ברלין ברלין

TrigATUSA

New member
ברלין ברלין

רק חזרתי לפני כמה ימים ועדיין אין לי זמן לתאר את כל מעללי אבל רק רציתי לומר שהתברר סופית שאין מדובר בסתם אהבה ממבט ראשון, אלא גם שני ובקרוב עוד מבטים... אז זהו, ברלין עיר ממש מרתקת ונפלאה. אני צריך למדוד את הכינוי ולראות איך מתאים לי TrigATBerlin

bulllli

New member
תקנא ותקנא

אני אקום בבוקר, יותר נכון בצהריים, לעוד יום ברלינאי מלא בחשק, אנרגיה ועניין. ספר קצת, מה אהבת? איפה בילית? במי התאהבת?

TrigATUSA

New member
אז ככה

מטרת הביקור הרישמי הייתה חתונה של חבר ילדות שבשנים האחרונות התהדקה ידידותינו, ככה שחלק ניכר מסוף השבוע הארוך עבר במסיבות חתונה עד השעות הקטנות של הליילה המתחתנים הם זוג צעירים אופנתיים ומתוחכמים והחתונה בהתאם גרתי באכסנייה שהוצעה על ידי המארחים בחלק היותר פרוע של Kreuzberg, בבניין שהיה מעל לטקסטיל והוסב באלגנטיות תעשייתית למלון בשם Die Fabrik באיזור היו מלאן בתי קפה, ברים מעוצבים וכמובן שישליקיות בכל פינה מה הספקתי לעשות חוץ מלהתערבב בקהל האורחים שהגיע מכל רחבי העולם ודיבר ב 10 שפות שונות? לה הרבה, אבל גם המעט היה מענג ארוחות בוקר מאוחרות, שיטוטים רגליים ב Mitte, Prenzlauer Berg ו , Kreuzberg המון אלכוהול, קצת Catching up עם חברים שלא ראיתי כמה שנים, קצת סיורים תיירותיים (מקומות שלא היו בפעם הקודמת שביקרתי - פוטדאמר פלאצ והאנדרטה החדשה לקורבנות היהודים של השואה שהיא מאוד מעניינת, ואני צריך עוד זמן כדי לגבש את דעתי עליה) בסך הכל, הכל היה מקסים, הבתים הישנים, בתי הקפה והמסעדות, והרכבת התחתית והעילית הנוחות, והחביבות של האנשים,והמקום שבו בנו חוף ים על גדת הנהר, איפה שעמדה פעם החומה קצת קצת טעמתי מהסצינה הגיאה, ואפילו פגשתי זוג אומני מיצג המשתמשים בגוף שלהם בעבודות שהם עושים

bulllli

New member
נשמע טוב!

אכן יש מליון וחצי דברים לעשות ובכלל, מספיק לשבת ברחוב, לשתות קפה ולראות את המוני החתיכים זורמים, זו גם דרך לקבל מושג על ברלין.

למעלה