ברכות לפתיחת הפורום!!!

Gafsou

New member
ברכות לפתיחת הפורום!!!

מזל טוב!!! כל הכבוד שסוף סוף יש לנו פורום. תורה רבה משה. אני יהונתן גפסו רכז הדרכה במעו"ז נצרת עילית. אני מקווה שפה בפורום נעלה רעינות, ניזום פעילויות ונוכל להעזר אחד בשני לטובת המעו"זים. מקווה לראות פה הרבה את עומרי איתי יהודה חי ליאורה זוויה וכל שאר החבר'ה האהובים עלי... סאלם עלייכום, גפסו

MS6

New member
שלום שלום גפסו..

תשמע תמונה כמו שפירסמת היא גבולית מאוד ובד"כ הייתי מוחק אותה... משום שהתמונה שלך מזכירה את ההסתה שעשו כנגד יצחק רבין ז"ל. אבל בגלל שזוהי הודעה ראשונה שלך אז סבבה אבל בכל זאת תשתדל בעתיד לא לשלוח דברים כאלה שמעלים זכרונות קשים ממעשה הנבלה שנעשה. בכל אופן ברוך הבא לפורום!

Gafsou

New member
בכלל לא מוגזם!!!

שמע משה, בתמונה הזאת באים להראות ששרון דיקטטור והוא עושה הכל בשביל הטרנספר. לדעתי התמונה בכלל לא מוגזמת והיא אפילו נמצאת אצלי ברקע של המחשב. מה שכן, סטאלין זה לא היטלר ואפילו לי יש גבולות.

MS6

New member
הדר...

ז'בוטינסקי לימד אותנו שאנחנו צריכים להיות יותר טובים מזה. הנוער שהוא חיפש לא מפרסם תמונות של שרון במדים של סטאלין, ההדר הבית"רי חשוב לא פחות מהתגר הבית"רי ולמרות שאני ואתה בכלל לא מסכימים עם התוכנית לעקירת קהילת עזה אנחנו צריכים לשמור על איזשהם כללים מסויימים של כיבוד יריבך. זאת למרות שהיריב הזה משחק במשחקים מאוד מלוכלכים ולא בוחל במעשים קשים ולא-דמוקרטים.

ASTAR3

New member
תל חי!

אהלן גפסו מה נשמע??..מקווה שהכל טוב. אז ברוך הבא לפורום.. יום טוב. אסתר.

gdog

New member
גפסווווווווווווווווווווו

אחח...(זה עומרי...) שנים שלא שמעתי את שמך הע(ו)רב בחיק אוזני...מה המצב אחי?! אחח...הגעגועים אלייך!!!! יום טוב לכולם... נ.ב ראיתי שגם נועם הצטרף...חן חן נועם! G-dog

Gafsou

New member
עומריייייייייי

עומרי מה המצב אחי? מה איתך גבר שמח לראות אותך... שמע אחי אתה מכיר טוב את נועם, זה נכון שהוא היה חבר של אביעד קיסוס?

גפסווווו אין יחס הא?

הא? הא? האם לא עברנו חוויות משותפות ביחד?! האם לא ראיתי את תחתוניך על יד המראה בקורסים? (שיט, עוד זיכרון שאני מעוניינת להדחיק) האם לא הרבצתי לך כשאתה ועומרי (הג'וקר הזה) גנבתם את העוגה שלי!!!!!!!? ועל השמועה שאני מפיצה אף אחד לא שואל אותי?! :'( נעלבת עד עמקי נשמתי השחורה

Time2timE

New member
ג'וקר

לא יודעת מה איתך, אבל אני שמעתי שאתה מתחנף (ע"ע מלקק) לנועם..
אגב, איזה כיף לי!! יש מצב ליאורה קופצת אליי בקרוב!!

gdog

New member
חח...מאיפה הגיעו כאלה שמועות?!

חח...כן כן..כמו שהיא הייתה אמורה לקפוץ לפה...את יודעת את זה?!... אבל לכי תדעי..אולי יום יבוא..

Time2timE

New member
שכחת את השורה הכי חשובה בשיר...

"יום יבוא במהרה פעמון החרות דרור יקרא ושחורים ולבנים יתכנסו מסביבו" אתה חושב שהכוונה לתל חי? בסופו של דבר שחורים (אתה, רותם, רעות) ולבנים (אני) מתכנסים.

ReUtOoS

New member
טל?

התכוננת אליי??? אני רעות השחורה??? כי אם כן...את צודקת בהחלט!!! =))

MS6

New member
אגב מדברים על ליאורה..

איפה היא העצני אביטל וכל שאר הבוגרים מקריית ארבע? לא בכבוד שלהם לכתוב בפורום?

Time2timE

New member
שלחתי ת'כתובת של הפורום לכמה חבר'ה

אבל השאלה הנכונה היא איפה כל פ"ת. גדודי הנוער של פ"ת (הם חמודים הם) צריכים לבוא לבקר. ומה עם חי ויהודה? כל כך הרבה שאלות. כל כך מעט תשובות.

MS6

New member
חי ויהודה לא מאמינים בפורומים..

ככה לפחות אמר יהודה. אבל בכל אופן כותבים פה 6 אנשים מבית שמש (כולל 2 בוגרים בצבא ומפקדת לשעבר)..

למעלה