ברכת ליום הולדתי שלום זו פעם ראשונה שאני מצטרפת לצ´ט במקרה גם יום ההולדת שלי
H hety New member 6/5/02 #1 ברכת ליום הולדתי שלום זו פעם ראשונה שאני מצטרפת לצ´ט במקרה גם יום ההולדת שלי
A A.L (boy) New member 6/5/02 #2 וואו! ראיתי בכרטיסך האישי שאת בת 71.. ברצינות או שאת סתם צוחקת..? בכל מקרה, מזל טוב, ואני משער שהתכוונת שזו פעם ראשונה שלך בפורום ולא בצ´אט.
וואו! ראיתי בכרטיסך האישי שאת בת 71.. ברצינות או שאת סתם צוחקת..? בכל מקרה, מזל טוב, ואני משער שהתכוונת שזו פעם ראשונה שלך בפורום ולא בצ´אט.
D dht160 New member 7/5/02 #3 גם לי יש יום הולדת מחר. 7 במאי אני ממש עכשיו הולך לעדכן את כל שמות המשתמש שלי באתרים עליהם אני רשום אני כבר בן 17( אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים איזה עצוב אני)
גם לי יש יום הולדת מחר. 7 במאי אני ממש עכשיו הולך לעדכן את כל שמות המשתמש שלי באתרים עליהם אני רשום אני כבר בן 17( אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים איזה עצוב אני)
L Lizz New member 7/5/02 #4 מגניב להפליא מזל טוב! אם את צריכה איזו עזרה טכנית, תרגישי חופשי לשאול אותי בפרטי. (אני מנסה בדיוק לשכנע את סבתי שתחיה לנסות קצת מחשבים... היא טוענת שהיא "זקנה מדי".)
מגניב להפליא מזל טוב! אם את צריכה איזו עזרה טכנית, תרגישי חופשי לשאול אותי בפרטי. (אני מנסה בדיוק לשכנע את סבתי שתחיה לנסות קצת מחשבים... היא טוענת שהיא "זקנה מדי".)
M Magi¢ Girl New member 7/5/02 #5 מזל טוף לכולם! ../images/Emo102.gif../images/Emo104.gif אני מתה על חודש מאי, פשוט חודש שולט. מחר לאחי בן ה-3 יש יום הולדת - הוא עומד להיות בן 4. *רצה לשנות את ההודעה בטלפון*
מזל טוף לכולם! ../images/Emo102.gif../images/Emo104.gif אני מתה על חודש מאי, פשוט חודש שולט. מחר לאחי בן ה-3 יש יום הולדת - הוא עומד להיות בן 4. *רצה לשנות את ההודעה בטלפון*