ברנשבוע

Nimst

New member
ברנשבוע ../images/Emo150.gif

הקורבן הנוכחי: maryan19 make her regret it

AmitSolomon

New member
21

1) מה המצב? 2) בת כמה? 3) מאיפה בארץ? 4) שם? 5) כמה שפות את מדברת ואיזה? 6) מה את הכי אוהבת לראות חוץ ממופע שנות ה70? 7) יש חבר? אם כן, מאוהבת בו? 9) מה את רוצה לעשות בחיים? 10) יש לך אחים? אם כן, כמה? 12) איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? 13) איפה הכי היית רוצה לגור? 14) מה הכי היית רוצה לקבל ליומולדת? 15) היית רוצה לטוס לירח? 16) היית רוצה להיפגש עם חייזרים? 17) על ציר הדעות הפוליטי- את שמאל או ימין? 18) בעד או נגד ההתנתקות? 19) מה את הכי אוהבת לאכול? 20) מק עם גבינה או בלי גבינה? 21) רוצה להכות אותי אחרי השאלון הזה? אם כן פרטי איפה.

טווווווווווווב מריאן... עכשיו......

זה מתחיל!!! שחקן אהוב? סרט אהוב? סדרה אהובה? תוכנית אהובה? הכוכב שלך? מי הכי במש"ה? יש לי בע"ח? אם כן פרטי עליהם! מה דעתך על אורלנדו בלום?
מה דעתך על אשטון קוצ'ר?
מה דעתך על ג'וני דפ?
מה דעתך על רופרט גרינט?
זמר אהוב? להקה אהובה? חיה אהובה? הקיר שלך מוצך בפוסטרים של? שיר אהוב? סגנון מוזיקה? אייקון אהוב בתפוז? מה עושה ביום שישי ה-13? חג אהוב? החג שחוגגים הנוצרים שהיית הכיי רוצה לחגוג גם? פסקול אהוב? בא לך להרוג אותי? שאלתי שאלות שאני גם יודעת עליהן את התשובה וגם כאלה שלא

maryan19

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שחקן אהוב? אשטון איי לאב יו סו מאצ' קוצ'ר + דיוויד בוריאנז סרט אהוב? יש המון אבל בעיקר סרטי-אימה וסרטי קומדיה (אשטון) סדרה אהובה? מש"ה + אנג'ל + מכושפות תוכנית אהובה? PUNK'D הכוכב שלך? אשטון מי הכי במש"ה? קלסו + כולם שם מוכשרים ומדהימים יש לי בע"ח? אם כן פרטי עליהם! יש לי חתולה מדהימה (פוסי) שהמליטה 4 גורים (מקס + אנג'ל + אנג'לינה + קלסו) + סוסה + 2צבים + כמה ציפורים (כבר יותר מעשרים) מה דעתך על אורלנדו בלום?
מה דעתך על אשטון קוצ'ר? לא כלכך סובלת אותו כמו שהבחנתם מה דעתך על ג'וני דפ?
מה דעתך על רופרט גרינט?
זמר אהוב? אמינם להקה אהובה? מארון5 + בלו + באקסריט בויז+ דסטניז צ'ילדז חיה אהובה? חתולים + נחשים (מרחוק) הקיר שלך מוצף בפוסטרים של? אני בבית חדש יחסית כך שעדיין אין לא העזתי להציף ת'קירות שיר אהוב? כל השירים של אמינם סגנון מוזיקה? היפהופ + כל שיר שמוצא חן בעיניי לא משנה הסוג אייקון אהוב בתפוז?
מה עושה ביום שישי ה-13? רואה סרטי-אימה עד עכשיו חג אהוב? פורים -תחפושות מגניבות- החג שחוגגים הנוצרים שהיית הכיי רוצה לחגוג גם? (האלווין)=> אני אוהבת את כל החגים שלהם. פסקול אהוב? של 8 מייל בא לך להרוג אותי? אולי
! וואצ' יור באק
הא הא הא הא

maryan19

New member
../images/Emo140.gif

1) מה המצב? בסדר 2) בת כמה? 19 ו3חודשים וכמה ימים 3) מאיפה בארץ? חדרה 4) שם? מריאן 5) כמה שפות את מדברת ואיזה? 3שפות וחצי - עברית + ערבית + אנגלית וקצת ספרדית (לטינית) - אבל ממש קצת 6) מה את הכי אוהבת לראות חוץ ממופע שנות ה70? אנג'לללללללל(אובססיה מטורפת ) 7) יש חבר? אם כן, מאוהבת בו? אין בינתיים 9) מה את רוצה לעשות בחיים? בינתיים כלום *אבל אני מתחילה ללמוד משפטים באוקטובר 10) יש לך אחים? אם כן, כמה? 5 12) איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? באי-טרופי (שוחה) 13) איפה הכי היית רוצה לגור? לוס-אנג'לוס 14) מה הכי היית רוצה לקבל ליומולדת? חופשה בקאריבים 15) היית רוצה לטוס לירח? מאד 16) היית רוצה להיפגש עם חייזרים? כן (אני אוהבת מדע בדיוני ) 17) על ציר הדעות הפוליטי- את שמאל או ימין? שמאל 18) בעד או נגד ההתנתקות? בעד 19) מה את הכי אוהבת לאכול? בורקס 20) מק עם גבינה או בלי גבינה? לא אוהבת בשר 21) רוצה להכות אותי אחרי השאלון הזה? אם כן פרטי איפה. לא , אני התנדבתי להיות ברנשית ואני מתחייבת להחזיק מעמד אין שאלה 11 ?!

