ברכות קודרות לכם ...

nadavf9

New member
ברכות קודרות לכם ...

עמיתיי לחקר העל טבעי והנסתר - ברכות . רק רציתי לשאול אתכם אם מיודעים אתם לעובדה שבלקסיקון הפסיכיאטרי מופיעה הבעיה מחשבה מאגית , אזי ברגע שפסיכיאטר ידע שמישהו מכם מייחס כוח למילים ( בדיוק כפי שהיהדות מייחסת כוח למילים , שכן נאמר ויאמר ה' ) , הוא רשאי להזריק לכם חומרים לגוף . לא רק זה - המדע והרפואה המקובעים לא מכירים בקיומם של רוחות רפאים , מלאכים ועוד ממבו ג'מבו ( ברוח האימפיריות המערבית הקונוונציונלית ) , אי לכך ברגע שרק יישמע הפסיכיאטר המחוזי שמישהו מכם מתעסק בסיאנס - ביכולתו לאשפז אתכם במחלקה סגורה , להלביש אתכם בקוטונת משוגעים , לקשור אתכם למיטה , להזריק לכם חומרים לגוף , להמם אתכם בשוק חשמלי , ולהחזיק אתכם שם עד שתתחרפנו לחלוטין . בהתאם לכך אשאל שלוש שאלות : האם ידוע לכם על מכשפים ועוסקים בסיאנס שאושפזו בגלל מעשיהם הלא מקובלים ? האם אתם מסכימים איתי שהפסיכיאטריה הלא דמוקרטית מיסודה רואה אינדיבידואליזם כבעיה ? איך אתם נוהגים בחיי היום יום כדי להבטיח שלא תמצאו עצמכם במוסד בגלל שהחברה הזאת , מה לעשות - היא חברה דפוקה ?

nadavf9

New member
הנקודה שלי ברורה , בני אנוש ,

בימי הביניים היו שורפים אנשים כמוכם , מעלים אתכם במוקד וצולים אתכם יחד עם החתולים השחורים שלכם . היום - אין רשות לרצוח בדם קר , אלא שהאטימות לא נשתנתה . בהתאם לכך - לא יישרפו אתכם - אלא ייאשפזו אתכם .

d o n o

New member
דווקא זה מה שמדאיג אותך?

לידיעתך - בארץ אין שום בעיה לאשפז בכפיה ולא משנה באיזה תירוץ. מספיק שתגידי שלדעתך השכן שלך משוגע ועוד שכן אחד יסכים איתך - ואותו מסכן ייכנס לאישפוז בכפייה של שבועיים-חודש בלי הרבה שאלות. איזו מדינה מיוחדת במינה!

EarthWind

New member
תשתוק כשאתה מדבר חחחחח

כל אחד ואמונתו אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה ואנחנו יכולים לחשוב מה שאנחנו רוצים. אז תחשוב את המחשבות של עצמך, בתוכך, ואל תכתוב אז זה כאן בפורום . מובן? תודה. ש- ל - ו - ם

nadavf9

New member
../images/Emo123.gifמדוע אתה רגזוני כל כך ? ../images/Emo46.gif

בסה"כ אמרתי שאנשים כמוך נתונים בסכנה בגלל שהחברה שלנו היא דפוקה ועוד לא עברנו במאה אחוז את ימי הביניים האפלים .

Swicca

New member
אני חושב שבמקומות ...

... בעלי השכלה מינימלית ופיתוח טכנולוגי כלשהו ... בקיצור כל מקום חוץ מסין(וגם שם בספק) ומקום כמו אפריקה (הלא מפותחת ... >_>) לא יהיה איכפת לאנשים ממש מה אתה עושה ... אלא עם כן תרוץ לבית כנסת או וואט אבר שלהם ותצעק עליהם שאתה מכשף שמשתף פעולה עם השטן ומתכנן את מותם !!! ... אניוואי הגזמתי קצת אבל הבנת את הפואנטה חוץ מזה שאנשים מסויימים עלולים לצחוק לך בפנים או סתם לצחוק עליך כלום לא יקרה לאף אחד כי לאף אחד לא איכפת מה אתה עושה בבית שלך עם הפרטיות שלך ...

nadavf9

New member
אבל ,

אבל זה בדיוק מה שקראתי בפורום די לכפייה הפסיכיאטרית . מסתבר שמספיק שמישהו לובש רק בגדים שחורים ומצייר פנטגרם על קיר החדר כדי לאשפז אותו במחלקה סגורה . נורא . בכל מקרה - שמעו לי - אל תתבלטו .

I am a freak

New member
לא להתבלט../images/Emo35.gif

כנראה אתה לא מבין נקודה חשובה. כשבנאדם מסויים מאמין במשהו- שום דבר לא יעצור אותו... שום דבר מלבד העובדה שהוא יאבד את חייו בגלל האמונה שלו... אבל, יש אנשים שגם זה לא ירתיע אותם [ע"ע הפריק
]. אז, אם אני ארצה לבצע טקס ביער המדהים שיש לי ליד הבית, אני אעשה את זה. הדבר היחיד שיפריע לי כנראה יהיו נחשים ושאר מזיקים. שבת שלום, הפריק.

I am a freak

New member
את בטוחה שזו עוזר../images/Emo35.gif

אני מקווה שספרי נגד ג'וקים הורג אותם ולא סתם גורם להם להתעצבן ולעקוץ
תודה על ההמצלה, אני אנסה... בתקווה שזה לא יהרוס כלום
שבוע טוב, הפריק.

Swicca

New member
ואני בן ... אהמ אהמ ... >_>

... ונגד חרקים כן חחח בקשר לנחשים וכל השאר אני בספק ...

Nizzan Cohen

New member
זה שמשו מוגדר כבעיה פסיכואטרית -

לא אומר שיש למישו זכות לכפות עלייך טיפול תרופתי. לא כל פסיכולוג\פסיכאטר יכול לאשפז אותך בכפיה. ומי שהולך לפסיכיאטר בא לשם כדי לקבל תרופות מרצונו. הפסיכיאטר לא יכול לכפות עליו לקבל אותן בלי צו בית משפט.... הקיצר - לא צריך להפריז. אנחנו לא בימי האינקוויזיציה תודה לאלים. ואנחנו לא צריכים להיסתתר. חוץ מזה הפסיכולוג שלי יודע... וזה אפילו לא מטריד אותו...
. בקיצור - אני מעריך את הדאגה אבל אין על מה. Blessed Be! ניצן.

למעלה