ברסלב - הרצוי והמצוי

• פותח הנושא avst
  • פורסם בתאריך

avst

New member
ברסלב - הרצוי והמצוי

ברסלב זה תורה עצומה זה מזכיר את "הטנטרה - העמוקה", אבל היום חסידי ברסלב הם אנשים צרים בשכל אגויסטים בעלי גאווה וצרות אופקים שאין כדוגמתם, חבל.

תודה על המחמאות

בניגוד לתורתך "הטנטרה העמוקה", תורת ברסלב מזהירה אותנו מהכללות גסות וצרות מוחין כאלה, ומלמדת אותנו לדון לכף זכות כל אדם באשר הוא, וע"י כך להעלות אותו לכף זכות באמת.

avst

New member
עופר, מי כמוך יודע!!!!

יש לי הרבה כף זכות לברסלב ולחסידים שמה. אך אין קשר בינהם ובין רוחניות כי הוא זה.

אין לי מושג מי אתה

ולכן אינני יודע על הכף זכות שיש לך. הודעותיך האחרות הכוללות לשון הרע על חסידי ברסלב ורבנים שונים נמחקו. כללי הפורום אינם מרשים הודעות של הכפשה ומחלוקת. אם הטנטרה לא עוזרת אולי זה בגלל שאתה נרדם במדיטציה

Nייט

New member
תחשוב מה שאתה רוצה אבל...

אני לא זוכר איזה רב אמר את זה אבל עצם זה שאדם אומר שהוא חסיד ברסלב זה כבר התחלה טובה וזה מקרב אותו לרבינו. ואם אני לא טועה רבינו אמר שהטובות שהוא עושה זה לא רק לחסידים האמיתיים שלו אלא גם כל מי שיש לו קשר עם חסיד ברסלב אמיתי הוא מקבל מזה הרבה טוב.

ממש לא נכון../images/Emo70.gif

כאחד שבא מציבור עולם הישיבות יש לי רק מילים חמות וטובות לומר על הציבור הנפלא של חסידי ברסלב שזכיתי להתוודע אליו מלפני כמה שנים
מה שמאפיין אותם זה תמימות ופשיטות. עזרה הדדית, אהבת הזולת,ועוד הרבה מעלות טובות ורבות
במשפט אחד ניתן לסכם אותם. שירבו כמותם בישראל

למה להוציא לשון הרע למה סתם????

אם אתה בא לפורום שאתה יודע שהוא של חסידות ברסלב אתה יכול לכבד אותו גם אני לא שייכת לחסידות ברסלב אז מה אבל אני יודעת שהפורום פה נועד למטרה מסוימת ומתנהגת בהתאם,אל תלבין פני חברך ברבים!!! שלכם חנה גונן

למעלה