ברצוני לאחל...

היה עוד שרשור

אבל עכשיו אין ואם בא לכם אז זאת גם הקפצה...

שמחה להסביר..

הקפצה- כשההודעה נמצאת באמצע הדף ואת רוצה שהיא תעלה למעלה את צריכה לכתוב הודעה עם 10 תווים או אייקון אחד לפחות
אז עכשיו הקפצתי את ההודעה הזאת

גילת.....................

בס"ד המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון המון המוןהמון מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב

אריאללללללל

ב"ה לא עשיתי העתק ראה מספר הט' במזל"ט וחוץ מיזה מה אני יעשה שיש להם יום הולדת דיי קרוב וזה במוזה שלי עכשיו לכתוב ברכה כזאת!!! רק בשמחות בקרוב אצלי כ"ט אלול נ.ב זה ראש השנה

beckham17

New member
דיברתי שליאור עשה העתק-הדבק!!!

לא את... את ח"ו, ללא רבב!!! וכ"ט אלול זה ערב ראש השנה!!! לא ר"ה!!!

lali37

New member
וואלה

לא חשבתי על זה.... רעיון מעולה אני ישתמש בו! בדר"כ אני פשוט כותבת הרבה פעמים....

mayakol

New member
יודעת למה אילה? תשובה כאן----

כי את בלונדיניתתתתתתת!!!!!!!!!!!

lali37

New member
../images/Emo6.gif

עלית עלי
אבל שירה!
אני לא בלונדינית אמיתית....

mayakol

New member
מותק שלי,

בלונדינית אמיתית או לא- ברגע שהצבע הצהוב הזה נוחת עלייך, אין דרך חזרה!!! לא משנה טבעי או לא, זה יושב על תאי המוח וחוסם אותם!!!

lali37

New member
../images/Emo6.gif

אוף! זה לא פר! חברה שלי הכריחה אותי לעשות! אני שונאת את זה! הכל באשמתה!!!!!!

lali37

New member
רבקה!

תראי איך אני עושה את מה שבקשת ומקפיצה!!!!! (בעזרת שירוש כמובן!!!)

למעלה