ברכות על הפורום החדש..

Cartman

New member
ברכות על הפורום החדש..

אני לא כזה מעריץ גדול של אלאניס, אבל אני כן מעריץ גדול של חבר טוב מאוד שלה-קווין סמית. קווין סמית הוא במאי ותסריטאי, שעשה בין השאר את הסרט ´דוגמה´, בו מופיעה אלאניס מוריסט בתור אלוהים. אם בעקבות אהבתכם לאלאניס, או סתם במקרה, ראיתם את הסרט הזה, אני יכול רק להמליץ לכם לראות את הסרטים הבאים של אותו הבמאי: מוכרים בלבד mallrats (רק בדי וי די) לרדוף אחרי איימי ג´יי ובוב השקט מכים שנית בכל הסרטים ישנו חוט מקשר, ג´יי ובוב השקט. הם מופיעים בכל הסרטים ולאחרונה קיבלו סרט משלהם-ג´יי ובוב השקט מכים שנית, שגם בו מופיעה אלאניס, אבל כדי לראות אותו תצטרכו לחכות עד שיסתיימו הקרדיטים. כבר הגשתי בקשה לפתיחת פורום קווין סמית, ואני באמת מקווה שהוא ייפתח מתישהו. בששון ובשמחה קרטמן

travisrocks

New member
קווין סמית

ראיתי כמעט את כל סרטיו ונהנתי מאוד סרטים מאוד כיפים לראות אותם ובמיוחד דוגמה. אבל עד לפורום קווין סמית אני רוצה להצטרף לפורום הזה. אני מאוד אוהבת את הדיסק jugged litlle pill ואת יכולת השירה המדהימה של אלאניס מוריסט. בהצלחה בפורום
ממיכל

hunky@dory

New member
ברכות ברכות ../images/Emo141.gif ../images/Emo20.gif

יד אחת בכיס והשנייה גולשת בפורום , אה
ענבל

שלתי

New member
אם כבר בסרט דוגמה חוץ מאלאניס

אני חושב שמי ששחק את "הקול של האלוהים" היה ממש לא רע....

IC4

New member
ALAN RICKMAN הנהדר

המוכר לנו מתפקידו במת לחיות 1 ואגב בסוף הסרט JAY AND SILENT BOB STRIKE BACK גם יש תפקידון קטנטון של אלאניס מוריסט (אחרי הסרט)

מצטרפת לברכות!!!

מזל גדול הוא שנכנסתי לשם שינוי דרך לוח הפורומים של תפוז ולא דרך קיצורים, כפי שאני עושה בדרך כלל, אחרת ייתכן ולא הייתי נהיית מודעת לפורום זה!! וואו...! פורום לאלאניס. מגניב מגניב מגניב!! אז שמי נעמה, אני לא מעריצה אף אחד, אבל חובבת גדולה מאוד של אלאניס, ו...זהו! אני מקווה לבוא לכאן יותר.
"נדמה לי שזוהי התחלה של ידידות נפלאה...!" אה, אגב- אם כבר באלאניס עסקינן (אלא מה?), אשמח אם תכנסו לקרוא שכתבתי שכתבתי ואשר פורסמה במגזין אינטרנט בשם "לגוז". על מי? על האלבום החדש, כמובן!
. אה, ואגב- אני יודעת שיש בעיה בשם של האלבום שהינו - Under Rug Swept ולא- Under Swept Rug fph כפי שכתוב. עשו כאילו לא שמתם לב, זו רק טעות עריכה. אשמח לשמוע תגובות! עד העונג הבא, -נעמה.

למעלה