AmitSolomon

New member
או.. אופס...

11) יש לך רשיון על אופנוע? קטנוע? רכב? משאית? טרקטור?

Nimst

New member
שאלון מוזיקה ../images/Emo168.gif

מי הלהקה האהובה עליך?
מי הזמר האהוב עליך?
מי הזמרת האהובה עליך?
מה סוג המוזיקה האהוב עליך?
מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]?
מה הדיסק האהוב עליך?
מה הקליפ האהוב עליך?
איזה שיר גורם לך לצחוק?
איזה שיר גורם לך לבכות?
איזה שיר גורם לך להתגעגע?
איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך?
מי הנגן האהוב עליך?
על מה הוא מנגן?
מנגן/ת על כלי כלשהו?
רוצה לנגן על כלי כלשהו?
אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו?
איזה שיר אסור להשמיע לדעתך?
איזה קליפ אסור לשדר?
כמה ים יש בשאלון הזה?
איזה שיר אתם שומעים כרגע?
מה השיר שתשמעו אחר כך?

maryan19

New member
../images/Emo79.gif

מי הלהקה האהובה עליך? מארון5 מי הזמר האהוב עליך? אמינם מי הזמרת האהובה עליך? ג'ניפר לופז מה סוג המוזיקה האהוב עליך? הכל , ובעיקר ראפ מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]? לא יכולה להחליט מה הדיסק האהוב עליך? מארשל מאת'רס מה הקליפ האהוב עליך? SLIM SHADY איזה שיר גורם לך לצחוק? MY NAME IS איזה שיר גורם לך לבכות? NOBODYS HOME של אבריל / מוקינגבירד של אמינם איזה שיר גורם לך להתגעגע? לונלי איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? השרוף -חיים משהו (אם מחשיבים אותו כאומן בכלל)+ אביב גפן מי הנגן האהוב עליך? על מה הוא מנגן? אין מנגן/ת על כלי כלשהו? לא רוצה לנגן על כלי כלשהו? לא אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? .... איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? איזה קליפ אסור לשדר? אין משהו מיוחד כמה ים יש בשאלון הזה? ?! איזה שיר אתם שומעים כרגע? CANDY SHOP מה השיר שתשמעו אחר כך? RICH GIRL

אביב גפן נזק?!

יש לו שירים מעולים! הוא ממש טוב! אני אישית לא אוהבת את הקול שלו אבל יש לו אחלה שירים! בעיקר השירי דיכאון שלו! השרוף באמת נזק ברמות! חיים משהו? אין לי מושג מי זה!

maryan19

New member
חחחחחחח..... שקד

חיים משהו הכוונה לשמו של השרוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

aviGODFATHER

New member
COLDPLAY

אולי קצת יותר מדי אני חולה על קולדפליי, אבל בכל זאת... מי הלהקה האהובה עליך? ::קולדפליי:: מי הזמר האהוב עליך? ::כריס מרטין (סולן קולפליי), מייקל ג'קסון:: מי הזמרת האהובה עליך? ::ביונסה:: מה סוג המוזיקה האהוב עליך? ::רוק שקט:: מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]? ::Coldplay - Clocks מה הדיסק האהוב עליך? ::Coldplay - A Rush Of Blood To The Head:: מה הקליפ האהוב עליך? ::Michael Jackson - You Rock My World (2001):: איזה שיר גורם לך לצחוק? ::אתה קוצוני - של תאופיק מ"דידי לוקאלי" וכלא6 איזה שיר גורם לך לבכות? ::שום שיר:: איזה שיר גורם לך להתגעגע? ::גן העדן של ילדות:: איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? ::אביב גפן:: מי הנגן האהוב עליך? ::אף אחד:: על מה הוא מנגן? ::":: מנגן/ת על כלי כלשהו? ::לא:: רוצה לנגן על כלי כלשהו? ::פסנתר (חפיף לא משהו רציני):: אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? ::אין לי:: איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? ::לא מכיר שיר כזה:: איזה קליפ אסור לשדר? ::לא מכיר קליפ כזה:: כמה ים יש בשאלון הזה? ::הרבה:: איזה שיר אתם שומעים כרגע? ::Travis - Sing :: מה השיר שתשמעו אחר כך? ::Alphaville - Big In Japan:: איזה חקירה חחח

Nimst

New member
שלום, אבי../images/Emo13.gif הכנס נא ../images/Emo26.gif

השרשור שהגבת בו הוא חלק ממשחק שנקרא "ברנש השבוע". בכל שבוע גולש מהפורום מתנדב להיות הברנש השבועי, ובמשך כמה ימים כל גולשי הפורום שואלים אותו שאלות בשרשור מיוחד שנפתח למטרה זו. שאר גולשי הפורום לא צריכים (ולא אמורים) לענות על השאלות. רק הברנש הנוכחי. 15 דקות של תהילה וכל זה. יום טוב

Nimst

New member
אתה לא היחיד שעשה את הטעות הזו ../images/Emo3.gif

וברוך הבא

למעלה