ברנר ועמל ב'

liorhikri1991

New member
קח עוד חוות דעת

שנה שעברה היתה לי אותה דילמה בין עמל ב' לבן גוריון,הרבה מחברי הלכו לבן גוריון ואני ועוד כמה חברים תכננו ללכת לעמל ב'-והכל בגלל ששאלתי בפורום הזה אם ללכת לעמל ב' או לבן גוריון-אני עכשיו נמצא בכיתה י' בעמל ב' במגמת ביוטכנולגיה(מגמה חבל על הזמן אם ביולוגיה,כימיה,ביוטכנולוגיה וביוכימיה ולפעמים פיזיקה) מעניינים אותך אז כדאי לך ללכת לעמל ב' ביוטכנולוגיה,התלמידים בעמל ב' הם ממש אחלה-אין ערסים לפי דעתי,רוב המורים והמורות למעט כמה מעולים ויודעים להעביר את החומר מצוין ואני ממש אבל ממש לא מצטער שהלכתי לעמל ב'. בקיצור ממליץ ללכת לעמל ב' אבל תזכור משהו שאם תרצה ללכת לכיתת מסלול מצטיינים לא כדאי לך כי שם הם שוחטים תתלמידים(כאילו שאותנו לו) אבל בכיתה הזאת ממש קשה בעיקר בגלל שהם לומדים פיזיקה 5 יח"ל ואנחנו לא.

AliceQueen

New member
צודק

כמישהי שנמצאת בכיתת מצטיינים אני ממש לא ממליצה ללכת לשם. אבל לגבי הפיזיקה אנחנו דווקא לא חייבים לעשות 5 יח'... מי שלא רוצה (כמוני) יכול לפרוש מפיזיקה שנה הבאה ואז לעשות יחידה אחת בכיתה י"ב. בעקרון, עמל ב' בי"ס מעולה עם אחלה אנשים וביוטכנולוגיה מגמה שווה

danieli rose

New member
מה?!

את רוצה להגיד לי שלא מספיק שהשנה אני סובלת את חוקי ניוטון אני צריכה להשלים יחידה בי"ב?! לא מספיק הציון שיש לי השנה בפיזיקה?:/

LuNa MaJnUnA

New member
תיקונים:

1) לפעמים גם פיזיקה? פיזיקה הוא מקצוע חובה בי'.. שאגב אף אחד לא מכריח אותך לא להכשל בו. אתה יכול להמשיך ל-5 יח' גם אם אתה לא במצטיינים ואם אתה כן במצטיינים - אתה לא חייב. 2) אף אחד לא שוחט את התלמידים במצטיינים. הם שוחטים את עצמם. ההבדל היחיד בין כיתת ביוטכנולוגיה רגילה לכיתתה ביוטכנולוגיה מצטיינים היא שלרגילה טוחנים בשכל שהמצטיינים יותר טובים. 3) בעמל ב' באמת אין ערסים. אין תלמידים שיאיימו עלייך במכות אם תדבר אליהם לא יפה ואין כאלה שמשחיתים את הבי''ס או גונבים. יש וונאבי'ז בחולצות וורודות עם עופר משהו בפלאפון ופרצוף דפקו-לי-מכות. ובכללי, אף פעם לא למדתי בשום תיכון אחר (לא יצא לי ללמוד בשניים במקביל), אבל יצא לי לבקר לא מעט ולשמוע מה הולך בתיכונים אחרים, ועמל ב' לוקח בהליכה. לאלה שהלכו לברנר/בן גוריון - באסה לכם. אתם לא יודעים מה אתם מפסידים.

liorhikri1991

New member
צודקת עם טעות קטנה

"1) לפעמים גם פיזיקה? פיזיקה הוא מקצוע חובה בי'.. שאגב אף אחד לא מכריח אותך לא להכשל בו. אתה יכול להמשיך ל-5 יח' גם אם אתה לא במצטיינים ואם אתה כן במצטיינים - אתה לא חייב." בכיתה שלי י'1 פיזיקה הוא לא מקצוע חובה וגם אמרו לנו שהוא לא יהיה לא יחידה ולא חמש יחידות

