ברמנים עזרה בבקשה.....

mk99

New member
ברמנים עזרה בבקשה.....

אני כבר ממש הרבה זמן מחפש פוסטרים של לוגואים כגון של קורונה , קרלסברג, הוגארדן , לף וכו' בבקשה איפה אני ייכול למצא דברים כאלה ,דבר שני אני מחפש לוגו של ג'וני ווקר שיש בפאבים זאת מראה כזאת ועליה באדום (אור אדום) הסמל, איפה אני קונה את זה ? אני מאוד מאוד מודה למי שיעזור לי. תודה. נ.ב אני יודע שכבר שאלתי את זה , אבל לצערי לא עזרו לי .

MEIMIS

New member
לצערנו... או שתתחנף ליבואנים

בארץ עד שיביאו לך... או שאתה מכיר איזה מישהו בעל חנות שיוכל לבקש מהיבואן להביא.. בעיקרון אם זה לקניה אז רק מהאינטרנט נסה באי ביי(חו"ל)(אל תשכח שיעלה לך גם משלוח - אבל אפשר למצוא שמה מציאות) www.ebay.com

hermis1

New member
סע לך ליפו

כנס ל"בקבוק בראש" (ליד מגדל השעון) או לחינוואי (כולם יודעים איפה זה חינוואי) ואתה יכול לקנות שם כל מה שברים מקבלים חינם. פוסטרים, כוסות עם לייבלים, מגבות בר ועוד שטויות מהסוג הזה.

hermis1

New member
זה בדרך כלל די קשור לכמה טוב אתה

יודע לדבר. אם תבוא בפוזת החננה ותשאל "כמה עולה ראי של ייגרמייסטר?" סביר שיחפפו אותך החוצה. (דווקא זרקתי כזה ראי לא מזמן) אחרי הכל הם לא שילמו עבור המוצרים האלה ואסור להם למכור אותם. תשלב את הנושא עם קניית האלכוהול ותראה שאתה מבין מה קורה סביבך. לפעמים הערות כמו "יש לי חברה לברים אקטיביים ויש לי ספק משקאות קבוע, פשוט היום שבת ונתקעתי בלי וודקה אז באתי לפה" תוביל מיידית לשיחה על החברה שלך והיקפי הקנייה (שכמובן גדולים) ובשוונג של התחנפות המוכר והניסיון לשכנע אותך שאצלו יותר משתלם לקנות זה הזמן להזכיר איזה פריט מרצ'נדייז יפה שראית ואתה צריך. סיכוי גבוה שתקבל הרבה "חינמים" ועוד דברים במחירים נמוכים.

למעלה