ברמן הוא ה- XINDI !

HyperNovA

New member
ברמן הוא ה- XINDI !

אוקיי, דבר ראשון, מישהו כבר כתב את זה אבל אני חייב לציין את זה עוד פעם. מה זה החייזרים הדמויי STAR WARS EPISODE 2 ?! הם כאילו ממש העתיקו את החייזרים מסטאר וורס והפכו אותם ל XINDI מכוערים שמדברים גם בצורה ממש דומה. דבר שני, מה זה השיר פתיחה המזעזע הזה ?! עד שהתרגלתי לקודם לקח לי 2 עונות... המנגינה החדשה פשוט נוראית... דבר שני, מישהו ראה לאן נעלם העלילה ? מישהו ??? יוהווו ?? עומק ??? עלילה ??? אה הנה הוא !! אה לא, זה לא הוא, זה רק האקשן השטחי שמרח את כל הפרק הזה ! העונה הזאת הולכת להסריח... הם סטו לגמרי מהיופי האמיתי שהיה לסידרה הזאת...

Bajoran Priest

New member
הו-אה

נשמע לא טוב, ודווקא כשעונה 2 דווקא מציגה לי שיפור לטובה.. בכל מקרה, בינתיים זה רק פרק אחד, בואו נחכה ונראה מה יהיה הלאה. אני עוד לא ראיתי את הפרק, אני עוד בעונה השנייה, אז אני אביע את דעתי יותר מאוחר..

HyperNovA

New member
עונה 2 הייתה גדולה

עונה 2 הייתה אחת העונות הכי טובות שהייתה לסידרת טרק אי פעם. נעשתה בצורה מבריקה...

TOMPARIS

New member
פרק 2 עונה 3 ../images/Emo58.gif

יש בפרק "death star" , עוד דמיון למלחמת הכוכבים

לא ראיתי

עדיין את the xindi אבל זה לא המקום היחיד שיש בו דמיון.. האיפור בנמסיס מזכיר באופן מעורר חשד את האיפור בשר הטבעות השני.. הם אפילו יצאו באותו חודש....

Chakotay

New member
אנומליס פרק 2 עונה 3

בהחלט פרק טוב אפילו מאוד טוב! אבל אני חושש מעט על הכיוון שהם יבחרו לסדרה אני לא רוצה שהם ינטשו את הטרק בסדרה! וישימו רק אקשן! אבל אני בוטח בהם(לבנתיים)! ודרך אגב הכוכב מתכת ההוא(Sphre) לא קראו ד'ט סטאר!! והוא לא היה קשרו אליו בכלל הוא היה רק מתקן איכסון! לעומת ה ד'ט סטאר שהיה גם נשק משמיד כוכבים.

למעלה