ברנע ?!
יאק

EuroSims

New member
ברנע ?! ../images/Emo5.gif יאק

תגידו - למה עומר ברנע ? הוא מגעיל אם כבר בשביל הסדרה הזאת שבאמת מעוטרת בהרבה שחקנים ושחקניות שנראים טוב וגם יודעים לשם שינוי לשחק - יכלו למצוא איזה שחקן שנראה טוב (וגם מציאותי - כי הרי זה לא נראה טוב אם מישהו שנראה כמו דודי בלסר למשל היה מבקש ממאיה עבודה) וגם נשמע ונראה פחות אידיוטי ממנו שישחק את התפקיד הזה ולא חסרים בעבר הוא נראה סתם כמו איזה דודי בלסר לעניים עם איזה רפרטואר מוגבל במיוחד - סתם פרצוף מעצבן אם הרבה שחצנות עכשיו בסדרה - ראיתם את זה - עכשיו זה עוד נראה היום זה פשוט דוחה באמת אני חושב שזה לא היה לטובת הסדרה אם כי אני לא חושב שזה פוגע בעלילה או משהו סתם זה יהיה מגעיל להסתכל עליו יאק אם מאיה הולכת לוותר על גידי בשבילו כמו ששמעתי הולכים לעשות אותה ממש מטומטמת.

עליסה

New member
יודעים לשחק???????

התוכן של הסידרה הוא מעולה... אבל אני חייבת לציין שכחצי מהשחקנים ממש לא יודעים לשחק!!! נתחיל בגלית, סמדר, כלנית, יסמין, ורדה, כל הבנות-דוגמניות האלו... נכון, שיש שחקנים מעולים כמו נתי רביץ ואבי פניני... אבל יודעים לשחק??????????? בחייך, מרבית הדמויות המרכזיות הורסים את התוכן...נראים טוב ויודעים לדקלם...

עליסה

New member
ואומרת לך את זה אחת שמבינה בעניין

נכון שאני לא שחקנית 100% וגם לא אלוהים של העניין אבל בהחלט אני מבינה בדברים האלו...

s t A r 17

New member
לדעתי אלו שמשחקים טוב הם..

דורון... (למרות הדיבור הממושך שלו.. איך שהוא מאריך את המילים- "אני לא יוודעעע.... " או הגמגום- "אני ב ב ב ב טוח....." אבל חוץ מזה הוא משחק לא רע בכלל.... וורדה משחקת ממש מצחיק.. חחח. "מהה? את בטוחה??" (היום כשהיא אמרה את זה לסמדר.. בקטע עם זה שסמדר סיפרה לה על הגן והמחלה...) היא שוקיסטית כזאתי.. כל הזמן בשוק.. שלומית משחקת ממש טוב... !!! אני אוהבת את המשחק שלה.. :) רונה.. פחחח.. אוי ואבוי.. שמתם לב שהיא תמיד מוכנה לקראת הטלפון שעומד לצלצל?? "הלוו?" ואז ישר עם עיניים פתוחות עוד לפני שהיא יודעת שקרה משהו.. והיא בדרך כלל ממש ליד הטלפון ולא עושה כלום כשהוא מצלצל... וסמדר דווקא משחקת טוב מאוד לדעתי את תפקיד הרעה... ספיר ממש קוראת את הטקסט.. זה אפילו... over act.. זהו לבנתיים...

EuroSims

New member
למה את אומרת?

למה את אומרת דבר כזה? לא כהתנפלות אני אומר לך ממש ברוח טובה מעניין אותי לדעת איפה הם טעו לפי דעתך - ואם זה בגלל דקלום אני דווקא די נהנה - אולי הם לא טובים אבל ברמה הזאת רק מקצוענים 100% כמו שאת אומרת שאת ישימו לב לזה

s t A r 17

New member
נכון זאת סך הכל טלנובלה

לא סרט קולנוע שמועמד לאוסקר.. ויחסית לטלנובלה הם משחקים אחלה
(ראו פרטים בהודעה שהשארתי לפני.. על המשחק שלהם...)

למעלה