ברלין שלום, מישהו פה מכיר מקום טוב ללימודי גרמנית בברלין? תודה!
D dan99 New member 30/1/03 #3 אני בארץ...אני עוד לא שם... אני צריך למצוא מקום לפני שאני מגיע אבל תודה בכל מקרה!
ת תופס עוגב New member 30/1/03 #4 קטונתי, אבל מומלץ מאוד לגשת בארץ למכון גטה. יש להם קורסים מצויינים במחירים זולים יחסית למחירים בגרמניה (כי בארץ הם מסובסדים ע"י ממשלת גרמניה ובגרמניה - לא)
קטונתי, אבל מומלץ מאוד לגשת בארץ למכון גטה. יש להם קורסים מצויינים במחירים זולים יחסית למחירים בגרמניה (כי בארץ הם מסובסדים ע"י ממשלת גרמניה ובגרמניה - לא)
D dan99 New member 30/1/03 #5 כן אני שמעתי על מכון גטה אבל הם בתל-אביב ואני מאיזור הצפון, כך שזה בכל מקרה לא מתאים לי. ואני מעדיף ללמוד בגרמניה כי אני חושב שזה ילך יותר טוב בסביבה שבה דוברים את השפה. תודה!
כן אני שמעתי על מכון גטה אבל הם בתל-אביב ואני מאיזור הצפון, כך שזה בכל מקרה לא מתאים לי. ואני מעדיף ללמוד בגרמניה כי אני חושב שזה ילך יותר טוב בסביבה שבה דוברים את השפה. תודה!
ת תופס עוגב New member 30/1/03 #6 מכון גטה בחיפה בבית רוטנברג מועברים הקורסים של מכון גטה בחיפה, אצל מורה מצויינת בשם הלנה ברנדנבורגסקי. ככה לפחות זה היה לפני 6 שנים, אבל אני חושב שעדיין. נסה לברר דרך מכון גטה בת"א את הטלפון שלה או בספר טלפונים. בהצלחה.
מכון גטה בחיפה בבית רוטנברג מועברים הקורסים של מכון גטה בחיפה, אצל מורה מצויינת בשם הלנה ברנדנבורגסקי. ככה לפחות זה היה לפני 6 שנים, אבל אני חושב שעדיין. נסה לברר דרך מכון גטה בת"א את הטלפון שלה או בספר טלפונים. בהצלחה.