ברכות ל- אלמרה

צ'רלי

אין לי מושג בפולנית למרות שאני גזעית. אבל השיבוש היה מכוון כי חשבתי שהוא נפוצ' אצל הפולנים.

אלמרה

New member
למען הלא שומעים מוגרבית:

וודבא, שיר תנעאש... רוצה סוזי בחן מיוחד לה לומר לך: וכעת לכי לישון. זה מצחיק נורא, למרות שזה נשמע לא ממש מחובר. לי זה מזכיר את אימי שהיתה גוערת בי בנוסח זה. והתרגום המילולי לא ממש עושה טוב לרוח הדברים, ככה ממש כמו באידיש... ולד' שם בדוי - תודה לך על הברכות והיד המושטת.

../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif../images/Emo24.gifהייי אלמרה

אני רואה שיש כאן עוד מסתננים עיראקים מלבדי....אחללללללללללה כן ירבו.....

אלמרה

New member
כולנו יהודים אחי...

וטובי חברי המרוקאים הם ממוצא עיראקי...

תשמע אדון טלה נכבד !

תגיד לי...אין לך מה לעשות? רק להסתבך עם קונן הברבארי? ואני עוד החמאתי לך שם למעלה. שיקרתי לכולם וכתבתי שאתה חתיך לא נורמאלי . אני לוקח בחזרה את המילה חתיך..... ברצון רב הייתי מוכן לשמש כחלק חילוף , אבל רק למרוקאיות! תאר לך שעיראקים היו משמשים באמת כחלקי חילוף למרוקאים , ומי היה עובד במס הכנסה...מי היה הולך להיות רואה חשבון....מי היה גונב בשקט? איפה מני מזוז כשצריך אותו?

קונאן

רק בשם אתה מפחיד מי שקרא ויקרא יודע שבפנים(למרות העירקיות) מסתתר לב ענקי..... אהלן וסהלן......

אלמרה

New member
ידידי היקר! שבוע טוב!! ברוך בואך!

ספר סיפורים דוד!! שלח ציורים ויצירות אמנות... בשמחה נציג אותם כאן.

לאשר כהן הגדול ../images/Emo24.gif

היי אשר מה שלומך? ראיתי את רוב ההצגות של תיאטרון אל מאג'רב. ונהנתי מאוד וצחקתי שם חבל על הזמן. ממליצה לכולם. ההצגה האחרונה הייתה אלקסדה דלמז'רייה. שגם נפלנו מצחוק כל החברים. ממש נוסטלגיה להיות בהצגות שלכם אשר. מאחלת הצלחה בהמשך

ashercoh

New member
תודה

נינה הגדולה , תודה לך על הברכות , מקווה להמשיך לשמח אתכם , הנאתכם , היא העונג הגדול ביותר שיש לנו , אמן שנזכה להפגש בעוד הרבה מפגשים של צחוק וכיף תרבותי מרוקאי בשם כלל חברי תיאטרון "אל מאג'רב" אשר כהן

למעלה