Octavarium

New member
את טיפשה

מצטער על גסות הרוח אבל זה שאת ומור מעליך לא התחרטתם זה לא אומר שהייתם מתחרטים אם כן הייתם הולכים... אז אני חושב שהטיעון שלך הוא הכי מפגר שיכלת למצוא בכל מקרה, עד שלא היית תלמידת עמל ב', אל תגידי שהוא בטוח לא יתחרט שהוא לא הלך לשם מניסיון, בעמל ב' יש אנשים באיכות, עתיד למקצועות הנלמדים (ביוטכנולוגיה למשל זה עתיד הטכנולוגיה, אלקטרוניקה יש המון מה לעשות עם זה וכו') וחיי חברה מעולים. אם את במקרה מתעניינת במוזיקה, עמל ב' שורץ מוזיקאים שזה גם מראה על איזושהי איכות של אנשים. בשורה התחתונה, גם אני הייתי בדילמה הזאת בעבר, פתרתי את זה ביום עיון אחד בעמל ב'. עוד משהו, אני מכיר כמה אנשים מברנר. לומר שאין שם ערסים זה להיות עיוור או אטום.

מעיויו

New member
גם זאת הייתה הבעיה שלי

שנה שעברה הייתי ט' בפיינטשין.. כמעט כל ט' הייתי בטוחה שאני הולכת לעמל ב', באמת רק יומים לפני הרישום החלטתי על ברנר.. ברנר - תיכון אחלה, האנשים לא ערסים אולי אחד או שנים..אבל זהו באמת אחלה של אנשים המורים - יש ויש..יש מורים שהם מעולים! אבל יש גם את אלה שלא..אני חושבת שזה ככה בכל בצפר מגמות - אני לא ממש יכולה להגיד לך כי אני רק בי'..אבל גם בברנר יש כימיה/פיזיקה/ביולוגיה שאת יכולה להרחיב.. ועוד מגמות שהן אחלה.. תאמת גם עמל ב' נישמע לי אחלה, אבל אין לי חרטות על ברנר :) בהצלחה

מעיויו

New member
אני ממש לא פקאצה..

אני אחת שממש שונאת ערסים.. ובברנר כמעט שאין ..בטח שיש את תופעת הוונאבי ערס - אבל הם לא מזיקים

nany12

New member
אחד שניים?!? אוי בחייאט!!

הבחנת בשניים ואת לא מסוגלת להבחין במאתיים האחרים??

אתם מגזימים

הנה בתור אחד מעמל ב', שגם היה בטוח שנים שבברנר יש ערסים והרבה. אני אכלתי את הכובע אחרי שהלכתי לשם לא מעט פעמים בשנתיים האחרונות ומצטער - ערסים לא ראיתי. כן, היה הרבה תימונים ומרוקאים וכו' אבל הם לא היו ערסים.

MoR ShIrAz

New member
אוי נו

NYMets Man אתה בכלל מכיר אותי שאתה קורא לי ערס? וכנ"ל לשניה שהגיבה פה.. שמע אני שמח שאתה מרוצה מהבצפר שלך וכל אחד מרוצה מהבצפר שלו וסבבה לכולם, לא צריך להגדיר פה אנשים בשמות "ערס" "פקאצה" זה ממש מיותר.. שכל אחד יעשה מה שבא לו, את אותו שרשור פתחתי גם שנה שעברה שהייתי בדילמה הזאת ורובכם פה מעמל ב' אז ברור שתעדיפו להמליץ על הבצפר שלכם כמו שכל אחד פה ממליץ על הבצפר שלו, אז במקום להתחיל לקרוא לי בשמות, פשוט תנו לדיון הזה להמשיך עם המלצות, ולא עם וויכוחים.

nany12

New member
בתור אחד שהיה בברנר חטיבה שלוש שנים

ויודע שכל מי שלא עבר איתו לעמל א' או עמל ב' הלך לתיכון ברנר, אני יודע בביטחה שיש שם המון ערסים. כרגע שלוש שכבות מהברנר שאני הכרתי מאכלסות את בצפר, זה הרבה ערסים אחי.

למעלה