ברנשבוע

Nimst

New member
ברנשבוע../images/Emo150.gif

והפעם ה
הוא ברוך (over the edge). ככה קוראים לאבא שלי

Nimst

New member
שאלון מסקרים ושאלונים (C)

בית-קומות או בית פרטי? פיצה או פופקורן? בננה או אבטיח? קומונה או פורום? ארנב או חתול? אוגר או עכבר? חיבוק או נשיקה? מדוזה או יתוש? קולה או פנטה? סרט עם חברות או סרט עם המשפחה? מיטה או ספה? מחברת ספירלה או מחברת רגילה? פאלפון או טלפון? להתצלם או לצלם? לישון עד מאוחר או לא לישון בכלל? קיץ או חורף? מסנג'ר או אייסקיו? קפה או שוקו?
או
?
או
? הברווזים שולטים או הברבורים שולטים? דגני כריות או צ'יריוס? שניצל תירס או שניצל עוף? FOX או TNT? כינוי לאמא: אמוש או אימי?

piter parker

New member
תודה תודה!!!

בית-קומות או בית פרטי? פרטי פיצה או פופקורן? פיצה שונה פופקורן!! בננה או אבטיח? אבטיח קומונה או פורום? פורום ארנב או חתול? אין הרבה הבדל אוגר או עכבר? גם בהם אין הרבה הבדל אני אוהב את שניהם אותו דבר חיבוק או נשיקה? נשיקה!!!! מדוזה או יתוש? מדוזה קולה או פנטה? אני מעדיף ספרייט אבל קולה סרט עם חברות או סרט עם המשפחה? חברים או חברות לא משנה לי מיטה או ספה? מיטה מחברת ספירלה או מחברת רגילה? ספירלה פאלפון או טלפון? פאלפון אפילו שאני חושב שזה משהו מטומטם להתצלם או לצלם? לצלם אני אוהב צילום לישון עד מאוחר או לא לישון בכלל? לישון כמה שיותר קיץ או חורף? חורף קיץ אני אוהב רק בגלל ברכות וים אבל אני מעדיף חורף מסנג'ר או אייסקיו? שניהם דברים מטומטים קפה או שוקו? או ? או ? תה הברווזים שולטים או הברבורים שולטים? ברווזים דגני כריות או צ'יריוס? צ'יריוס שניצל תירס או שניצל עוף? שניצל עוף FOX או TNT? לא אכפת לי מחברות כינוי לאמא: אמוש או אימי? לא זה ולא זה מומי

noa131

New member
אבל... אתה לא אמור לענות...

זה שאלות רק לברנש שבוע שהפעם הוא over the edg...

L i l A L o

New member
שלום:]

מה קורה? בן כמה אתה? מאיפה? אתה אוהב את ספיידרמן? ואת פיטר פן? והמ. מה עם בטמן? בקיצור, אתה אוהב גיבורי על?
[תתעלם מפיטפן
] וקומיקס? נמ. לשמוע מוזיקה ברמקולים או אוזניות? במחשב או מערכת? חזק או חלש? תמונות באלבום או במחשב? ג'ינס או מכנס ספורט.? פוסטרים או ציורים/תמונות? מנורת לילה ואר מנורת תקרה? מאוורר או מזגן? בלוג-כן או לא? טו באב-בעד או נגד? התנתקות- בעד או נגד?[ למרות שהיא כבר די בסוף, וגם טו באב עבר
] סוכריות גומי או שוקולד? זהו.

תושובות ל- L i l A L o

מה קורה? בסדר מה איתך? בן כמה אתה? 13 מאיפה? תל אביב אתה אוהב את ספיידרמן? כן ואת פיטר פן? התעלמתי והמ. מה עם בטמן? בסדר הוא בא אלי עוד שעה בקיצור, אתה אוהב גיבורי על?[תתעלם מפיטפן] וקומיקס? מאוד נמ. לשמוע מוזיקה ברמקולים או אוזניות? אוזניות(כי אני לוקח אותם לבית ספר) במחשב או מערכת? מחשב חזק או חלש? באמצע אבל לא כדי להתעסק איתי כי אני מתאצבן מהר תמונות באלבום או במחשב? באלבום ג'ינס או מכנס ספורט.? ג'ינס פוסטרים או ציורים/תמונות? פוסטרים מנורת לילה ואר מנורת תקרה? תקרה מאוורר או מזגן? מזגן בלוג-כן או לא?לא טו באב-בעד או נגד? בעד התנתקות- בעד או נגד?[ למרות שהיא כבר די בסוף, וגם טו באב עבר] נמנע סוכריות גומי או שוקולד? זהו. גומי שונא שוקולד

L i l A L o

New member
האמת שהתכוונתי

ב-"חזק או חלש" לווליום של המוזיקה, אבל מילא

היי הו

15 שאלות בסיסיות: 1. בן כמה? 2. מקום מגורים- 3. סדרות טלוויזיה אהובות- 4. להקות- 5. מילה שאתה משתמש בה המון- 6. סלנג אהוב- 7. קללה- 8. צבע אהוב? 9. מאכל אהוב? 9. משקה " ? 10. סרט- 11. ספר- 12. ממתק- 11. מנהיג- 13. תכונה אהובה- 14. תכונה שנואה- 15. אם היית יכול לבקש 3 משאלות, מה הן היו?

