ברצוני לאמור כי

ברצוני לאמור כי

שיש משהו קטן על אנג'לינה+ תמונה במעריב לנוער. אמא כנראה זרקה את העתון אז אני לא יכולה לסרוק אם אני אמצא אני אסרוק:)

Ma E

New member
מנצ"ש ../images/Emo13.gif סורי מותק..

אממממממממ מישהו יכול לשים אולי את התמונה של אנג'לינה מטומב ריידר 2 שהיא במקום הזה בתוך הקניון והיא מסתכלת דרך הדלת זכוכית לראות איפה האנשים נמצאים!?! הבנתם למה אני מתכוונת!? שרואים רק את העיניים שלה.. בבקשה נ.ב תראווווווווווו פינק מתנשקת עם מישהייייייייייייייייי!!!!!!!!! גם אני רווווווווווווצצצצצצצצצצצצההההההההההההההההההההההההה ועוד יש לה חברררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

dilan angel

New member
אמממממממ...

יש לי רק את זה מתוך הקניון...בלאט...אבל הבנתי למה התכוונת... ודרך אגב -מזה?!לפינק יש חבר מזה שווה והיא מתחרמנת לי על איזו בחורה?! אהבלה... אבל הלהיט החדש שלה כזה פצצצצצצצצההההההה

Ma E

New member
כן מהאיזור שהתמונה.. ובקשר לפינק

אז יש לה חבר חמוד דווקא ושתיהיה עם בנות יותר שווה
ונכון השיר שלה מדהיייייייייםםםםםם!?!?! אני חולה עליווווווווווווווו Truoble כולם להוריד יש לי את הקליפ במחשב וגם בטופ אוף דה פופס יוווווווו היא כזאת כוסיייייייתתתתתתתתתתתתת היא אנג'לינה זינה ודמי מוררר גרררררררררררר ה top five שלי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה הלכתי לי לצאת.. בבביביביביבייביביב

¥EleVatioN¥

New member
בואנה אני רואה..../images/Emo129.gif

שעכשיו זה באופנה להתנשק עם בנות כאילו שבת תתנשק עם בת מאז כריסטינה מדונה ובריטני יש לי את הרושם שכולן התלהבו והתחילו גם

Ma E

New member
בובה זה עוד מלפני טאטו... אני באופנ

חחחחחחחחחחחחחחחחחח בננות אנחנו באופנה
אבל מה שמעצבן שבנות בשיכבה אומרות לי שהן רוצות אותי ואז מתנשקים בלה בלה בלה ומסתבר שזה סתם משחק מסריח.. שונאת כאלללללללה

Ma E

New member
ודרך אגב... 30 שניות על פינק

אם כבר נכנסנו לנושא... אל תהרגו אותי על זה אבל להבהיר נקודה: פינק גםם בערך דו מינית כי בגיל 16 היא הייתה מאוהבת במישהי והיא נורא פגעה בה והיא אמרה שמאז היא לא תתקרב יותר לבנות... כנראה שעבר לה..
אאאממממ כאילו אני פהההההההה

shiraaaa

New member
יאא מעניין לדעת

חולה עליה!!!!!!! ות'אמת יותר מתאים לה להיות עם בת,לא?

Ma E

New member
בטח../images/Emo70.gif בעזרת השם היא תהיה עם בת

וזה לא צומיייייי ושכולם ילכו קיבינימט (איזה מילה חמודה) יוווווווווווווווווו יאללה אורגיות בלאגנייייייים יאללה חזרתי במחוץ והיה קר בא לי משהו חמים לאכול (כן כן גם שאני לא רעבה שחוזרים מיציאה אוכלים וכל יום יוצאים חחחחחח)

למעלה