ברלין וקלן

nudeandrude

New member
ברלין וקלן

נוסעת מחר לקלן ואז לברלין ומחפשת המלצות על בארים או מועדונים טובים בברלין ובקלן ועל הופעות קרובות..אני זוכרת שפעם מזמן מישהו נתן כאן רשימה של אחלה מקומות אולי יש אתר שמראה את ההופעות הקרובות בגרמניה..? בכל אופן בטיים אאוט ושיט כזה כתוב רק על הופעות של פינק ונורה ג'ונס

VeganFish

New member
Cologne

יש אתר טוב על כל מה שמתרחש שם באזור. לא זוכר ת`כתובת אבל גוגל יעזור לך: ``Cologne+punk``. יש להם אתר על סצנה מקומית+לוח הופעות. בברלין יש הכל, כל יום, בו זמני בכמה אזורים)

Tzetzek

New member
ברלין

יש את האתר הזה שמרכז הרבה מהדברים שקשורים לפאנק ולסקוואטים. כמו כל דבר שם, זה בגרמנית: http://www.stressfaktor.squat.net/ ואם בא לך למצוא הופעות קצת פחות גרועות שעולות קצת יותר כסף יש איזה חוברת שמסתובבת ששכחתי איך קוראים לה אבל אפשר לבקש בחנויות מוזיקה. חוץ מזה המקום הכי טוב שאני מצאתי שם זה Yellow Sunshine שזאת מסעדת פאסט פוד צמחונית\טבעונית. אה, וקולן זה חרא של מקום.

VeganFish

New member
אל תזיין במח

קלן מקום בן זונה. פשוט צריך לדעת איך לבשל אותו)

הייתי ב"זריחה הצהובה" אתמול!!

חיחיחי, אל תדברו על הופעות כי אני עוזבת את ברלין עוד שעתיים, פאקרז!

שלום עירומה וחצופה

אני גם אהיה עוד כמה ימים באיזור קלן, אבל עזבי אותך מהופעות, לכי שתי Mühlen Kölsch בברופאב!

ואם את מתעקשת על הופעות:

http://punkstelle.de/punk.htm יש פסטיבל בברוהל, אז תוכלי גם לראות הופעה וגם לשתות את הבישוף קולש

nudeandrude

New member
אני צריכה מקומות בברלין

אני אהיה בקלן רק ליומיים , אני בעיקר צריכה המלצות על ברלין... תודה :)

חפש את השמות של הערים האלה בשפת המקור

בצירוף המילה PUNK, נשבע לך שתמצא הופעות

d r o r2

New member
לא מוצא לי הרבה

אני אשמח לקבל איזה קישור אם יש לך זמן

VeganFish

New member
Munich

מקום יבש לחלותין אבל כל להקות מארצות הברית וארופה שבטור עוברות שם, אז תמיד יש הופעות טובות. יש שני מתחמים עיקריים בעיר. שם של מיינסטרימי יותר לא זוכר, אבל מקום שני מורכב משלוש עולמום. ולכל אולם שם אחר. sunnyred, fierwerk‎ או משהו כזה. מידע על הופעות במקומות אלו תמצא בגליון שבועי שנמצא בחנויות מוסיקה. לfierwerk בטוח יש אתר, אבל לא בטוח שאני כותב נחון את שם המקום. יש גם סקינהד פאב בשביל 15 פוזר-סקינס שיש בעיר. נקרא Trumheim אם אני לא טועה. אבדוק בבית. יש גם cafe marat-מן ינפושופ. ויש גם veggie bar המנוהל על ידי פאנקיסטים מקומיים. שוב, אבדוק בבית ת`כתובות.

VeganFish

New member
Places in Munchen

Clubs: sunny red & feierwerk are at the same adress: Hansastr.39-41. www.feierwerk.de Kafe Marat @ Thalkirchnerstr.104. lehagia be u3 or u6 ad tahana Goetheplatz. lo mesubah.

fentoozler

New member
יש בברלין את wild at heart

שלרוב יש שם חרא הופעות וכל האנשים שם רוקבילים מכוערים וזה בכלל מקום שבנוי מעפן ואני שונא אותו אבל יש אחלה וג'י בורגר מטר משם. הופעות בסקוואטים זה הדיבור דיביר דיבוריי כן.

למעלה