ברכות לשנה החדשה

איה@

New member
עוד הערה ../images/Emo27.gif

מה עם סלוגנים/כותרות/רעיונות......???
עיזרו לנו!
שנה טובה
איה.

augustus

New member
מקסים!!

איזו מדפסת אני צריכה כדי להדפיס את זה באיכות נורמלית? ד"א מכל השרשרת זאת העבודה שאני הכי אוהבת, וגם הקופי מבריק. ואיה, למה לא ענית לי על הלב האדום? האם הצלחת לטפל בו? כי גם הוא היה מאוד יפה.

augustus

New member
איה, רציתי שתגידי לי אם מותר לי

לשלוח את זה במייל לחבריי כברכה. לא עשיתי את זה כי שאני רוצה לקבל קודם את הסכמתך.

איה@

New member
מה זאת אומרת מותר??? ../images/Emo12.gif ../images/Emo27.gif

בוודאי שכן!! - הרי זו המטרה!! חנה ביקשה שנעצב ברכות לשנה טובה - בנושאים מתאימים לפורום זה ו-ברכות לשנה טובה - נועדו למשלוח, לא??
אוגוסטוס - יש לי בקשה אישית...במשלוח כל ברכה, אנא שלחי גם תפילה קטנה....שהברכה זו, תחזור אלי עם הצעה עבודה
שנה טובה
איה.

איה@

New member
אוגוסטוס - הלב האדום ../images/Emo23.gif ../images/Emo27.gif

זו עבודה שלא קשורה לנושא הפורום כאן...... אך מכיוון שאת מפעילה "לחץ כבד"
אני מעלה, ומקדישה לך אותה באהבה שנה טובה
איה.

איה - שאלה טכנית...

אימג´ים שעולים לי בחלון של תפוז כהה מדי - איך אני מבהירה אותם ? היתה לי אותה בעיה עם הברכה הראשונה ועם הלב האדום. תודה

עופר ב.ה

New member
מקסים! ../images/Emo39.gif

המסגרת השחורה העבה, שכבר דנו בה בפורום עיצוב גרפי, באמת משרתת את המטרה (כמו תמרור עצור), האסתטיקה מרשימה מאוד והשימוש החוזר בפרפרים יפה ונכון. אני מצטרף לשאלה של אוגוסטוס, אם אפשר לשלוח? (למרות שהאקספלורר לא מרשה לי לשמור את התמונה) עופר

איה@

New member
עופר - ../images/Emo51.gif

יש לך שותפות מלאה על העבודה הזו
אם יש לך עוד רעיונות - אשמח מאד! אני בשוונג של יצירה - חסרות רק הכותרות. לגבי שאלת המשלוח - עניתי לאוגוסטוס ואני עונה גם לך התשובה היא כן!! כן!! כן!! אם יש לך בעיה עם האקספלורר - יעזור לך אם אשלח לך קובץ באימייל? שוב תודה. שנה טובה
איה.

עופר ב.ה

New member
שותפות מלאה? מה פתאום!

את אחראית על התכנון, העיצוב והביצוע. אני - רק על הסיסמה. שותפות של אחוז אחד מקסימום!
וכן, אשמח אם תשלחי לי באימייל.
עופר בינתיים אחשוב על סיסמאות נוספות

four seasons

New member
איה ../images/Emo24.gif

פשוט מדהים, גם אמירה וגם תיקוה, גרמת לי ל
מאוד אהבתי

הברכה נכנסה לרשימת ההודעות הנבחרות

איה - כה לחי !!! תביטו מהר כי אלו הודעות יומיות ומקסימום דו-יומיות.
חנה

blabla-max

New member
איה,אכן ברכות מקסימות ../images/Emo45.gif

אני אשמח , כחבר בפורום עיצוב גרפי גם לעצב ברכות בנושא , אבל הבעיה היא שאין לי רעיונות(בעיקר לטקסטים) אז אם תביאו כמה זה יעזור(אני מקווה) תודה

עופר ב.ה

New member
עוד הצעה למעצב/ת שמעוניין/ת

בסמלים של המינים, הצלב בסמל האישה פונה כלפי מטה, בעוד החץ של הגבר פונה באלכסון כלפי מעלה. אז אולי ניתן לשים את שני הסמלים זה לצד זה כאשר הם פונים לאותו כיוון (הצלב והחץ). ניתן לבחור ששניהם יהיו בכיוון שכרגע רק החץ נמצא בו, או לחילופין לתת לשניהם כיוון משותף חדש (אולי כלפי מעלה? אולי אלכסון כלפי מעלה, אבל לכיוון השני?). טקסט הולם יהיה "שנת שוויון" או "שנת שוויון בין המינים". מה דעתכם? עופר

טל קר

New member
וההצעה שלי, משהו שיביע או יכלול

את "האישי הוא הפוליטי". הצעה נוספת - מחאה נגד אלימות נגד נשים.

איה@

New member
הצעות של "מקום טוב באמצע" מפורום .. ../images/Emo41.gif ../images/Emo27.gif

להרגיש טוב. כן...כן...גם שם ביקשתי רעיונות
ואלו של "מקום טוב באמצע" משתתפת בפורום, טובים מאד! הנה הם: לאיה: מנסה בכל כוחי (אם הקדימו אותי סליחה לא בדקתי) 1)שתהיה שנה "שווה". 2)שנהיה לראש ולא לזנב (בקשר לנשים הכוונה. שהן למרבה הצער עדין זנב) 3)משהו בסגנון שאמרה צ´יפי על "אם אתה רוצה להיות חברי אל תצעד מאחורי ואל תצעד לפני, צעד לידי"- צועדים ביחד לשנה חדשה. 4) שנת שלום ושוויון (תמיד זה שנת שלום ובטחון. ומה עם שוויון? זה עז?) 5) שנה טובה לדודה גיבורה (תמיד זה היה לדוד גיבור) 6) שנה חדשה - נורמות חדשות 7) אימוץ סיסמת המהפכה הצרפתית - שנת חרות, שוויון, אחווה 8) נשים מתקדמות לשנה חדשה 9) בשנה הבאה בירושלים (עם תמונה של שישים ח"כ נשים מתוך 120 ח"כ) 10) מגיעה לנו שנה טובה בזכות ולא בחסד זהו בינתיים. את מוזמנת להציע את הסלוגנים כולם או חלקם עם איזה שינויים שתרצי אם ימצאו חן בעיניך היכן שתרצי. תודה ל"מקום טוב באמצע"
איה.

למעלה