ברלין

snupkin

New member
ברלין

בחגים היינו בברלין (עבר קצת זמן, לקח לי זמן לעכל ולסדר את כל המידע) ורציתי קצת לשתף. כולם אומרים שזה גן עדן לטבעונים, ובאמת לא יודעת אם תהיה עוד עיר באירופה שתציע כזה מגוון מבחינת האוכל בשנים הקרובות. בחרנו ללכת כמעט רק למסעדות טבעוניות או ידידותיות במובהק, אז אין לי מושג איך ההיצע או ההבנה במקומות "רגילים", לפחות חלב סויה מצאנו די בקלות בבתי קפה...
הסופרמרקט הטבעוני המפורסם (על שני סניפיו) שוב הזכיר לנו את הבאסה עם הקניות בישראל, שאפילו במקומות כמו עדן או הניצה, אין ממש מבחר ולפעמים המחירים פשוט לא סבירים. בטח שיהיה כיף כשיפתח גם סופרמרקט טבעוני בישראל (רק למה יש לי מן תחושת בטן שגם שם הכל יהיה יקר...)
אז פירוט על המסעדות שאהבנו (בעצם כולן, חוץ מאחת אולי), וגם תמונות תוכלו למצוא כאן:
[URL]http://tinyurl.com/mfd8bxl[/URL]

smaak

New member
ווגאנץ

אני מאוד אוהבת. המחירים סבירים, חוץ מהגבינות הטבעוניות שמחירן גבוה יחסית.
יש להם גם מגוון של מוצרים מוכנים, למי שמתעצלים לבשל, אבל אני לקחתי כמה מוצרים של טופורקי והם היו לא טעימים בעליל.
הסניף שלהם בפרידריך מקסים ומציע מגוון מדהים של כריכים ומאפים. היה כיף לחזור לשם כל יום :)

snupkin

New member
בקשר למחירים

קצת קשה לי להעריך כי אלו מוצרים שבארץ אני לרוב לא קונה. שמרתי קבלות, צריך רק לעשות המרה לש"ח (ולתרגם לעברית בחלק מהמקרים...
)
בשני הסניפים בברלין (בשניהם היינו...) יש להם סניף של גודיס צמוד >> ממש אהבנו.
בגלל שרצינו לנסות כמה שיותר מקומות, לא יצא לנו לחזור פעמיים לאותו מקום (בגלל זה הפוסט בבלוג יצא קצת ארוך, וזה אחרי שקיצרתי
).

Der Papierene

New member
סיכום מעולה

עושה חשק לחזור לשם.
השירות בפיצה ספיצי וג היה גרוע גם בימי חול

למעלה