ברכות...

The Flash

New member
ברכות...

אני חדש...ויש לי איזו שאלה... בחיים שלי לא שיחקתי משחקי תפקידים...ומאז שאני זוכר את עצמי נורא רציתי...אבל אבוי...החברים שלי לא מתעניינים א אי אפשר לשחק איתם ואני לא מכיר אף אחד שכן...רציתי לשחק בכנס אייקון שהלכתי אליו שנה שעברה אבל גם קשה להכנס למשחק שאתה לא מכיר אף אחד אחרי שכולם יודעים מה הם עושים ואתה...לא...וכל מה שבאמת עניין אותי היה כבר תפוס... בעצם השאלה שלי היא אם יש איזו קבוצה באיזור ראשון שאני יכול להצטרף אליהם ? לא חייב קבוע פשוט סתם כדי שיהיה לי את הנסיון הזה ובאמת איך עושים את זה ולא רק על התיאוריה שאני יודע...

Hammerfall

New member
הייתי שמחה לעזור...

לי יש 2 קבוצות שבדרך כלל נפגשות באזור ראשון (למרות שכבר מזמן לא נפגשנו וההרפתקאות אכן התמעטו). אתה צריך לספר לי בן כמה אתה? מה אתה כן יודע על משחקי תפקידים ואז אני אוכל לשאול את השה"מים...

The Flash

New member
אמממ...

אני בן 18 לא יודע הייתי בהרצאה באייקון על זה ואני יודע על זה לא מעט(לא על מדויקים חוקים אבל אופן משחק וזה...)

backdoorslam

New member
עצה

אני ממליץ לך לנסח הודעה דומה מאוד למה שפרסמת כאן, אלא שהפעם תנסה להיות יותר מדוקדק בנוגע לגילך ולסגנון המחשק שהיית מוניין לשחק בו. קח את ההודעה החדשה שלך ותדביק אותה בשאר הפורומים שעוסקים במ"ת: פורום העמותה יצורי רשת דימונס

ועוד עצה, ברשותך

כותרת ההודעה צריכה להיות תמציתית ומדויקת, שתקבל את התגובות שאתה רוצה. למשל: "שחקן מתחיל בן 18 מחפש קבוצה באזור ראשון".

עמית ו

New member
המלצתי,

תגיע לאיזה כנס. בזמן הקרוב יש לך את: אסתריקון ביום חמישי לפני פורים ברחובות (4 למרץ), את הכנסים של הארה ומשכילון (מאוד לא מומלץ,אל תחשוב להגיע לשם) בפורים. כנסים מוצלחים יותר בפורים עצמו הם משתה המלכים בתל אביב בשביעי למרץ, וגארפילד בירושלים בשמיני למרץ. כמובן, יש לקראת פסח את ביגור 4, זה תמיד כנס שכדאי להגיע אליו. תיכנס לאתרים, תחליט לאן אתה רוצה להגיע, מה נוח לך.

למעלה