ברכות לשנה טובה

גליתT

New member
ברכות לשנה טובה

עכשיו נודע לי שהמדפסות אצל אבא בעבודה לא עובדות או אין דיו או משהו כזה, בקיצור אני מקווה שהמדפסת הביתית שלי תעשה את העבודה כמו שצריך, הכנסתי בכל דך 9 ברכות, מקווה שזה בסדר, לא הצלחתי להעלות את זה לכאן. אני הולכת לבדוק איך זה מדפיס... וויש מי לאק

kimo

New member
אני יכול לארגן חבילה ביום ראשון

אם יש לכם איך לאסוף אותה מתל אביב עד הצהריים

הי גלית אכן כאן בירושלים צריך

עוד ברכות שכן נשלחו אלי 100 ויהיו מארזים הרבה הרבה הרבה יותר

גליתT

New member
קודם כל ברור וטוב לשמוע שיהיו יותר

אבל אין לי איך להעביר לכם וכמו שאמרתי בסוף אבא שלי לא הדפיס בעבודה וזה ממש תוקע, אבל הוא יהיה בתל אביב בבוקר ויוכל לפגוש את KIMO (שולחת מסר) ולקחת את מה שהוא יוכל להדפיס, בתקווה שיהיה לי גם מהבית, כרגע משהו הולך נגדי ואין שום הדפסה! נ.ב אבא שלי יהיה גם בראשון ביום ראשון אז אולי אפשר לנצל את זה גם (לא להעברת בגדים הכוונה לברכות)

kimo

New member
בטח שיהיו יותר !!! הרבה יותר..!

מדובר על הברכות שאתגרית הראתה לי? שיש 4 בעמוד? נסו לתת הערכה כמה עמודים כאלה צריך לירושלים ולזכרון כדי שנארגן את זה מראש. מדובר לא על הדפסה אלא על צילום צבעוני, זה יהיה יותר יפה ואיכותי אבל צורך זמן משרד, אז נסו להיסגר על הכמות המוערכת של דפים כאלה, שיעבדו על זה כבר ביום ראשון ממש מוקדם בבוקר

../images/Emo32.gif rona25 ../images/Emo124.gif

אנא צרי עמי קשר, אני ממתינה לטלפון ממך (שלחתי לך כמה מסרים) אני רוצה לקבוע איתך לאסוף את התרומות, שכן אני מאד רוצה להעביר את הכל למשפחות עוד לפני החג, שיוכלו להתחדש ולהרגיש טוב בראש השנה שלחתי לך את מספר הפלאפון שלי
תודה !!!

היי, אשמח מאוד אם תאספי

את הטלויזיה עבור האם של החד הורית. היא גרה בהרצליה. אם זה מסתדר לך, תוכלי לתאם עם הבת עבור אמה. אם לא מסתדר, תודיעי לי בבקשה, רוצה להביא להם את הטלויזיה לפני החג. תודה רבה מיכל

היי מיכל ../images/Emo13.gif

אני מצטערת, אבל את טלוויזיה אין לי אפשרות לנייד באוטו קטן מפוצץ בתרומות ובין כל הבלאגן - כסא עם תינוקת קטנה ופטפטנית
אבל את התרמוס אאסוף ממך לרותם בתחילת השבוע סליחה שאני לא יכולה לסייע במקרה הזה שבת שלום

nypx

New member
ולי יש כמו כלום

100 ברכות שנה טובה אם מישהו יוכל לבוא לקחת ממני זה יהיה גדול

למעלה