתי "התעללות מינית,או כאב עצום,ופגיעה בנשיות שלכן" ועדיין יש לי אנדו'. כנראה שקיבלתי את זה בגלל משהו בגלגול הקודם
הכל תלוי בגישה שלי. נו באמת.

רגע רגע ../images/Emo12.gif

זוכרות את אותה הילרית שהלכתי אליה - גם היא אמרה שיש קשר לגלגול קודם אז אולי??????????? אבל בעצם היא גם אמרה שהיא שחררה את החסימות שלי וגם את החצוצרה שלא היתה שם ותוך חודש בערך נכנסתי לניתוח חירום עם חסימת מעי ....ממממממממממממממ
בטוח יש משהו בחשיבה חיובית ושיש משהו בטיפולים אלטרנטיביים. בזכות חשיבה חיובית הצלחתי לעבור שנה לא פשוטה של גילוי האנדו והשלכותיו (קראי את ה"ספר" של זק המקורית) ובזכות הטיפולים האלטרנטיביים הרבה מטפלים השתכרו טוב ............. וללא תמורה. לגבי העבר - דניאל כבר כתבה ... שיהיה יום נפלא המון אור ואהבה

galim29

New member
מעודד לקרוא.. ../images/Emo140.gif

זה כיוון שעלה גם אצלי לאחרונה. לא עברתי התעללות מינית אבל חוויתי פגיעה בנשיות שלי ואובדן ושכול שאני בטוחה שעיצבו חלק מהמחלה. אשמח לקבל "טיפים" להתכוונן יותר לכיוון הטיפול האלטרנטיבי..

ר ו מ י ה

New member
שמחה שמצאת את המזור שלך

אבל אני חושבת שמסקנתך בדבר היותה של המחלה רגשית (התעללות מינית, כאב עצום, פגיעה בנשיות) קצת נמהרת. ישנם תאוריות ומחקרים רבים בנושא האנדומטריוזיס מהם עולה כי קרוב לוודאי שהמחלה מולדת- היינו נוצרת עוד בהיות האישה עוברה ברחם אימה ולכן חפה מכל ההשפעות הרגשיות שכתבת, אלא אם נאמץ את התיאוריה של דניאל@זר בדבר השפעות מהגלגול הקודם
. אינני פוסלת טיפולים אלטרנטיביים ורוחניים כאשר הם משולבים ברפואה הקונבנציונלית , אך הייתי נזהרת מאבחנות גורפות לציבור שלם של נשים.

gui1

New member
אפרופו גלגל קודם

אחרי שכלו כל הקיצים החלטתי ללכת גם לשיחזור גלגל ראתי עצמי במקומות שונים עם פרצופים מוכרים היה נחמד לראות את החברים שלי אז והיום ואת הסיבות לקשרים אבל האנדו נשאר תעלומה בלתי פטורה זו גזרה זו מעל הטבע זה סיפור אהבה בלי התחלה אמצע וסופ

ha1231

New member
ברצוני לשתף אתכן

לפני הטיפול האחרון שלי רציתי להוסיף גם משהו אלטרנטיבי ופניתי למטפל סיני וכן שילוב של שיצו התלבטתי אם להתחיל והתשובה שלו היתה כך, "אם לא תתחילי לטפל ואם לא תנסי לפתור את בעיית האנדו' שלך לא תביאי ילדים לעולם" מאוד נחרדתי ולא הלכתי לטפל אצלו. והיום אני בהריון של תאומים גם ללא הטיפולים האלטרנטיבים. מאחלת לכולכן הצלחה, ודרך אגב גם אני לא חוויתי התעללות או פגיעה בנשיות.

ברכות לרגל הריפוי

שמחה שמצאת לך את האור, הדרך, המשעול, הנתיב ואת הפתרון לאנדו'. את טוענת שמצאת את הישועה, אני שמחה בשבילך ולא נכנסת לגופו של ענין, אבל מכאן ועד להעלות טענה בסגנון של "סביר להניח שזו הסיבה הרגשית למחלה.." המרחק הוא רב, לא ביצעת מחקר עם החוקים הקיימים בעולם המחקרי ועל סמך מקרה בודד שלא מוכר לנו, להבליח לפתע לפורום ולפזר הארה, רפואה ומזור.. נשמע לי אפפפס קצת לא רציני. אגב, את מוזמנת לשתף אנשי גנטיקה, רפואה, כירורגיה ומחקר במקרה שלך ובמימצאים, עפ"י מה שאת מתארת את נס רפואי שיכול לתרום רבות לחקר האנדו' שתופס תאוצה רבה בשנים האחרונות. ולסיום, חשיבה חיובית היא דבר מבורך לא רק בנושא האנדו', בכל דבר בחיים. כל טוב ורק בריאות

למעלה