ברכות ... ברכות לדן ויץ-סיים היום קורס מדריכי AFF ! רוי ריטר וצוות Skykef
S skykef New member 10/12/05 #1 ברכות ...../images/Emo45.gif ברכות לדן ויץ-סיים היום קורס מדריכי AFF ! רוי ריטר וצוות Skykef
I InbarZ New member 10/12/05 #3 הינה מתחיל הכייף ../images/Emo49.gif כל הכבוד! ואם נראה לך שרוי הוא חניך בעייתי, חכה חכה... ותודה על הבירות (והבריזר...)
הינה מתחיל הכייף ../images/Emo49.gif כל הכבוד! ואם נראה לך שרוי הוא חניך בעייתי, חכה חכה... ותודה על הבירות (והבריזר...)
א אוחיון יהודה היחיד New member 11/12/05 #6 וייצי היקר בהצלחה לך מכל הלב מגיע לך אתה פשוט עשששששששששר תודה על הבירה על הדשא וסחתיין על הצלצול בפעמון
וייצי היקר בהצלחה לך מכל הלב מגיע לך אתה פשוט עשששששששששר תודה על הבירה על הדשא וסחתיין על הצלצול בפעמון
A anao New member 11/12/05 #8 מזל טוב! מזל טוב וייץ, בהצלחה בהדרכות האמיתיות. ותודה גם על ההדרכות של הישיבה עד היום (אולי שבוע הבא שיהיה פחות לחוץ נעלה שוב).
מזל טוב! מזל טוב וייץ, בהצלחה בהדרכות האמיתיות. ותודה גם על ההדרכות של הישיבה עד היום (אולי שבוע הבא שיהיה פחות לחוץ נעלה שוב).
I Icarus Canopies New member 11/12/05 #9 יא נבלה... אתה לא מספר לי בטלפון... יפה לך. תהנה ויאללה, מתחילים לקפוץ יחד.. UV
D danmordechay New member 12/12/05 #17 מזל טוב דן! עברת כברת דרך מאז שניחשת כתובת של מועדון צניחה באינטרנט
Y YakirD New member 11/12/05 #13 לך תזדיין יא חרא... מחריש לי כזה דבר! מה קרה...אני קצת פצוע אז מסננים אותי? מזל טוב אח שלי אוהב אותך הרבה יקיר
לך תזדיין יא חרא... מחריש לי כזה דבר! מה קרה...אני קצת פצוע אז מסננים אותי? מזל טוב אח שלי אוהב אותך הרבה יקיר