תשובות ל- walkonthewildside

1. 13 2. תל אביב 3. מופע שנות השבעים(ברור),הרקולס,זינה ולואיס וקלארק 4.מרון 5 , my chemical romance, קולדפליי 5.bro ו- dud 6.אין 7.punk ass bithc 8.שחור וכחול 9.המבורגר 10.ספרייט 11.the longest yard , nr.deeds,,the replacemnts 12.את הדברים האדומים האלה החמוצים 13.לא מוותר 14.מתאצבן מהר 15.א.שכל דבר שחי מעולם הזה וכל דבר שחי בעולם הזה ואני אוהב ואני נהיה מאושרים ובריאים עד גיל 120 ב.של לא יהיה עוד בעולם מלחמות ג. ואני יקבל השנה ממוצא יותר גבוה משל אחותי ואני יצחק לה בפנים חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Nimst

New member
עוד אחד מסקרים ושאלונים

אז.. מה השעה עכשיו?
רוצה לעשות צניחה חופשית?
חושב לפעמים על איך יראה היום הראשון של חזרה ללימודים?
צופה אהבות חדשות השנה?
מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה?
שם של החבר הכי טוב?
יש לך DDR או IDDR?
היי או ביי?
יודע לשיר יפה?
ולרקוד יפה?
יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב?
קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים?
הפורום הכי שולט בתפוז:
איזה אנציקלופדיה יש לך בבית?
מישו שממש בא לך לחבק עכשיו:
היית בים החופש?
ובחו"ל?
ובמלון בארץ?
המקום האחרון שהיית בו בבית?
האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר:
הסרטים שראית בחופש:
ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן:
אירנה או ינרה?
ענבל או ענבלק?
ירדן או ירדקניק?
נעמה או נמה?
אוהב מיץ תפוזים?
אוהב שייק פירות?
ומילקשייק?
וקפה?
ושוקו?
מכיר את ויטמינצ'יק?
ספר 3 עובדות עליך: 1. 2. 3.
מה השעה עכשיו?

תשובות ל-nimst

אז.. מה השעה עכשיו? 20:09 רוצה לעשות צניחה חופשית? לא חושב לפעמים על איך יראה היום הראשון של חזרה ללימודים? כן צופה אהבות חדשות השנה? לא מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? של שנה שעברה שם של החבר הכי טוב? אלמוג יש לך DDR או IDDR? לא יודע מה זה היי או ביי? לא ביי. היי יודע לשיר יפה? קצת ולרקוד יפה? לא יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? כן לאחותי עוד כמה ימים קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? כן הפורום הכי שולט בתפוז: מופע שנות השבעים!!!!!!!!!!!!! איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? לא יודע מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: אבריל לאבין היית בים החופש? לצערי לא ובחו"ל? לא ובמלון בארץ? לא לא רציתי לצאת מהבית . לא יודע למה המקום האחרון שהיית בו בבית? בחדר שלי האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: אלמוג הסרטים שראית בחופש: ''the lognest yard'' ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: אין אירנה או ינרה? ינרה ענבל או ענבלק? ענבל ירדן או ירדקניק? ירדני' נעמה או נמה? נמה אוהב מיץ תפוזים? כן אוהב שייק פירות?כן ומילקשייק?כן וקפה? לא ושוקו? כן מכיר את ויטמינצ'יק? כן ספר 3 עובדות עליך: 1. אני מתאצבן מהר 2.אני אוהב מאוד מוסיקה 3. אני אוהב האבקות מה השעה עכשיו? 20:14

barboshkiss

New member
יש מצב ענק שהשאלות חוזרות על עצמן

אבל לא משנה...(לקחתי את זה מפורום גרין דיי XD) מי הלהקה האהובה עלייך? מי הזמר האהוב עלייך? הי הזמרת האהובה עלייך? מתי בכית בפעם האחרונה? למה? מול מי? מי הלהקה השנואה עלייך? מי הזמר השנוא עלייך? מי הזמרת השנואה עלייך? מה הדבר האחרון שעשית אתמול? האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? אילו שפות? מה הוא אתר הבית שלך? האם יש לך חיית מחמד? אם כן איזו? אם לא היית רוצה? אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות? האם אתה אוהב לישון? מהי המטלה השנואה עלייך בבית? ולסיום האם אתה משועמם כמוני?

תשובות ל-barboshkiss

אבל לא משנה...(לקחתי את זה מפורום גרין דיי XD) מי הלהקה האהובה עלייך? ''maroon 5'' ו-''my chemical romance'' מי הזמר האהוב עלייך? kid rock זה זמר אמריקאי לא יודע הי הזמרת האהובה עלייך? מתי בכית בפעם האחרונה?לא זוכר למה? מול מי? מי הלהקה השנואה עלייך? u2 מי הזמר השנוא עלייך? לא צליח לחשוב עכשיו מי הזמרת השנואה עלייך? בריטני ספירס מה הדבר האחרון שעשית אתמול? שתיתי פטל האם אתה יודע מעל 2 שפות שוטף? כן אילו שפות? עברית,אנגלית,פורטוגלית מה הוא אתר הבית שלך?תפוז האם יש לך חיית מחמד? כן אם כן איזו?כלב אם לא היית רוצה? אם כן איזו? מה אתה הכי אוהב לעשות? לנגן בגיטרה האם אתה אוהב לישון? כן מהי המטלה השנואה עלייך בבית? לנקות את החדר ולסיום האם אתה משועמם כמוני? כן

למעלה