ברלה ברלה צא החוצה

הממ..

עדיף קטנוני מקטטוני

../images/Emo45.gif פשוט צודקת

ככה על הדרך תיארת את מה אתן מחפשות. אבל גם כתבת איפה למצוא. אם אותו אחד לא יהיה באותם מקומות שתיארת וכן יהיה איפה שכן אמרת, בחיים האמיתיים. עובד, מטייל, נהנה ועוד. אז אם "תפשילי שרוולים", תעבדי, תטיילי ותהני באמת, אז אולי תמצאי אותו שם. אם את "מתאמצת" כדי למצוא את האחד. מתקשטת ומתאפרת, יוצאת לאותם חופים/דיסקוטקים/פאבים במטרה למצוא אותו ובידיעה ברורה ש אותו לא תמצאי שם. למה את עושה את זה בכל זאת??? ויותר מזה? למה את לובשת מסכה בדרך? בהצלחה בפורום החדש

liti

New member
אני גם מחפשת את התשובה לזה

יש לי מספר חברות שגם הן "לובשות מסכה " ויוצאות לכל אותם מקומות בהם נמצאים כל האנשים הלא נכונים, וגם הן מודעות לזה ויודעות שהם מבזבזות את הזמן אבל הן כאילו בתוך מעגל כזה שקשה לצאת ממנו. אבל- מה שמאפיין אותן זה שהן מחפשות בדיוק את מה שהן לא ישיגו- את הגבר המושלם- אותו אחד שנראה טוב, בוגר תואר שני, עובד בעבודה נחשבת ומרוויח טוב, כמובן בעל בית משלו ורכב (נחשו איזה...) , טייס או לפחות נווט (וכמובן שהן לא יודעות את ההבדל!) וכמובן מאזור הרצליה פיתוח או מינימום רמת חן, והרשימה עוד ארוכה. נראה כאילו הן משלות את עצמן שאם הן יתקשטו ויתאפרו ויסתובבו במקומות ה"אינים" (וכן, עבור מי???) זה יגרום לאותם גברים "מוצלחים" לרצות אותם. ואין לי מושג למה ומה ההגיון שעומד מאחורי זה אבל זה ככה, וחבל.

אני גם מחפש את הבחורה המושלמת

אבל מושלם זה דבר אינדוידואלי. המושלמת בשבילי לא מושלמת בשביל אחר (עד כמה שקשה לי להאמין בכך..) אבל מסתבר. ואני לא חושב שרוב הנשים מחפשות מה שאת אפיינת כ-הגבר המשולם. הרשימה הזו יכולה "להוליד" גבר לא "מושלם" למרות כל "התכונות" שציינת. אני חושב שנשים (כמו גם גברים) מחפשות מישהו שיצחיק אותן, יתן להן להרגיש טוב במחיצתו ושיגרום להן להתרגש. (וזה בקיצור נמרץ ביותר)

liti

New member
רק להבהיר משהו

האפיון של אותו הגבר המושלם הוא ממש לא שלי אלא של אותן חברות שתיארתי. כל העניין הוא שהן אינן מצליחות להבין כי כל אותם סימני סטטוס וסימנים חיצוניים הם לא מתכון לשלמות אלא להיפך. אני באופן אישי מאמינה כי ברגע שהם ימצאו מישהו שמתקרב לתיאור הזה, הם כל הזמן יקנאו לו ויתעסקו בשאלה "האם הוא בוגד בי" כי השלב הבא בעצם יהיה "מה הוא מצא בי כאחת שלא מתקרבת לסטנדרטים שלו" ויחששו כי הן אינן מספיקות עבורו לכן הוא בוגד בהן מאחורי הגב שלהן. אני בהחלט מסכימה איתך שבסופו של דבר אנו מחפשים מישהו שנרגיש טוב במחיצתו, יצחיק וירגש אותנו וחבל שיש אנשים שנתפסים לפנטסיות ומנסים להשיג את הבלתי מושג. זה, אגב, טיפוס של אישיות שבדרך כלל מנסה לפתור בעיות של חוסר ביטחון על ידי השגת יעד שבסופו של דבר ברור לו שיאכזב אותו, מה שרק יחמיר את הבעיה וייצור מעגל שקשה יותר ויותר לפרוץ.

עד כמה שידוע לי אני לא טייס

אבל אם יש לך חברות שנראות טוב ומעניינות ספרי להם על TPM ויש משהו בתיאוריה שלך..

אבל האם

ההפתעה לא תיהרס ? (קורות חיים) לגבי התמונה, אם את ממש רוצה למצוא אותה את כבר תמצאי.

liti

New member
../images/Emo8.gif זה עסק לכל דבר, לא?

אתה חייב להיות מושלם בשביל שהן בכלל יטרחו לעבור על קורות החיים שלך. שכחת???? וזה, אגב, רק הסינון הראשוני....

ובכן..

אם יוצאים מתוך נקודת הנחה שאני מושלם, יהיה זה בזבוז זמן משווע לעבור על קורות החיים שלי. יש הרבה דברים שאפשר לעשות בזמן הזה.. וכל המקדים הרי זה משובח

MayRosen

New member
אני כבר לא מחפשת אותו שם

כי מצאתי אבל הרבה בחורות מסביבי כן ולפעמים הדמה לי כאילו אתם (הגברים באמת לא שם) ולכן העליתי על הכתב את מחשבותי עבוא אותן בנות שיחפשו במקומות הנכונים. ללכת לפאב/דיסקוטק/בילוי עם חברות או החברה זה אחלה! אבל לדעת שאת חוזרת לבד. ככה זה. עובדה עם מאי רוזן.

New member
ברלה לא הולך למקומות הנל

כי ברלה או תפוס כבר או שהוא מלכתחילה יודע ששם הוא לא ימצא את המושלמת שמתאימה למושלמותו. יש לאנשים מן נטייה להגיע למקומות ששם הם ימצאו את מי שמתאים להם. גם אם הן לא ממש מעוניינים בכזה או לחלופין משלים את עצמם שמתאים להם מישהו אחר. כך שבסופו של דבר בעלי המסיכות ימצאו להם איזו מסיכה נחמדה להתחמם איתה בחום מדומה כנגד הקור האמיתי של החורף. והאחרים ימצאו את מה שמאתאים להם. מי שחושבת שגבר עם מקצוע נדרש ומפתחות לרכב מתאים, כזה שעושה סנואו-בורד באיטליה הוא הגבר הרצוי והמושלם, מגיע לה, שתחפש. אולי אי שם בין המסיכות היא תמצא לעצמה מישהו עם המסיכה הזאת. מזל"ט על פתיחת הפורום ******************************************

New member
סנואו בורד נשמע מתיש אבל

הרבה יותר מתיש זה לשמוע על עוד אחת שאוהבת שחומים. אני עדיין לא רץ לעשות סנואו בורד כ קודם כל אני שונא שקר לי, בצבא הלכתי עם דובון (נו גולנצ´יקים מצ´ואיסטים שפכו). אבל אולי הייתי מנסה אם לא הייתה לי ברך דפוקה מעיסוק אחר.

MayRosen

New member
מדכא מדכא אבל זו האמת לאמיתה

ואני יודעת שאני לא במיעוט אומרים שאנחנו נמשכים להיפך שלנו אצלי זה בהחלט כך אני מוסרת בזאת את התנצלותי על האפליה המתקנת קוראים לי מאי רוזן ואני אוהבת אותם שחומים!

למעלה