ברכת הבנים אשמח אם יוכלו לעצב לי את ברכת הבנים והבנות שנאמרת בערב יום כיפור
נ נילישמ New member 13/10/12 #1 ברכת הבנים אשמח אם יוכלו לעצב לי את ברכת הבנים והבנות שנאמרת בערב יום כיפור
פ פלכשמה New member 14/10/12 #2 ברכת הבנים/בנות נסי בשרשור הזה, יש כאן כמה עיצובים לברכה (אפילו עם מקום לתמונה)
נ נילישמ New member 14/10/12 #5 ועוד בקשה ... האם יש אפשרות לעצב לי את אותה הברכה לבנים ולבנות ללא מקום לתמונת הילד ?
נ נילישמ New member 20/10/12 #7 ברכת הבנים זו של הספר הפתוח . אשמח אם תוכלי להקטינה לגודל של קצת פחות מחצי עמוד וכן אין צורך בצד ימין למקום לתמונה . צריכה את של הבנים ואת של הבנות המון תודה
ברכת הבנים זו של הספר הפתוח . אשמח אם תוכלי להקטינה לגודל של קצת פחות מחצי עמוד וכן אין צורך בצד ימין למקום לתמונה . צריכה את של הבנים ואת של הבנות המון תודה
נ נילישמ New member 4/11/12 #11 ברכת הבנים והבנות מכיון שהפרש המספרים בין הבנים לבנות לגן הוא רב .וניסיתי לעשות ולא הצלחתי .אשמח אם תוכלו לעשות לי בעמוד אחד 2 ברכת בנים ובעמוד נוסף 2 ברכת בנות . תודה על הכל
ברכת הבנים והבנות מכיון שהפרש המספרים בין הבנים לבנות לגן הוא רב .וניסיתי לעשות ולא הצלחתי .אשמח אם תוכלו לעשות לי בעמוד אחד 2 ברכת בנים ובעמוד נוסף 2 ברכת בנות . תודה על הכל