ברכות לשנה הבאה

ברכות לשנה הבאה

אז זהו. החופשה "אוזלת"... נשאר רק סוף שבוע - שבו רובכן בוודאי עובדות קשה, מכינות ומתרגשות. מאחלת שנת לימודים שקטה וטובה, מעניינת, פוריה, שמחה ומלאת נחת לכולכן/ם: לגננות (והגננים, כן ירבו...), לסייעות, למטפלות (ולמטפלים, כן ירבו...), להורים, למשפחות, וכמובן-כמובן: לילדים!!! דרורית אמיתי-דרור מומחית לגיל הרך יועצת להורים, גננות ואנשי חינוך http://www.ganyeladim.co.il/drorit.asp

ניסנמה

New member
חן,חן דרורית! באיזו מסגרת את עובדת?

שנה טובה ומוצלחת גם לך! שירבו שעות הדרכה וייעוץ במשרד החינוך!

שלום ניסנמה

אני עובדת כיום כמנחת קבוצות של גננות ומורות לכיתות א'-ב' בתחילת דרכן (בשנת הסטאז'- במכללה). מעבר לכך (אחרי יותר מ- 20 שנות עבודה במערכת הציבורית) אינני קשורה יותר במערכת הציבורית אבל עושה (בכייף) הרבה דברים מחוץ למערכת: אני יועצת ומדריכת הורים בקליניקה פרטית משלי, מדריכת גננות, מרצה להורים, מנחת קבוצות הורים, יועצת מקצועית במכון "דור" שעוסק באבחון מטפלות פרטיות לילדים ולתינוקות, כותבת מאמרים מקצועיים בתחום הגיל הרך ואפילו בתחילת כתיבת 2 ספרי עיון בתחומי התפתחות הילד (2 ספרים שלי לאינטראקציות ופעילויות של הורה-ילד או גננת-ילדים כבר יצאו לאור: "תמונות מספרות לי" ו- "תמונות מספרות לי 2". עכשיו, כשבזכות שאלתך הקצרה עשיתי לעצמי את רשימת העיסוקים הארוכה שלי - נראה לי שאני באמת מאד עסוקה.... אולי אקח לעצמי איזה חופשה קצרה.... אז תודה לך, ניסנמה...

rivka234

New member
שלום דרורית רציתי לידע אותך שעדין

לא עברנו את המבחנים לקבלת תעודה של מטפלות סוג 1, אני בכל זאת נרשמתי לסוג 2 ומקווה לפגוש אותך במכללה. שנה טובה

שלום רבקה,

(הנה עוד עיסוק שלא ציינתי: הכשרת מטפלות). מה שלומך? שמחה לראות אותך בפורום הזה. שיהיה בהצלחה, ספרי לי מתי טקס הסיום. דרורית אמיתי-דרור

ועוד משהו ששכחתי (בעוונותי)

אני יועצת מקצועית של פורום מצויין שנקרא "גן ילדים". מזמינה את כולכן לבקר גם בו. www.ganyeladim.co.il

למעלה