ברכות

ע י ל י י

New member
שרשור ושרשראות

שם: עיליי מהיכן בארץ?: תל אביב האם יש זוגיות: כן מה עושה בחיים: הפקות אירועים שתי עובדות עלי: תשאלו את יוסף חחח (סתתתתם) 1. השלתי מעליי עשרות ק"ג במשקל (כמעט 100 ק"ג) 2. יצאתי מהארון בגיל 40 מול כל המשפחה כולל הילדים האחים וכו' וכו' הכי אוהב: מוסיקה חלום שלי: מכיוון שברור לי ש "לפעמים חלומות מתגשמים" אני מחכה ליום שאחד מהם יתגשם, ואת החלום הזה אני משאיר לעצמי - ברשותכם. אחר: (כאן אפשר להוסיף כל דבר שבא לכם שידעו עליכם)

הנימוסים האירופאים שלי מחייבים...

ברוך הבא לפורום
הקפה עליך, כל השאר.....אהמ....יאללה 'תשאר נחמד פה. ו-Dify עושה אחלה פוט מסאג'.

ע י ל י י

New member
איתי

תודה רבה.. לא יודע כמה אני מסוגל להתמיד.. אבקר כאן מידי פעם. עיליי

אין על מה יקירי, תבוא בכיף!

(ואחר כך עוד אומרים עלי שאני לא בן אדם נחמד....פחחח...)

yosef 30

New member
ואוווו ברוך הבא איש ../images/Emo140.gif

ברוך המשבים גיבורים למקומם. אני רואה שהעבד שלי איתי - לא מגיש לך קפה כמו שצריך אל תדאג הוא עוד יוצלף על כך - מילה שלי!!!. אני רואה שהתאקלמת כבר , מאחל לך המשך התאקלמות מהנה, יש פה אחלה..... אנשים
שיהיה המשך ערב מצויין תודה על הברכות איש ייקר. יוסף.

ע י ל י י

New member
תודה רבה על קבלת הפנים

אין לי ספק שמדובר כאן באנשים נפלאים.. אם כי נראה לי באמת שאיתי מפשל כאן ובגדול ! איתי, לידיעתך: כפית טייסטר צ'וייס גדושה כפית סוכר חום מחוקה 3/4 כוס מים חמים 1/4 כוס חלב טרי על הבוקר בטעם וניל כך אני שותה את הקפה שלי.. יש לך זמן לחפר על עוונותיך - תודה

../images/Emo124.gif פרסקו../images/Emo70.gif כנס כנס../images/Emo70.gif

אתה ראית, אני באתי רגוע היום! אני הייתי נחמד! אני לא אמרתי כלום! אתה ראית שהוא התחיל איתי!! וזה בשביל הפרוטוקול. ולגביך - השם שלך מופיע לי על תלוש המשכורת? התחילו לחלק פה קצבאות נכות? לא נראה לי
מטבח. קומקום. סוכר וקפה יש בארון. עוגה במקרר. תשאיר פירורים על השיש וזה יגמר בבכי. בברכה, אם בית עצבנית משהו.

ע י ל י י

New member
איתיוש ראה הוזהרת

איתיוש ראה הוזהרת ! מנהל של ההוסטל נתן הוראה חד משמעית לקבל את פני על פי כל כללי הטקס הנהוגים. הוא ביקש ממני להעביר "לעבד" הוראות מדוייקות איך וכיצד אני אוהב את הקפה שלי על העוגה אוותר אחר כבוד מפאת החשש למשקלי ולבריאותי. לגבי כל השאר? אין שינוי. בכניסתי הבאה ארצה לראות את כוס הקפה מונח על השולחן רב תודות. על אף ולמרות שלא נהוג להודות לעבדים. בלי לפגוע בזכויות, הנשיא

גיברת מלכת אנגליה!

העבד שלי כרגע קצת עסוק....יש לו ענינים...דחופים...תכף..תכף....רגע....כבר משחרר......אותו........

איזו אופטימיות... אני כבר שבוע מחכה לקפה שלי.

ולי אפילו לא הציעו עוגה. נראה לי שהעבד לא מקבל מספיק הצלפות.

ע י ל י י

New member
"חיים חפר"

הצעה ידידותית לי אליך (הכל בהומור כמובן) החלף נא את את כינויך ויפה שעה אחת קודם, אחרת תמשיך לחכות הרבה יותר משבוע לקפה.נכנסת כנראה לנעליים גדולות, "חיים חפר", אין שום סיבה שאפילו עבד יכין לך קפה, עבד חכם מסתובב לו בפורום ! אגב, לעולם חיים חפר הכין לעצמו את כוס הקפה, קל וחומר בתקופת הצנע. שבת שלום עיליי

קפה...לא צוחקים על דיסלקטים

ואם קשה אצלך אז אני רק מאושר בשבילך...השאלה עם נעשה עם זה משהו?

למעלה