ברצוני לאחל...

ברצוני לאחל...

בעזר"ה מזל טוב ענקי לגילתי
לרגל יום הולדתך... אני מוסרת לך
ענקי... המון אושר, שמחה, אהבה, שתלכי תמיד בדרך הישר, שתעשי את ההחלטות הכי נכונות שלך...
... אוהבת אותך המון המון המון.... ותמיד זוכרת אותך....

beckham17

New member
מזל טוב!!!

עד 120!!! מגיעות לך כל הברכות... ובהצלחה בהמשך!!!!!! קחי את זה בקלות...

אושרה1

New member
הקדמת אותי תחיה

בס"ד בכל אופן פעם שניה: גילתושששששש מזל טובבבבבבב שיהיו לך חיים טובים וכיפים וליאור תרשה לי לגנוב את המשפט שלך: יום ההולדת שלך זה היום בו החליט אלוהים שהעולם לא טוב בלעדיך זהו אושרה

ashkeloni

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב לגילת!!! (נקמת המלפפונים) יום הולדת שמח! יום הולדת שמח! יום הולדת לגילת!!! יום הולדת שמח!!!

ashkeloni

New member
אוי...

התחלתי לכתוב את ההודעה לפני חצי שעה אבל יצאתי החוצה כדי לחכות לאחותי שזכתה במערכת קולנוע ביתית...רק עכישו שלחתי את ההודעה..

tamarhp

New member
מזל טוב!!

סליחה על חוסר ההשקעה, אני צריכה לרוץ לעבודה

SGVB

New member
../images/Emo65.gifמזל../images/Emo65.gifטוב../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp
&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspלגילת&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp
מזל טוב עד מאה ועשרים

reutרעות

New member
גגגגיייייילללללתתתתת!!!

מזל טוב!! בת כמה את??? יומולדת שמח! נ.ב. גם לאמא שלי יש היום יומולדת...

lali37

New member
גילוש!

כתבתי לך הודעה נורא מושקעת בשירשור השני.... אז תקראי שם....

mayakol

New member
גילתיייי...............

שיהיה לך המון המון
!!!
הרבה אושר
אהבה
מזל
בריאות
שתמיד תזרח עלייך ה
שתזכי לחתן
מקסים וטוב
שיאהב אותך מאוד, ושתזכו להקים
כשר בישראל
עם המון
פיצפונים קטנים!!! שתיהי מאושרת בכל דרך שבה תבחרי, בכל מקום שאליו תלכי, בכל שביל שעליו יצעדו רגלייך...
שיהיו לך חיים קסומים ומופלאים
(טוב, איך אפשר בלי האייקון שלך, אה?
) שירוק תמייייד ישאר הצבע שלך! בשילוב כזה
כזה-
או כזה-
!!!!! והכי חשוב- שתמיד תשארי כזו מדהימהההההה!!!!!!!
אז אני מוסרת לך המון חיבוקים
ונשיקות חמות

../images/Emo24.gif

אחים שלי,אין מילים בפי.. האמת היא שרציתי לחכות למחר אבל מן הסתם אני לא אגיע הבייתה עד הערב- יש לי להגיע לשירות :( אז המון המון תודה למאחלים עד כה, אין כמוכם חבר'ה ואני אשתדל להגיב מחר בזמן סביר.. ליל מנוחה

מוצארט

New member
גילת היקרה!

היום יום-הולדת תראי יש פה סוד ישן חדש לפרוס את הלחם לגעת במשהו קצת מושלם. כבר אמצע הלילה חשבתי אולי כדאי לישון אבל משהו תקוע תקוע עמוק בתוך הגרון. נכון את יודעת כל-כך משגעת! לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככה. היום יום הולדת חשבתי כמעט על כל הפרטים הזמנתי לך חדר שמיים כחולים עם כוכבים. נכון את יודעת כל-כך משגעת! לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי ככה פרח שלי! יפה שלי! אהובתי! את כל הטוב, רק בשבילך! עד מאה כעשרים! מזל-טוב ענקי!

מזל טוב!!!

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב שתזכי לאושר עושר אושר יושר כושר בריאות ונחת מהילדים סתם... מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב שאלה קטנה... בת כמה את?

שרוך

New member
אחותי ../images/Emo24.gif

בס"ד הי גילת אוישש מה מאחלים לאחות כמוך!! זה ככה בעצצם אולי מאחלים פשוט וכך מזל טוב !! שתזכי ל... ול.... ולכל מה שאת רוצה שזה יתגשם בקיצור אחותי מזל"ט ענק !! שמרי על קשר האח הקטן (גדול ) שרוך

למעלה