ברסארי בוקר 4/10/03

שח_מט

New member
ברסארי בוקר 4/10/03

בשבת קבענו עם חברים שלא ראינו די מזמן קרוב למקום מגורנו הזמני - ברסארי. אשתי כבר היתה שם מלא פעמים בא. בוקר והפעם היא הנחילה לנו את הידע. הזוג ממול הלך על הרגיל (ביצה בסגנון שאתם בוחרים עם תוספות אופציונליות+סלט) אשתי על ביצה עם סלמון בנוסח שאני לא זוכר ואני לקחתי את הביצים העלומות עם תרד וסלמון - מעולה מעולה! במנות "המיוחדות" שלנו לא הוגש סלט... קצת חסר! הארוחה מגיעה עם מיץ תפוזים טעים או קוקטייל, לחמים טריים וטעימים (כולל מתוקים)+ חמאה וריבות. תה/קפה בסוף. כולם נהנו. ארוחה טובה אבל קצת יקרה (משהו כמו 48 בממוצע לארוחה). נחזור לתפריט הרגיל. המקום יפה ומשרה אווירה פריסאית חביבה.

שח_מט

New member
ועוד חומוס - "חומוס הטייסים"

החיפוש אחר חומוסיה לבוס הדתי הביאה אותנו לתחת דלק הטייסים (דרך הטייסים ת"א). ממול יש חומוסיה חביבה וכשרה "חומוס הטייסים" (לפי דפי זהב "פלאפל הטייסים" ברחוב שלם....) המקום מכין אוכל ביתי זול. החומוס, חומוס+פול והמסבחה טובים אך לא מעולים (וזולים, משהו כמו 12-16 למנה). הבונוס הוא האוכל הנוסף - שקשוקה במחבת טעימה וקצת חריפה, קובה בורגול אמיתי, קבבים ביתיים טעימים לצידם פירה/אורז/סלט טרי. * אזהרה - השניצל לא משהו. אנחנו מסיימים שם ארוחה ב- 20 עד 27 ש"ח. ומרוצים מאוד. נון אחד - מעשנים שם מדי פעם בחלל המסעדה ולעתים אף במטבח. כל פעם אני אומר שאני אגיד משהו או אחרים אותם בשל כך וכלפעם אנחנו חוזרים להנות... נסו אם אתם עוברים בסביבה.

למעלה