ברכת החלמה מהירה...

kramberg

New member
ברכת החלמה מהירה...

...ל
שניסה לעצור אותי בז'בוטינסקי ולשלוח יד לסוויץ' מי לעזאזל לימד אותך לנהוג, עיוור? זה נכון של-KLE500 יש יותר נפח, אבל יש לו גם יותר משקל, אני בטוח שהפגיעה במדרכה לא היתה נעימה, במיוחד עם קסדת השלושת-רבעי שלך ולמי שתמה על פשר ההודעה, נשבע לכם - לא נגעתי בו, רק ברחתי משם שלמרבה פליאתי ניסה לחסום אותי KLE משטרתי, התרסק לתוך המדרכה בנסיון לעופף ולקחת לי את המפתח מהסוויץ' בו זמנית (תודה לאל שה-ALLOY מסתיר את הסוויץ') ול
, אין לך משהו יותר טוב לעשות? נגמרו מעשי הפשיעה במדינה? החלמה מהירה.

mishmishoid

New member
לא הבנתי... למה הKLE ניסה לחסום

אותך? סתם תוך כדי נסיעה הוא החליט להיתאבד עליך?!

kramberg

New member
לגמרי

ניסה לעוף עליי, לשבור אותי מצד שמאל לימין שתוך כדי הוא מושיט את היד לתפוס לי את הסוויץ'\כידון, אני לא יודע למה לעזאזל הוא חשב שהוא יצליח, אבל אני חייב לציין שהבום היה מגניב, עשה קראשזבנג על המדרכה. אולי הוא חשב שאתנגד למעצר (בצדק)

אורי-

New member
מה שאני לא מבין:

למה לכתוב על זה בפורום? כבר היה מי שחשיפת התאונה שלו בפורום 8 גרמה ל"נשמה טובה" להעיד לבסוף כנגדו. אתה לא ממש צריך שיגיעו אליך. האינטרנט זה לא משהו מחתרתי, בטח לא אם השוטר יזהה את האופנוע כסופרמוטו. מציע לך לבקש מחיקה מיידית של ההודאה (הטעות במקור). זו באמת דילמה - מצד אחד, גם אם התאונה באשמתו המלאה - אם תעצור תקבל ממנו צינור. מצד שני - זה עדיין פגע וברח...

kramberg

New member
אורי ידידי

אין שום בעיה, אם השוטר רוצה לחפש אותי, אדרבא, בתור אדם שמתעסק לא מעט באבטחת מידע אני מאחל לו בהצלחה באיתור המשתמש שלי, על ידי כתובת IP או אימייל, בכל ההודעות שכתבתי אי פעם. אגב, אשמח גם להפנות אותו למדריכים הנכונים לרכיבה נכונה. חוץ מזה אני בכלל לא מעורב, זה שהוא החליט להתרסק עליי לא שם אצלי שם אחריות.

אורי-

New member
לא מדבר על כתובות איי פי

אבל אין סיבה לבחוש בזה, אם אתה שלם עם החשיפה - אני האחרון שימנע את זה.

yules

New member
כאילו שזה בעייה

לזהות את קראשזבנג - לפי הקסדה המרובעת
ואיך שלא יהיה - אני פשוט לא מאמין על החזיר המעופף. סחתיין על החשיבה המהירה.

sm animal

New member
סליחה על הפלצנות, אבל

יש חוק ספציפי שמדבר על "לא תעמוד דם רעך...", אז דבר ראשון אתה לא יוצא כזה גיבור גדול כשאתה מתרברב בפורום על אירוע בו היית מעורב אשר הסתיים בתאונה, ולא עצרת לבדוק את מצבו למרות שראית שהתנגש במדרכה (גם אם הוא אשם בתאונה ואפילו אם הוא שוטר...), דבר שני, מישהו שמכיר אותך יכול להלשין ולמסור את פרטייך ואז יהיה מקרה מעניין לבדיקה של בית המשפט - הודיית חוץ של נאשם באינטרנט... לסיכום - לא כבוד גדול ובהחלט לא חכם. באהבה, דני.

asparagos

New member
זה בסדר, הוא נחבל בראש

לשוטרים אין הרבה מה שיידפק שם... ואתה לא מעודכן בחוק "לא תוציא סוויץ' רעך" ובכלל כשכלבים רודפים אחרי האופנוע אני נותן גז, אני לא רואה סיבה להפלות חזירים.

kramberg

New member
אנגלברג היקר

מילא המשפט התנ"כי שדפקת לי פה, מעולה לסיום קורס קצינים, אבל אני חייב לציין ששום שוטר הוא לא אח ורע שלי, ואין לי שום שמחה כלפיהם חוץ משמחה לאיד.

45degrees

New member
אמהמה - אם היו בכל זאת תופסים

אותך אחרי שהראשון נפל הייתי מתחננן שאחד מהם יהיה אחוקה וישחרר אותך...

Super Max

New member
חבל, כי כמה מחברי הטובים ביותר

הם שוטרים או מתנדבים במשטרה. ברצינות. חלקם אגב, גולשים פעילים בפורום זה ובפורומים אחרים בתפוז (ולא, הם לא ממודיעין המשטרה, אז אל תדאג). SM, שסולח לקרמברג.

kramberg

New member
ויסלר היקר

שמתם לב שכולכם יקרים לי? זה באמת ככה.
אתה יכול למסור לכל השוטרים והמתנדבים, לכל מי שמסייע למשטרה לעשות לנו את החיים יותר קשים, במיוחד לאור השבוע האחרון ללכת ולמצוץ אצטרובלים, לנסות ולהציק למשפחות הפשע במקום להתעסק עם ה"עבריינים הדו גלגליים" ואם מישהו מהם יתעסק איתי, אני אדע איך להגיב. לילה טוב!

למעלה