ברלין

alonbk

New member
ברלין

אז חבר'ה, בואו תתחילו להסביר לי את סצנת בריקודים כאן אילו מועדונים שווים ואין בהם ערסים, לא יקרים מדי ובקיצור המועדונים שאתם הולכים אליהם...

berlinale

New member
ריקודים

אין לי מושג ירוק במועדונים - בתור ראש מועדון המעריצים של יורם וקטור אני רק רואה הקלטות של בטברנה. בציטי ובטיפ יש רשימה של מסיבות כל יום ולא חסר, כולל סקירות של מועדונים. באופן כללי כדאי לקנות את אחד העיתונים האלה שיוצאים פעם בשבועיים. בציטי יש גם סקירה של מועדונים ובטח גם בטיפ. בכל מקרה, אם תלך למועדון בפרידריכסהיין (כמו ACUD) הסיכוי שתתקל בארסים לא גבוה, בהתחשב בכך שבברלין אין ארסים, יש קנאקה.

Jemand

New member
Berlin Berlin,

Du kenst noch keine Mauer// סנוב, ברוטר סלון היית?

alonbk

New member
תשובה

אז תודה לבינתיים בסלון האדום ( רוטר סלון ) הייתי ונחמד, אבל לא מציאה גדולה פרדיכסהיין, אכן המקום שעוד נותר לי לתור בו... חג שמח גרמני חבר'ה, תהינו היום

lilach de

New member
../images/Emo6.gif קאנקה???

גדול!!!!!!!!!!!! תודה שהצלחת להצחיק אותי!!

mightybaron

New member
טרזור למשל

אחלא של מקום, באמצע השבוע מתי שהוא עולה רק שלוש אוירו, סופשבוע -5

Jemand

New member
!Doch

עובד גם עובד... היה באמת איזה שינוי מינורי, נראה לי שהוא נקרא טרסור/גלובוס או משהו כזה, אבל בעיקרון - אותה גברת בשינוי אדרת.

die morgen tau

New member
שאלה דיי מורכבת. השאלה מה את/ה מחפש

ולאיזה סצאנה אתה מתכוונ/ת? יש את המקומות "המגניבים" שמורכבים מימה שאני זוכרת קראו לזה בארץ "קהל יפה" שזה דיי דבילי אבל שם אפשר לראות באמת את הזן היפה של צעירי ברלין: wmf: Dad Moskau, Karl marx allee 34 in mitte יש את "המריה " שאני לא זוכרת את הכתובת של המקום החדש שאליו הם עברו אבל הוא נחמד והוא דיי באותה סביבה. במקרה שאתה בפאטיש של לתת בראש ולראות את ה"הארד קור" של ברלין היתי ממליצה על ה kitkat club: Postfach 311 740 + 10654 Berlin יש גם את ה SO36 שהוא נחמד ביותר יש שם גם ערבי גייז וגם אחרים (ואפשר להעביר שם ערב ,ולא להוציא יותר מידי). Oranien. sr 190 in Kreuzberg מקווה שזה נתן לך התחלה של כיוון...

Jemand

New member
X-Berg,X-Berg

ועוד פעם ,X-Berg. אין לך מה לחפש באף מקום אחר...(טוב נו, אולי בפ-היין..)

lilach de

New member
אם כבר שולחים אותו לקיטקאט

כדי לפחות להכין אותו מראש לזה , לא?

die morgen tau

New member
אפשרי...אבל

א. הוא יכול להיכנס לאתר שלהם ב. אני חושבת שאי אפשר באמת להיות מוכנים לזה. צריך לראות את זה בשביל להאמין. :)

ולאלו מבינינו שאינם בברלין

אבל מתים מסקרנות לדעת מה יש ש באותו מקום נוראי, התואילו לגלות לנו? ואפילו ברמזים?

gocome

New member
תלך למועדונים של גלוחי-ראש

נאו-נאצים. אולי זה יזכיר לך מאיפה אתה בא ולאן בדיוק הגעת. למיץ של הזבל - נאצילנד. יהודים בגרמניה ? אנשים ללא כבוד עצמי מינימלי.

diday

Member
אני אתה תומך באידאולוגיה הנאצית

שאמרה שגרמניה צריכה להיות נקיה מיהודים. צר לי שאני לא נאצי ואני לא תומך בהשקפת עולם זאת

למעלה